Jump to content

Με τι τεσταρετε την vga σας?

icy20

Recommended Posts

τιποτα πια. ετρεχε furmark με τροφοδοτικοτις πλακας και :nuke::nuke::nuke:

Furmark

OCCT GPU test με error checking

αλλά το καλύτερο test είναι ένα βαρύ παιχνίδι. Αν δεν έχεις πρόβλημα εκεί, είσαι οκ.

Με games ! :D

+1, αν και προσωπικά προτιμώ λούπες/timedemos απο games (για να μην ειμαι αναγκασμένος σώνει και καλα να ειμαι βιδωμενος στο γραφειο)...π.χ. για ελεγχο stability σε OC προτιμώ 3 timedemos απο Crysis, 3 απο Warhead και 3 απο Crysis 2, παντα με όλα στο μαξ, 20 λούπες σε κάθε timedemo κοκ.

Αναλόγως τι θέλεις να τσεκάρεις...

Ξεκινάω με benchmarks(3d mark vantage,11,13,unigine valley) και μετά αφού τσεκάρω με αυτά ξεκινάω με τα games.

Προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι άμα είμαι στα vantage, 3d mark 13 & valley σταθερός, τότε είμαι κι στα games!

Το furmark παιδια,απ'οτι εχω δει και δοκιμασει ο ιδιος σε ξεχωριστες περιπτωσεις ειναι επικινδυνο.Εχουν καει καρτες σε εκδοσεις που ειχαν προβλημα...καλυτερα ενα βαρυ παιχνιδι,παρα το furmark...ουτε να το ξαναδω δεν θελω.Υπαρχουν τα Heaven,3dmark κτλ...μια χαρα ειναι αυτα.

κατα πασα πιθανοτατα ειναι θεμα με μνημες vga ναι.

Αν είναι stock, ψυκτράκια και κανένα voltage mod. Αν είναι σε εγγύηση, στείλ' την...

Ειδάλλως, έλα σπίτι Μάριε να πάρεις μιά 4870x2 που έχω και κάθεται... μόνο 80€ για σένα... χα χα χα

Το βιντεακι το ειδε κανεις?

Aν ειναι κλοκαρισμενη η καρτα σου δοκιμασε να την φερεις στα μαμα ρολογια.

Αν στο κανει αυτο με στοκ τοτε πας για RMA.

Μαριε πιθανοτητες μνημες ΚΓ 99% και 1% gpu core.RMA δυστυχως σε βλεπω . :rip:

Βασικα ειμαι πραγματι στοκ στην vga. Εγγυηση εννοειται οτι εχει. Ουτε χρονο δεν την εχω. Το θεμα ειναι τι θα παρω...

ΥΓ Furmark το αφησα κανενα 3ωρο και δεν ειδα κατι εκει ομως...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.