Jump to content

TO KAINOYΡΓΙΟ MOY PC

Darap21

Recommended Posts

Asrock???Τι είναι αυτό..???Πρώτη φορά την βλέπω αυτή την μάρκα...

Η ASUS είναι καλύτερη???Δεν κολλάω στα λεφτά...Η μητρική που έβαλα ο τύπος δεν υπάρχει στην Ελλαδα ε???

Αν δεν ξερεις την asrock, sorry φιλε μου, αλλα εισαι αδιαβαστος...! Μεταξεταστεος για του χρονου....!!!!!!:-)

Στάλθηκε από το U8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είμαι και τόσο σχετικός φίλε..ακόμα μαθαίνω..Και μέσα από το TheLab έμαθα πολλά....Και έχω να μάθω ακόμα...

Η Asrock είναι καλύτερη απο την ASUS???

πως έχει η Volksvagen τα SEAT/SCODA; Kάτι τέτοιο παίζει με ASUS και Asrock...αρκετα ποιοτικές και vfm οι τελευταίες..

Αχααα...Κατάλαβα..

Βασικά εγώ που έχω τον AMD 8350 μπορώ να βάλω την Asus Maximus VI Formula???

Κατέληξα τελικά στην Asus Crosshair V Formula-Z για μητρική...

Τώρα ψάχνω για RED LED FAN...

Τα μανήσια fan του Η/Υ μου είπαν ότι αν τα αλλάξω θα έχω θέμα..Δεν θα ανοίγουν με τον διακόπτη που έχει το κουτί...τι πρέπει να κάνω..???

Κατέληξα τελικά στην Asus Crosshair V Formula-Z για μητρική...

Τώρα ψάχνω για RED LED FAN...

Τα μανήσια fan του Η/Υ μου είπαν ότι αν τα αλλάξω θα έχω θέμα..Δεν θα ανοίγουν με τον διακόπτη που έχει το κουτί...τι πρέπει να κάνω..???

Τελικά κατέληξες σε Rog και 75 ολόκληρα ευρώ παραπάνω από την killer ,μόνο και μόνο γιατί την είδες στο video !

Χωρίς να σκεφτείς ότι αυτά που σου προσφέρει η rog (και αν τα προσφέρει τελικά) δεν θα τα αξιοποιήσεις ποτέ.

Με τα χρήματα που έχεις δώσει ως τώρα και με τα παραπάνω που σκοπεύεις να δώσεις,θα είχες πάρει εξ αρχής πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μητρική.

Λες ότι μαθαίνεις από το Lab,κι όμως το thread το έχεις ανοίξει πριν 10 μήνες.

Μισή ώρα την ήμερα αν διάβαζες διάφορα από το Lab (μέσα στους 10 μήνες)Θα είχες συναντήσει και την ASRock κάπου,και θα είχες μάθει πολλά περισσότερα και από μένα.

Τέλος πάντων.Στο ερώτημά σου για τους ανεμιστήρες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα όπως σου είπαν.Όλοι οι ανεμιστήρες το ίδιο βύσμα έχουν για την συνδεσή τους.

Και η συμβουλή μου είναι:Με μισή ώρα σχεδόν κάθε μέρα διάβασμα,την επόμενη φορά δεν θα πετάξεις τσάμπα χρήματα.Όλοι έτσι ξεκινήσαμε να μάθουμε κάτι παραπάνω.

Και συμπερασματικά:Δεν φτιάχνουμε ένα pc με πρώτο γνώμονα την εμφάνιση,αλλά,το τι μπορεί να μας προσφέρει με τα χρήματα που διαθέσαμε.Μετά έρχεται η εμφάνιση.

Όταν πήρα το καινούργιο μου PC το πήρα πολύ βιαστικά για αυτό και τόσα λάθη....

Η Asrock Fatal1ty 990FX Professional έχει 204,10 και η Asus Crosshair V Formula-Z 202,54 για αυτό είπα να πάρω αυτήν...

Είδα ότι για να πάω σε κάτι καλύτερο σε CPU & MB θέλω κοντά στο 1000 αρικο κάτι που μου είναι δύσκολο...για αυτό θα επενδύσω σε αυτό που έχω τώρα μέχρι να ψοφήσει... :p

Και όπως είπα θέλω να έχω τέτοια χρώματα στο PC...

Η Asrock Fatal1ty 990FX Killer με την Asrock Fatal1ty 990FX Professional ποια διαφορά έχει...???

Και η killer θα μου προσφέρει αυτά που θέλω με τον AMD 8350???

Τι θέλεις να σου προσφέρει ο 8350 που δεν θα μπορέσουν να στο δώσουν οι killer αλλά και αυτή που έχεις τώρα.

Όσο για τα καλύτερα,δεν χρειαζόσουν 1000αρικο για να τα έχεις!!.

Με 430 ευρω έπαιρνες Killer z87 και 4770Κ.Μέτρα τα χρήματα που έδωσες ως τώρα και αυτά που θες να δώσεις,και δες μήπως τα ξεπέρασες ήδη?

Τώρα για το αν χρειαζόσουν 4770 αυτό είναι άλλη ιστορία.

Και όλα αυτά από τον Δεκέμβριο που έβαλες τις φοτο και έπειτα.

Θα επιμείνω στο διάβασμα γιατί βλέπω ότι και σε άλλα τοπικ που άνοιξες είσαι έτοιμος να διαθέσεις χρήματα που δεν θα πιάσουν τόπο σε καμία περίπτωση.

Αυτά από μένα,και καλές αγορές σε ότι έχεις ζητήσει πληροφορίες να αγορασεις.

Έκατσα και σκέφτηκα τώρα πως έχω δώσει είδη πολλά λεφτά άσκοπα...

