Jump to content

Θορυβος fx8350

philippasgate7

Recommended Posts

Εδώ μέσα μπορεί. Στην πραγματικότητα ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει.

@philippasgate7: Από άποψη μεγέθους, οκ οι μνήμες. Κατά τα άλλα διαφωνώ πλήρως

με το Σωτήρη για 2000MHz κτλ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

εξηγησε μου λιγο τον λογο διαφωνιας για να καταλαβω ?

γιατι δεν επαιρνε απλες 1600αρες η 1333 τοτε να κανει την δουλεια του ?

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Είναι προφανές βρε Σώτο, με τόσα λεφτά παίρνεις 16GB...

που μπορεί κάπου, κάπως, κάποτε να πιάσουν και τόπο.

Τα 2000MHz που θα πιάσουν τόπο? Στο SuperPi και στο 3DMark?

Μα αν σε ενδιαφέρουν αυτά, πρώτα απ όλα δεν παίρνεις 8350...

Ρε Βαγγελη σταματα να εισαι κολλημενος με αυτα τα πραγματα και ποσο μαλλον με την ολη φαση Ιντελ-Amd..

στο λεω εκ πειρας λοιπον και μετα απο δοκιμες και πολλες μαλιστα με διαφορετικων τυπων μνημες οτι οι μνημες του δινουν πολυ απλα στον συγκεκριμενο επεξεργαστη σε απλα πραγματα οπως να ανεβασεις τον πολλαπλασιαστη...

με τa 4 στικ vengeance 1600 9-9-9-24 o 8320 ανεβαινε μεχρι τα 4.3 κα στα 4.35 στο intel burn test @veryhigh επαιρνες freeze..

με 2 στικ crucial 1333 σταθερος στα 4.2 και στα 4.3 freeze

με 4 στικ crucial ballistix 1866 που φοραω τωρα περναει το intel burn test @4.6 σε very high...

και ολα αυτα διχως να πειραξω ρευματα μονο με αλλαγη πολλαπλασιαστη... οσο μεγαλυτερα timings και χρονισμους εχουν οι μνημες στους fx τοσο πιο ψηλα μπορεις να φτασεις με στοκ ρευματα και να εισαι σταθερος...

για αυτο πιστευω οτι το παιδι πηρε τις συγκεκριμενες...γιατι να σκασει 83 ευρω για μνημες ειναι πολλα....χωρις να τις κανεις τιποτα..

σιγουρα καταλαβες τι εννοω και απο την γενικη γνωση εγω σου μιλησα με πραξη και πως βοηθουν οι μνημες στους fx ... τωρα αν το παιδι θα πειραξει τιποτα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...

οσο για το 2χ8 γιγα μπορει να ειχε αλλα θεματα μιας και asrock+biostar ειναι τα ατακτα παιδια γιατι παρουσιαζουν πολλα θεματα σταθεροτητας σε κιτ 2x8gb οπως και στην προσθηκη 4 modules . αλλα αυτο δεν ειναι του παροντος...

Τα 2000MHz που θα πιάσουν τόπο? Στο SuperPi και στο 3DMark?

Μα αν σε ενδιαφέρουν αυτά, πρώτα απ όλα δεν παίρνεις 8350...

δεν παιρνεις 8350 αλλα δεν δινεις λεφτα να παρεις τωρα ιντελ μιας και σε 2 μηνες θα ειναι πλεον σοκετ το οποιο θα μπει και αυτο στο βιβλιο ιστοριας..

δεν λεω τρελα αποδοτικοι επεξεργαστες αλλα τον Ιουνιο θα ειναι το παλιο σοκετ της ιντελ

Ό,τι να ναι Σωτήρη. Ποιός μίλησε για intel-amd? Την χρησιμότητα των μνημών

προσπαθούσα να καταλάβω και αναφέθηκα σε συγκεκριμένα benches που

οι μνήμες κάνουν όντως διαφορά.

