Jump to content

3 monitor setup

VasPoly

Recommended Posts

Εχω μια ιδεα και με προβλιματιζει αρκετο καιρο και θελω να ρωτησω να το εχει κανει κανενας αλλος με αυτη την διασταση και γενικα σαν ιδεα αν αξιζει τον κοπο.

Λοιπον εχω την οθονη της υπογραφης LG IPS235 μου και σκεφτομαι να βαλω διπλα δυο μονιτορ eizo s1911, βασικος λογος για την επιλογη ειναι

1) το κοστος (100 ευρω και τα δυο χωρις καμενα pixels κλπ κλπ)

2) Δεν θα μου αρεσε να βαλω αλλες δυο σαν την δικια μου λογω ογκου πιο πολυ

Το υψος χωρις την βαση της LG ειναι 331mm και της eizo ειναι 334 οποτε λογικα ταιριαζουν τα bezel ειναι μαζεμενα σχετικα οποτε στην θεωρια ταιριαζουν. Απο θεμα αναλυσης δεν ξερω πως θα δειξει απο θεμα χρωματων θα ειναι οκ.

Αυτα τις γνωμες σας παρακαλω :computer:

Η δεύτερη οθόνη είναι απίστευτα εξυπηρετική άν τη χρειάζεσαι, πχ παίζεις στη μία ένα game και στην άλλη έχεις explorer/skype και τα ρέστα. Τώρα άν θα έδινα τα 100 € για να πάρω 2η οθόνη, αυτό είναι στη τσέπη σου. Άν πραγματικα σου χρειάζεται για δουλειά κλπ υπάρχουν και monitor που γυρνάνε κάθετα οπότε πιάνει τον ίδιο χώρο (σε πλάτος) που σου πιάνει η 19''. Εγώ έχω το παλιό μου 19'' δίπλα από την 24'' και το χαίρομαι πάντως

Η δεύτερη οθόνη είναι απίστευτα εξυπηρετική άν τη χρειάζεσαι, πχ παίζεις στη μία ένα game και στην άλλη έχεις explorer/skype και τα ρέστα. Τώρα άν θα έδινα τα 100 € για να πάρω 2η οθόνη, αυτό είναι στη τσέπη σου. Άν πραγματικα σου χρειάζεται για δουλειά κλπ υπάρχουν και monitor που γυρνάνε κάθετα οπότε πιάνει τον ίδιο χώρο (σε πλάτος) που σου πιάνει η 19''. Εγώ έχω το παλιό μου 19'' δίπλα από την 24'' και το χαίρομαι πάντως

Οχι μια αλλα δυο 19αρες εχω βρει με 100 ευρω! Απο μεγεθος πως ειναι? Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο?

[MENTION=23268]Trexx[/MENTION]

Προς το παρον μια 680 γιατι το κοστος μαζι με το waterblock παει πολυ ψηλα, για gaming πιο πολυ αλλα και γιατι εχω δει παρομοια setup πχ 30 dell μαζι με δυο 20.1 σε portait και μου αρεσαν.

Θα έχεις και διαφορά στα χρώματα που δέ νομίζω οτι ρυθμίζεται και θα σου σπάει τα νεύρα. όταν βάλεις μεγάλες οθόνες κάθετα θα είναι http://snpi.dell.com/snp/images/products/mv_large/30_320-2676.JPG δέ νομίζω οτι σε βολεύει σε gaming κάτι τέτοιο

Δεν θα τις βαλω καθετα τις 19αρες οριζοντια θα τις βαλω ειναι το ιδιο υψος ακριβως με την lg μου. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να δοκιμασω το setup πριν τις αγορασω ρε γμτ και μετα θα παει το 100αρικο τσαμπα.

Ναι απλά επειδή ρώτησες πρίν πώς θα είναι, ή έτσι κατάλαβα.

Γνώμη μου μήν τις πάρεις, θα έχεις διαφορά στα χρώματα και είναι σπαστικό πολύ, θα σε ξενερώσει, άσε που είναι και τα fps που είπαν παραπάνω

Αμα παρεις και αλλη σιγουρα πρεπει να καλιμπραρεις γιατι θα εχεις χρωματα οτι ναναι.

Για παιχνιδια δεν αξιζει αλλα αν θελεις για εξτρα χωρο, πχ να εχεις ενα IDE στη μια και pdf στην αλλη αξιζει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.