Και δεν είναι καιρός για να τα πετάω έτσι τα λεφτά μου δεν θα αλλάξω μητρική..

Θα κάνω μόνο Case moddeling που θέλω και καμιά υδρόψυξη αν χρειαστεί η O/C...

Και επίσης θα προχωρήσω σε αγορά πληκτρολογίου και ποντικιού..

Υπάρχει όμως μια πιθανότητα να πουλήσω την μητρική μου σε έναν φίλο μου που χάλασε η δικιά του...δεν είναι σίγουρο ακόμα...Αν γίνει αυτό θα πάρω την Asrock...

Έκατσα και σκέφτηκα τώρα πως έχω δώσει είδη πολλά λεφτά άσκοπα...

Και δεν είναι καιρός για να τα πετάω έτσι τα λεφτά μου δεν θα αλλάξω μητρική..

Θα κάνω μόνο Case moddeling που θέλω και καμιά υδρόψυξη αν χρειαστεί η O/C...

Και επίσης θα προχωρήσω σε αγορά πληκτρολογίου και ποντικιού..

Υπάρχει όμως μια πιθανότητα να πουλήσω την μητρική μου σε έναν φίλο μου που χάλασε η δικιά του...δεν είναι σίγουρο ακόμα...Αν γίνει αυτό θα πάρω την Asrock...

και το o/c πέταμα χρημάτων είναι αν δεν ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις , στην ουσία πέρα απο την ενασχόληση (δεν με πειράζει αν το κάψω κτλπ) δεν έχει να σου προσφέρει κάτι .Πόσο μάλλον σήμερα που η πλειοψηφία το κάνει μέσω προγραμμάτων ("πάτα το κουμπί και λέγε οτι το pushαρες") για να λέει "το έχω κάνει και overclock "

Φυσικά δεν μιλάω για αυτούς που το βλέπουν ως χόμπι και γενικά αναβαθμίζουν συχνά ενα pc (κα ρίχνουν χρήματα ) αλλα για το μέσω χρήστη σαν εσένα , εμένα .Αν θές να μάθεις ξεκινάς με κάτι που δεν θα σε πειράξει αν καεί και οχι με το βασικό pc

Καταρχήν για να μη με παρεξηγήσεις,Θα σου πω ότι δεν είμαι άγιος στο θέμα άσκοπης σπατάλης στο pc.

Όμως τα λάθη που κάναμε εμείς οι μεγαλύτεροι νομίζω ότι δεν είναι σωστό να αφήσουμε να τα κάνετε κι εσείς οι μικρότεροι.Σήμερα δοξα το θεό,μπορείς να μπεις εδώ και να πάρεις πληροφορίες που θα είναι υπέρ σου.Πράγμα το οποίο εμείς δεν το είχαμε πριν κάποια χρόνια.

Στην ουσία τώρα.Είδες το video και τρελάθηκες με τα parts που είδες.

Το έχουμε πάθει κι εμείς,κι όλοι τα έχουμε ζηλέψει.Όμως αυτοί που είδες δεν έχουν πληρώσει τίποτα από την τσέπη τους.

Έτσι λοιπόν είδες τα κόκκινα και είπες να το κάνω κι εγώ.Κι ομως αν ψαξεις στα pc gallery θα δεις ότι τα περισσότερα pc είναι με μπλε.Πηρες και την 290 και σε παρεσειρε το οτι εχει δυο γραμμούλες κόκκινες.Ενώ όλο το κόκκινο που έχει από κάτω δεν το βλέπεις ποτέ.Κόψε λοιπόν μια λεπτή λωρίδα μονωτικής μαύρης και κάλυψε το κόκκινο.Βαλε και δυο λαμπες cathod μπλε και είσαι οκ.Ούτε ανεμιστήρες να αλλάξεις ούτε τίποτα.Και αυτά στα λέω εγώ που έχω κόκκινη μητρική,αλλά έβαλα μπλε φωτισμό,γιατί έδειχνε πολύ καλύτερα.

http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/montarontas-to-corsair-t600-120929.html

Τώρα για το πληκτρολόγιο που το θες και αυτό κόκκινο, (πάλι ερήμην του video)τα πληκτρολόγια με μπλε φωτισμό,είναι περισσότερα,άρα και περισσότερες οι επιλογές.

Και τέλος λες ότι θες να αγοράσεις υδρόψυξη η oc.

Δεν ξέρω πως το έχεις σαν έννοια το oc στο μυαλό σου,αλλά η γνώμη που σχημάτισα διαβάζοντας όλα τα ποστ σου,συμπέρανα ότι καλύτερα είναι να επικεντρωθείς σε γνώσεις γύρω από το pc που κάτι θα σου προσφέρουν σίγουρα,κι έχεις καιρό και χρόνια μπροστά σου να ασχοληθείς και με αυτό. Προσπαθείς να κολυμπήσεις σε βαθειά νερά χωρίς να ξέρεις κολύμπι.Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα?

Ελπίζω να βοήθησα ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και όχι τα λάθει που κάναμε πολλοί από εδώ μέσα.

Καλή και η σπατάλη χρηματων,όταν όμως γίνετε μετά από σκέψη, και εκ των προτέρων.

Φίλε venex58 είσαι πολύ σωστός..Γενικά το αγαπημένο μου χρώμα είναι κόκκινο μαύρο κίτρινο..Και έκαν μέγα λάθος που το πήρα σε άσπρο το κουτί μου..τεσπα...Γενικά επειδή έκατσα και σκέφτηκα αυτά που είπες και διάβασα και μερικά thread κατάλαβα ότι κάποια απο αυτά που θέλω να κάνω είναι πεταμένα λεφτά...Το μόνο που θα κάνω είναι να πάρω πληκτρολόγιο ποντίκι θα κάνω και ενα case mod και τέλος...!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.