Πάμε παρακάτω: Μου λες ότι πληρώνεις τα ...300MHz o/c 50 ευρώ. Αυτό είναι και αυτό

καταλαβαίνω. Εαν δεν είναι αυτό fail, τότε τι είναι? Το ξέρω ότι χαίρεστε ακόμα και με

50MHz πάνω αλλά καλό είναι να έχουμε και μια γείωση με την πραγματικότητα.

Πάμε και στο σοκετ αν και είναι εκτός θέματος και δεν είχα καμια πρόθεση να ασχοληθώ:

Αυτό με το "παλιό σοκετ" ξέρεις πόσες φορές το διάβασα? Ό,τι διάβασα γι αυτό είναι άκυρο και θα σου πω αμέσως γιατί:

α) Κάποιος που θα πάρει i5-i7, θεωρείς ότι θα ενδιαφερθεί σε 2 χρόνια να αλλάξει επεξεργαστή? Τι διαφορά νομίζεις ότι θα έχουν οι haswell?

β) Κάποιος που θα πάρει 8350, θα ενδιαφερθεί στο ίδιο διάστημα να αλλάξει επεξεργαστή? Αν ναι, τότε μιλάμε για ομολογημένη αποτυχία...

γ) Θεωρείς ότι όσο θα διαρκέσει το am3, θα βγάλει η amd καλύτερο επεξεργαστή από τον i7 3770K που είναι το ταβάνι του 1155? Δεν νομίζω και όποιος το νομίζει μάλλον

υπεραισιόδοξος είναι...

δ) Μας μένει το "ψυχολογικό" που λέει ότι "έχω παλιό σοκετ". Ό,τι και να πάρεις

πάντα παλιό θα είναι και πάντα θα υπάρχει κάτι καλυτερο. Κάθε μέρα θα βγαίνει.

Δεν αγοράζεις αυτοκίνητο όταν αγοράζεις pc...

YΓ. Εδώ asrock με 2 χ 8GB.

Πάμε παρακάτω: Μου λες ότι πληρώνεις τα ...300MHz o/c 50 ευρώ. Αυτό είναι και αυτό

καταλαβαίνω. Εαν δεν είναι αυτό fail, τότε τι είναι? Το ξέρω ότι χαίρεστε ακόμα και με

50MHz πάνω αλλά καλό είναι να έχουμε και μια γείωση με την πραγματικότητα.

γιατι με βαζεις σε στρατοπεδο λες και ειμαι μισθοφορος της amd ενω πολυ καλα γνωριζεις απο δικες μας συζητησεις και τηλεφωνικες και μεσω πμ οτι δεν ειμαι σε κανενα στρατοπεδο απο τα δυο (αν και μπορω να χαρακτηρισω τον εαυτο μου intel-boy) και πολυ απλα κοιταω το συμφερον μου και την τσεπη μου...

Πάμε και στο σοκετ αν και είναι εκτός θέματος και δεν είχα καμια πρόθεση να ασχοληθώ:

Αυτό με το "παλιό σοκετ" ξέρεις πόσες φορές το διάβασα? Ό,τι διάβασα γι αυτό είναι άκυρο και θα σου πω αμέσως γιατί:

α) Κάποιος που θα πάρει i5-i7, θεωρείς ότι θα ενδιαφερθεί σε 2 χρόνια να αλλάξει επεξεργαστή? Τι διαφορά νομίζεις ότι θα έχουν οι haswell?

πιστευεις εσυ λοιπον οτι σε δυο χρονια αν θελει περισσοτερη επεξεργαστικη δυναμη (εστω και 8%) θα βρει καινουργιο κομματι να αγορασει ?

οταν υπαρχει διαθεσιμο μπατζετ 430-470 για μητρικη επεξεργαστη σημερα δεν προτινεις λοιπον 1155 που σε δυο μηνες οπως ειπα πλεον τελος αλλα τον στελνεις σε 2011...

