philippasgate7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2013 Kαλημερα παιδια......χθες προμηθευτηκα τον fx8350(καινουργιο απο μαγαζι)και τον στησαμε με ενα φιλαρακι......το προβλημα που εχω ειναι οτι ο ανεμιστηρας του amd βγαζει πολυ θορυβο απο θερμοκρασιες ειμαι ψιλοοκ(μεχρι 50 βαθμους) αλλα οι στροφες που ανεβαζε ο ανεμιστηρας εφτασαν μεχρι 6500 στροφες οπως το ειδαμε απο το CPUID,εχω καποιο προβλημα καπου στο συστημα η ειναι ετσι θορυβωδες ο amd?αν ειναι θορυβωβες πως μπορω να το διορθωσω αυτο(για να μην το πεταξω απο τον παραθυρο ετσι οπως ειναι),το υπολοιπο συστημα μου ειναι το παρακατω,ευχαριστω πολυ......Μητρικη: Asrock 990FX Extreme3 | Skroutz.grEπεξεργαστης : AMD FX-8350 Box | Skroutz.grΚαρτα γραφικων : Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition 1GΒ GDDR5 | Skroutz.grTροφοδοτικο:http://www.skroutz.gr/s/414060/Therm...burg-530W.htmlssd:Sandisk 128GB SSD | Skroutz.grKoυτι: CoolerMaster K380 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάρτιος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Δεν έχει προβλημα ο επεξεργαστής, ο ανεμιστήρας είναι γενικά πολύ θορυβώδης.Πάτε για aftermarket ψύκτρα αλλά λόγω κουτιού έχετε περιορισμένες επιλογές.Ρίξε μια ματιά σε αυτήν: Freezer XTREME Rev. 2 · CPU · Cooling · ARCTIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
philippasgate7 Μάρτιος 30, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Ειχα διαβασει σχετικα ποστ απο χτες το βραδυ που το στησαμε και αρχισε αυτον τον θορυβο αλλα δεν το πιστευα,ειμαι 24 χρονων απο τα 10-11 εχω υπολογιστες μονο ιντελ,πρωτη φορα εμπιστευτηκα την amd γιατι πιστευα οτι παει να κανει κατι καλο αλλα με απογοητευεσαι απο την αρχη.....καμια ψυκτρα απο skroytz σε καλη τιμη μπορουμε να βρουμε??επειδη δεν ειμαι σχετικος μπορειτε να μου προτεινεται καποιες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάρτιος 30, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Σου πρότεινα ήδη ψύκτρα. Το γεγονός ότι η στοκ της amd είναι απαράδεκτη είναι γνωστό αλλά ο επεξεργαστής είναι μια χαρά, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απογοητεύεσαι.Arctic Freezer XTREME Rev. 2 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Μάρτιος 30, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 σε full load φτανει τις 2600 στροφες ο ανεμιστιρας και ποτε γενικα δεν μου ακουστικε τιποτα, ενδεχετε να εχει και προωλιμα ι παρτιδα ι να αλαξανε cooler εμενα στο δικο μου πακετο ιταν ενας cooler master μεχρι και χαλκινα paips εχει σαν aftermarket δλδ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
philippasgate7 Μάρτιος 30, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Ευχαριστω πολυ κατα αρχην για ολη την βοηθεια,η συγκεκριμενη ψυκτρα διαθετει και ανεμιστηρα να υποθεσω?επισης υπαρχει καποιος αλλος παρομοιος γιατι απο οτι ειδα δεν υπαρχει διαθεσιμος αυτος σε ελληνικο μαγαζι?τελος κατι τελευταιο η μητρικη ειχε κουμπωμενο πανω ττον 8320,μηπως επειδη τωρα φορεσε τον 8350 θελει καποιο bios update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάρτιος 30, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Έχει ανεμιστήρα, ναι. Κάνε μια απόπειρα στο pc1, γενικά φέρνουν σύντομα και όσαλένε ότι είναι κατόπιν παραγγελίας. Καλύτερη και φτηνότερη που να χωράει, προσωπικά δεν βρήκα με το ψάξιμο που έκανα.