Jump to content

Ευρεση μεταχειρισμενης μητρικης για netbook

steant

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια! Εχω το το συγκεκριμενο netbook Acer aspire 1410, και τα χει παιζει η μητρικη του. Το πηγα σε ενα μαγαζι που φτιαχνουνν τετοιες δουλειες αλλα δε καταφερανε να μου το κανουν. Μονο με αλλαγη μητρικης μου ειπαν. Ξερει κανεις να μου πει κανενα site σε Ελλαδα η εξωτερικο που να πουλανε μεταχεισμενες μητρικες για laptops - netbook κτλ? Κατι δοκιμασμενο να μη τη πατησω και χασω τα λεφτα.

Ευχαριστω!

από ένα ψάξιμο που έκανα δεν νομίζω να σε συμφέρει να πάρεις μεταχειρισμένη μάδερ για νέτμπουκ είναι πάνω απο 160-180 δολάρια με 200 ευρό στο eshop έχει με 6 μήνες εγγύηση νέτμπουκ STOCKHOUSE - E-SHOP.GR

Ελπίζω να πιάνουν τα χέρια σου γιατί αλλαγή μητρικής σε netbook ουσιαστικά σημαίνει ότι θα το κάνεις βίδες και παξιμάδια και θα το ξανασυναρμολογήσεις από το μηδέν. Ακόμα και για κάποιον έμπειρο το θέμα αλλαγής μητρικής έχει βαβούρα χωρίς να αναφερθώ σε εύρεση ανταλλακτικών, χρόνο παράδοσης και κόστος.

Νομίζω πιο οικονομικά σε βάθος χρόνου θα σου βγει να αγοράσεις καινούριο και από θέμα τεχνολογίας και από θέμα εγγύησης και από οικονομικό θέμα (ειδικά αν το δώσεις σε τεχνικό για επισκευή)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.