π

β) Κάποιος που θα πάρει 8350, θα ενδιαφερθεί στο ίδιο διάστημα να αλλάξει επεξεργαστή? Αν ναι, τότε μιλάμε για ομολογημένη αποτυχία...

ποτε δεν ξερεις για αυτο... ανθρωποι ειμαστε λαθη κανουμε ... και εσυ δεν σκεφτοσουν το oc αλλα κανεις πςιραματα να δεις ποσο ανεβαινει ο 2500 (non k) ..

γ) Θεωρείς ότι όσο θα διαρκέσει το am3, θα βγάλει η amd καλύτερο επεξεργαστή από τον i7 3770K που είναι το ταβάνι του 1155? Δεν νομίζω και όποιος το νομίζει μάλλον

υπεραισιόδοξος είναι...

για αυτο ποτε δεν ξερεις...

αν το κανει καλο ειναι αν οχι το κριμα στο λαιμο της

δ) Μας μένει το "ψυχολογικό" που λέει ότι "έχω παλιό σοκετ". Ό,τι και να πάρεις

πάντα παλιό θα είναι και πάντα θα υπάρχει κάτι καλυτερο. Κάθε μέρα θα βγαίνει.

Δεν αγοράζεις αυτοκίνητο όταν αγοράζεις pc...

Ναι δεν ειναι μονο ψυχολογικο γιατι στο ειπα και στο α πιο πανω....

δεν θες να αγορασεις μτχ επεξεργαστη αλλα καινουγριο τον επομενο Νοεμβριο.... εισαι σιγουρος οτι θα βρεις ? η χτυπα ξυλο η Z77 ΕΧTREME 6 που εχεις πεθαινει... τι παιρνεις ? απο τα ελληνικα καταστηματα... πιστωτικο και πας σε Η77 οπως εχουν εξαφανιστει τα z68 motherboard ?

YΓ. Εδώ asrock με 2 χ 8GB.

κανε μια βολτα στο overclock.net που κοιτας και δες στο section amd mobo να δεις προβληματα.. γιατι δεν ειναι ολα τα σοκετ το ιδιο :)

φιλικα Σωτηρης..

Δεν σε έβαλα σε στρατόπεδο, πουθενά δεν βγαίνει κάτι τέτοιο από το ποστ μου.

Κατά τα άλλα δεν μπορώ να συμφωνήσω πουθενά, άλλα ζητήματα έθεσα σε άλλα απαντάς.

Δεν μπορεί από τη μία να μας ενδιαφέρει το vfm (που μόνο vfm δεν είναι ο 8350 αλλά άλλο θέμα αυτό)

και στην ίδια πρόταση να πετάμε μνήμες των 90 ευρώ για 8gb...

Ολοκληρος πολεμος ανοιξε για τον βρωμο-cooler της amd!

Να ξεκαθαρισω οτι οι μνημες καταρχην ηταν μεταχειρισμενες ενος μηνος απο αλλο παιδι που τις πουλαγε σε αλλο site και παρθηκαν στο 50αρικο,θεωρω οτι ηταν καλη η τιμη γιαυτο και τις τσιμπησα!τωρα αν ανεβασω τον fx δεν νομιζω οτι χρειαζεται στο αμεσο μελλον,σε 2-3 χρονια που ολα τα παιχνιδια-ελεω ps4 και xbox-θα χρειαζονται 8 πυρηνους επεξεργαστες νομιζω οτι εκει θα φανει η δυναμη του επεξεργαστη μου.....παντως ειλικρινα και με τον χερι στην καρδια αμα ημουν στην amd αυτον τον cooler δεν θα τον εβαζα στον επεξεργαστη μου(δεν θα εβαζα καθολου στην θεση τους),θες νεους πελατες(γιατι πας πατο) ρε εταιρια δινεις καποια ερεθισματα να τους κερδισεις και τους ξενερωνεις στο πρωτο 15λεπτο λειτουργιας.....

[MENTION=29628]philippasgate7[/MENTION] Προσπερνώ τους κυρίους για να σου πω κάτι.

