saxon_747 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 Γιατι το fitness ειναι στη μεση ενω ο σκληρος ειναι ολοκαινουργιοσ? Ειναι εμπιστο το speedfan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Κι εμενα ετσι ειναι και δεν ξερω γιατι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 ΚΙ εμένα το ίδιο. Ένα άλλο πρόγραμμα για SMART μάλιστα μου έβγαλε "is critical. Iminent loss of data might occure. Backup and replace the disk." Να τον πάω πίσω στο πλαίσιο; Τον έχω ένα χρόνο όλο κι όλο και έχει 3 χρόνια εγγύηση. Να σημειώσω επίσης οτι το διαγνωστικό προγραμματάκι της WD δεν καταφέρνει να κάνει ουτε καν Quick Test και προτείνει να το στείλω για RMA. Θα μου τον αλλάξει το πλαίσιο ή να τον στείλω WD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Kαντε κ κανενα defrag που κ που Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Kαντε κ κανενα defrag που κ που Εξυπνάδες... Μετά από 3 defrag το πρόβλημα έχει παραμείνει. Ακόμη και format έφαγε μόλις χτες αλλά και πάλι 69%... Πλαίσιο ή Western Digital είναι το ερώτημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 πλαίσιο πήγαινε το. Aν και το Smartfan νομίζω ότι κάνει λάθος report δεν είμαι σίγουρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 εμένα πάντως μια χαρά full μου τους δείχνει και τους 2,και ο ένας είναι ίδιος με του feanorian Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Στου ξαδερφου μου το pc του ειναι full και οι 2 μπαρες!Σε εμενα το fitness δεν ειναι full... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Μη λέμε οτι θέλουμε... Εφόσον το ίδιο το προγραμματακι της WD μου προτεινει RMA, δεν βλεπω το λόγο να μην ζητήσω αντικατάσταση από το πλαίσιο! Ανεξάρτητα από τη μπάρα του Speedfan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Mηπως παιζει ρολο εαν για την εγκατασταση λειτουργικου καναμε quick φορματ η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από feanorian82 Μη λέμε οτι θέλουμε... Εφόσον το ίδιο το προγραμματακι της WD μου προτεινει RMA, δεν βλεπω το λόγο να μην ζητήσω αντικατάσταση από το πλαίσιο! Ανεξάρτητα από τη μπάρα του Speedfan... εγώ δεν αναφέρθηκα στην περίπτωση σου, αλλά στην περίπτωση του saxon. Aλλά καλύτερα Saxon να το κοιτάξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 14, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Xαλαρωσε ρε feanorian.....δε σε ειπαμε κ καμπουρι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 14, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Το φορματ το έκανα χτες το πρωί σε κανονικό (oxi quick). Δεν φανταζομαι τι μπορει να φταιει... Σωτήρη ετοιμασου για Πλαισιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 14, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Μιας και το παρατηρησα...γιατι εχεις ακομα την 4.09? Εγω εχω την 4.15!Δεν εχει μεγαλη διαφορα...αλλα οσο να'ναι ειναι πιο νεο! Λολ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Μιας και το παρατηρησα...γιατι εχεις ακομα την 4.09? Εγω εχω την 4.15!Δεν εχει μεγαλη διαφορα...αλλα οσο να'ναι ειναι πιο νεο! Λολ! Λες να εχει κανα Bug? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 14, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Δεν ξερω....αν πας στη home page του λεει σε καθε εκδοση τι εχει αλλαξει!Η 4.15 διορθωσε καποια bugs και υποστηριζει και αλλα καινουρια πραγματα και γενικα δεν θυμαμαι τι αλλο!Πηγαινε στη home page του να το δεις...almico κατι ειναι νομιζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.