steant Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2013 Καλησπερα παιδια! Εχω το το συγκεκριμενο netbook Acer aspire 1410, και τα χει παιζει η μητρικη του. Το πηγα σε ενα μαγαζι που φτιαχνουνν τετοιες δουλειες αλλα δε καταφερανε να μου το κανουν. Μονο με αλλαγη μητρικης μου ειπαν. Ξερει κανεις να μου πει κανενα site σε Ελλαδα η εξωτερικο που να πουλανε μεταχεισμενες μητρικες για laptops - netbook κτλ? Κατι δοκιμασμενο να μη τη πατησω και χασω τα λεφτα.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Μάρτιος 30, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Κατι αλλο ψαχνω πιο σιγουρο και σοβαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβολάκης Μάρτιος 30, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 από ένα ψάξιμο που έκανα δεν νομίζω να σε συμφέρει να πάρεις μεταχειρισμένη μάδερ για νέτμπουκ είναι πάνω απο 160-180 δολάρια με 200 ευρό στο eshop έχει με 6 μήνες εγγύηση νέτμπουκ STOCKHOUSE - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 1, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2013 Σε αντίστοιχη περίπτωση και εγώ από ebay.de βρήκα λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steant Απρίλιος 1, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2013 Σε αντίστοιχη περίπτωση και εγώ από ebay.de βρήκα λύση.Για στειλε το λινκ αν σου ειναι ευκολο, να το κοιταξω. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Απρίλιος 1, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2013 Πολύ δύσκολα θα βρεις κατω απο 120-150 ευρω. Και ειδικά εκτος απο ebay. Μακάρι και στο ευχομαι βεβαια. Αλλά ειναι απλησιαστο κατα την γνωμη μου για επισκευη σε netbook Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 2, 2013 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Δεν έχω κάποιο link να σου στείλω. Σου είπα σε αντίστοιχη περίπτωση. Δεν ήταν το ίδιο netbook. Ψάξε στο eBay - one of the UK's largest shopping destinations ή στο eBay - eine der gr για "Acer aspire 1410 motherboard" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Απρίλιος 2, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Ελπίζω να πιάνουν τα χέρια σου γιατί αλλαγή μητρικής σε netbook ουσιαστικά σημαίνει ότι θα το κάνεις βίδες και παξιμάδια και θα το ξανασυναρμολογήσεις από το μηδέν. Ακόμα και για κάποιον έμπειρο το θέμα αλλαγής μητρικής έχει βαβούρα χωρίς να αναφερθώ σε εύρεση ανταλλακτικών, χρόνο παράδοσης και κόστος.Νομίζω πιο οικονομικά σε βάθος χρόνου θα σου βγει να αγοράσεις καινούριο και από θέμα τεχνολογίας και από θέμα εγγύησης και από οικονομικό θέμα (ειδικά αν το δώσεις σε τεχνικό για επισκευή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.