Μη νομίζεις ότι η AMD είναι η "κακιά" και η Intel η "καλή".

Ελα εδώ να ακούσεις intel μαμά ψύκτρα, λίγο πριν κάνω αντικατάσταση με aftermarket.

Τα πράγματα είναι απλά. Με το που αγοράζουμε cpu, είτε είναι AMD, είτε είναι intel, ανεξάρτητα o/c, παίρνουμε και ένα cooler και έχουμε την ησυχία μας.

Να ξεκαθαρισω οτι οι μνημες καταρχην ηταν μεταχειρισμενες ενος μηνος απο αλλο παιδι που τις πουλαγε σε αλλο site και παρθηκαν στο 50αρικο,θεωρω οτι ηταν καλη η τιμη γιαυτο και τις τσιμπησα!τωρα αν ανεβασω τον fx δεν νομιζω οτι χρειαζεται στο αμεσο μελλον,σε 2-3 χρονια που ολα τα παιχνιδια-ελεω ps4 και xbox-θα χρειαζονται 8 πυρηνους επεξεργαστες νομιζω οτι εκει θα φανει η δυναμη του επεξεργαστη μου.....παντως ειλικρινα και με τον χερι στην καρδια αμα ημουν στην amd αυτον τον cooler δεν θα τον εβαζα στον επεξεργαστη μου(δεν θα εβαζα καθολου στην θεση τους),θες νεους πελατες(γιατι πας πατο) ρε εταιρια δινεις καποια ερεθισματα να τους κερδισεις και τους ξενερωνεις στο πρωτο 15λεπτο λειτουργιας.....

Κανένας πόλεμος δεν άνοιξε, μην ανησυχείς. Τον πειράζω τον Σωτήρη και με πειράζει, ξέρει αυτός.

Σε αυτό που έχω μπολνταρισμένο, μην βασίζεσαι. Ούτε ευθεία αναλογία μεταξύ κονσολών και pc μπορεί να γίνει,

ούτε έχει κάποιος επεξεργαστής κρυμμένη δύναμη που θα την δείξει σε ...3 χρόνια. Δεν το ισχυρίζεσαι μόνο εσύ,

αρκετοί το ισχυρίστηκαν αυτό, αλλά σε τελική ανάλυση το μόνο που δείχνει είναι έλλειψη γνώσης για το πως

λειτουργεί ένας επεξεργαστής.

Κανένας πόλεμος δεν άνοιξε, μην ανησυχείς. Τον πειράζω τον Σωτήρη και με πειράζει, ξέρει αυτός.

Σε αυτό που έχω μπολνταρισμένο, μην βασίζεσαι. Ούτε ευθεία αναλογία μεταξύ κονσολών και pc μπορεί να γίνει,

ούτε έχει κάποιος επεξεργαστής κρυμμένη δύναμη που θα την δείξει σε ...3 χρόνια. Δεν το ισχυρίζεσαι μόνο εσύ,

αρκετοί το ισχυρίστηκαν αυτό, αλλά σε τελική ανάλυση το μόνο που δείχνει είναι έλλειψη γνώσης για το πως

λειτουργεί ένας επεξεργαστής.

Θα σε σφαξω ρε αλητη!!! χεχεχεχεχεχεχε:banging::dance3::hehe:

μια χαρα επεξεργαστη εχεισ παρει! θα τον ευχαριστηθεισ.. αλλα αν περιμενεισ 2-3 χρονια να δειξει την δυναμη του.. λυπαμε που στο λεω, αλλα τοτε ο 8350 θα ειναι μουσειο, σε σχεση με αυτα που θα βγουν.. περνεισ ψυκτρα και εισαι μπομπα.. :jump:

