Jump to content

Αλλαγη μητρικης-επεξεργαστη

Pc_master

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια εχω την μητρικη ASUS P5KPL-AM EPU, επεξεργαστη intel core 2 duo E4400, καρτα γραφικων ASUS EAH 5570 1GB και θελω να αλλαξω την μητρικη μου και τον επεξεργαστη μου. Εχω καταληξει σε αυτα και θελω να μου πειτε αν αρχικα ειναι συμβατα μεταξυ τους και με τον υπολογιστη μου γενικα: INTEL PENTIUM DUAL CORE G870 3.10GHZ LGA1155 - BOX - - CPU - E-SHOP.GR και ASROCK H61M-VG3 RETAIL - - E-SHOP.GR .

Γενικως και παιχνιδια και διαδικτυο και πολλες εργασιες στον υπολογιστη. Και ετσι σκεφτομαι να κανω αυτην την αναβαθμιση να ''ανεβει καπως''.

Στα παιχνίδια δεν θα ανέβει αν δεν αλλάξεις κάρτα γραφικών. Αυτή σε περιορίζει.

Στα άλλα θα είσαι λίγο καλυτερα, αλλά αυτό που θα σου κάνει διαφορά θα ήταν ένας

ssd.

Με λιγότερα χρήματα πας εδώ:

Intel Pentium G2020 | Skroutz.gr

Asrock B75M-GL R2.0 | Skroutz.gr

και είσαι καλύτερα από αυτά που λίνκαρες. Ο cpu είναι ο διάδοχος του g870 με καλύτερες επιδόσεις και η μητρική έχει sata3 και usb3 που η h61 δεν έχει.

Δηλαδη αυτος ο cpu ειναι καλυτερος απο αυτον που ποσταρα?γιατι αυτος που ποσταρα ειναι 20 ευρω ακριβοτερος! Και επισης αυτα τα 2 που μου ειπες φιλε μου ειναι συμβατα και μεταξυ τους και με τα σπεκς του υπολογιστη μου? Αν ναι θα τα αγορασω.

Ναι είναι καλύτερος, είναι διάδοχός του. Η τιμή είναι μεγαλύτερη τόσο λόγω καταστήματος

αλλά και επειδή ξέμεινε.

Προφανώς είναι συμβατά, είναι δυνατόν να πρότεινα μη συμβατά?

Εννοείται ότι χρειάζεσαι και ddr3 μνήμη, έτσι? Πάρε ένα ντιμάκι των 4GB 1333MHz.

Ναι αμε εννοειται για την μνημη! Δηλαδη σε γενικες γραμμες θα δω βελτιωσεις με ολα αυτα (+την μνημη) στον υπολογιστη μου εε?

Θα δεις αλλά όχι σοβαρά πράγματα. Αισθητή βελτίωση θα δεις αν πάρεις ssd.

Σε όλα εκτός από τα παιχνίδια. Το pc θα έχει άλλη αίσθηση. Όλα θα ανοίγουν πριν προλάβεις να το σκεφτείς :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.