ΧΡΗΣΤΟΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 Μήπως ξέρει κάποιος/α να με πληροφορήσει για την εταιρεία INTGold; Είναι εταιρεία μεταφοράς χρημάτων αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι! Όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει, είναι σημαντικό. Ευχαριστώ όλους!:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τέτοιου είδους εταιρείες και θα πρότεινα να την αποφύγεις.Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά το πιθανότερο είναι αυτό που σου λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Φίλε μου Kanonieri, αν ήθελες να συναλλάσεσε οικονομικά μέσα από τον ίστο πιά λύση θα επέλεγες; Δηλαδή θέλω να πουλάω wed development υπηρεσίες και να πληρώνομαι online ή οι πελάτες να πληρώνονται online. Πως θα το έκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalxas Σεπτέμβριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Μια τέτοια τράπεζα ενδιαφέρει και εμένα, να είναι αξιόπιστη, όχι για απατεώνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Kalxas όταν λες όχι για απατεώνες εννωείς να μην την χρησημοποιούν απατεώνες ή να μην την έχουν απατεώνες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Mistake!Sorry το μπερδεψα με την άλλη συναλλαγής.Τώρα γι αυτήν την εταιρεία δεν έτυχε να γνωρίζω tpt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalxas Σεπτέμβριος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από ΧΡΗΣΤΟΣ [Σήμερα, στις 16:04] Kalxas όταν λες όχι για απατεώνες εννωείς να μην την χρησημοποιούν απατεώνες ή να μην την έχουν απατεώνες; Χρήστο εύστοχη η παρατήρησή σου, κυρίως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην την έχουν τίποτα απατεώνες και ξαφνικά μια μέρα κάνουν φτερά όλα τα λεφτά. ξέρεις μην είναι τίποτα σαν αυτά τα mail που σου λένε να ανοίξεις λογαριασμό σε μία ελβετική τράπεζα κάπου στο τρίτο κόσμο καταβάλλοντας ένα σημαντικό πόσό κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Ξέρω'γω! Πάντως μου έχουν έρθει πολλά email για τέτοιρες "τράπεζες" κορόϊδων! Αλλά στο GiaHoo μου τα βάζει κατευθείαν στην ενοχλητική και μάλλον αυτό είναι ύποπτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.