καλησπέρα παιδιά ,ευχαριστώ τους πάντες που συμμετείχαν στην επιμορφωτικό για μένα συζήτηση!κάτι τελευταίο μόνο επειδή αύριο θα παραγγείλω τον CPU cooler αυτόν που μου προτείνατε θα ήθελα να παραγγείλω και έναν case cooler ,έχετε κάποιον να μου προτείνετε και επίσης που είναι προτιμότερο να το τοποθετήσω?το κουτί μου αναφέρεται στην πρώτη σελίδα και αυτήν την στιγμή φοράει μόνο έναν εργοστασιακό μπροστά!περνει Προαιρετικά έναν κάτω ,ένα στο πίσω μέρος και έναν στο πλαϊνό καπάκι!ευχαριστώ πολυ

Πίσω θα τον βάλεις με τέτοια φορά ώστε να βγάζει αέρα.

Όταν θα τον κοιτάς μέσα από το κουτί, θα πρέπει να βλέπεις στο στρόγγυλο μόνο

τη μάρκα του ή τίποτα. Όταν τον κοιτάς από την πίσω μεριά του κουτιού, θα πρέπει να βλέπεις τα specs. Volt, Ampere κτλ.

120αρη να φανταστώ ότι παιρνει, έτσι?

Φτηνή αλλά καλή και δοκιμασμένη λύση: Arctic F12 120mm | Skroutz.gr

Αθόρυβος με άριστη ποιότητα: Be Quiet Silent Wings Pure120mm | Skroutz.gr

Όλα τα φουρφούρια έχουν πάνω βελάκι με την φορά του αέρα. Αυτό το βελάκι θα πρέπει να δείχνει έξω από το κουτί και θα το βρεις πάνω στο πλαίσιο του ανεμιστήρα.

Δεν χωράει στο κουτί σου φίλε μου. Σου το είπα και στα προηγούμενα μηνύματα

ότι λόγω περιορισμένου χώρου δεν έχεις δυστυχώς πολλές επιλογές που να πληρούν όλα

τα κριτήρια (τιμή, απόδοση, διαστάσεις). Αν χωρούσε η gaia τα πράγματα θα ήταν απλά

και θα είχες καλύτερες από την gaia επιλογές.

Η μόνη που βρηκα που σε ένα βαθμό πληροί και τα 3 είναι αυτή που σου πόσταρα.

Mια παρένθεση απο εμένα για το μετά απο 2 χρόνια....και όμως πρόσφατα ο q6600 οταν βγήκε ηταν χώμα και τα Ε8χχχ τον ξεφτίλισαν παντού, όμως 2 χρόνια αργότερα τα πράγματα άλλαξαν, παντού 4 core support....κάπως ανάλογα ηταν τα πράγματα με τους phenom2 10xx και τους πρώτους i7, οι i7 ηταν τέρατα μπρόστα τους γιατί σχέδον κανένα πρόγραμμα και game δεν υποστήριζε πάνω απο 4 cores, τώρα όμως οι παλιοί Phenom φαίνονται το ίδιο δυνατοί με τους i7 σε επεξέργασια ήχου, γραφικών ακόμα και σε games. Aν του χρόνου όλα τα σοβαρά games έχουν 8core support οπωςτο crysis3, bf3 τα πράγματα θα είναι πολύ καλά για τις amd cpu.

....μη τα ξαναλεμε.....ειναι καλος γιατι αποδιδει σαν 2500Κ-2600Κ σε προγραμματα δουλειας κ κοστιζει λιγοτερο. Σε αισθηση, χωρις να εχω δοκιμασει i7, νομιζω πως θα ναι καλυτεροι οι intel.

ΟΝ ΤΟΠΙΚ:

..το φαν του κανει λιγο θορυβο οταν πιεστει. Αυτο το ψιλοσυχνο σφυριγμα σου τρυπαει λιγο τα αυτια αλλα σε καλο κουτι μπορει να επικαλυφθει.

Αλλα αν εχεις τετοιο επεξεργαστη κ ανταξιο αυτου συστημα γενικοτερα ειναι κριμα να μην εχεις ενα καλο κουλερ ή μια απλη (ετοιμη-φασον) υδροψυξη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.