Το προβλημα είναι ότι το κουτί σου δέχεται ψύκτρες μέχρι 15.5 σε ύψοςκι έτσι αποκλείονται κλασσικές λύσεις οπως coolermaster 212 evo, thermalright truespirit κτλ.Θα μπορούσες να πας και σε κάποια top down, αλλά σε αυτήν την τιμή δεν προσφέρουν επιδόσεις.Η μητρική υποστηρίζει τον 8350 από το ίδιο bios που υποστηρίζει και τον 8320.Εφόσον το μηχάνημα δουλεύει, bios δεν πειράζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
philippasgate7 Μάρτιος 30, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 σε full load φτανει τις 2600 στροφες ο ανεμιστιρας και ποτε γενικα δεν μου ακουστικε τιποτα, ενδεχετε να εχει και προωλιμα ι παρτιδα ι να αλαξανε cooler εμενα στο δικο μου πακετο ιταν ενας cooler master μεχρι και χαλκινα paips εχει σαν aftermarket δλδ.. Η ψυκτρα που διεθετε ο επεξεργαστης(αν δεν κανω σοβαρο λαθος) ειναι αυτος της φωτογραφιας....τρεχχ ευχαριστω φιλε για την βοηθεια σου παρα πολυ και τον χρονο που διεθεσες(και γενικα διαθετεις να με βοηθας).... υ.γ τωρα μπορω να το πεταξω απο τον μπαλκονι,ακου εκει 6500 στροφες καινουργιο πραγμα,α ρε amd πρωτη και τελευταια σου ηταν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Μάρτιος 30, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 ίδιος με τον δικό μου είναι, δεν καταλαβαίνω γιατί σου παρουσιάζει πρόβλημα :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάρτιος 30, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Tίποτα, να σαι καλά. Μην νομίζεις ότι οι στοκ ψύκτρες της intel είναι αποδοτικότερες, απλά είναι πιο αθόρυβες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akishellas Μάρτιος 30, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Μαζι τον στησαμε χτες ,παντως ηταν γρηγορος μαλλον ο ssd εκανε ολη την δουλεια παντως οταν εβαλα την αξιολογηση των windows ο στοκ ανεμιστηρας επιασε την 6000-6500 λες κ ειχε μπει τουρμπινα ηταν ,εγω χεστηκα :tw: πανω μου γιατι ειχε φυγει ο φιλιππας μη μου μεινει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
philippasgate7 Μάρτιος 30, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 ίδιος με τον δικό μου είναι, δεν καταλαβαίνω γιατί σου παρουσιάζει πρόβλημα :sΜηπως επειδη ενω μια φορα ειχαμε βαλει παστα και επειδη δεν μας καθοταν να κουμπωσει σωστα(μας παιδευσε απιστευτα) βγαλαμε τον cooler και τον ξαναπατησαμε πανω εκει εχω θεμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάρτιος 30, 2013 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Όλοι οι σύγχρονοι επεξεργαστές γρήγοροι είναι. Στα windows και το σερφάρισμαείτε έχεις 8350 είτε i7 3960x είτε celeron, ο ssd σου κάνει τη δουλειά.[MENTION=29628]philippasgate7[/MENTION]: Δεν είσαι μόνο εσύ που παραπονιέσαι, αλλά οι περισσότεροι. Οπότε είναι θέμα του ίδιου του cooler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akishellas Μάρτιος 30, 2013 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Μηπως γιατι μας εβγαλε λιγο την πιστη να το κουμπωσουμε δεν εχει οντως κουμπωθει σωστα ? Που βασικα Αφου κουμπωσε κ απο τις δυο μεριες κ κλεισαμε το πλαστικο προς τα κατω κουμπωσε τι αλλο να καναμε ? Α μηπως επειδη βγαζοντας μας την πιστη να την κολησουμε δυο φορες τον βγαλαμε κ τον ξαναβαλαμε πανω στον επ.στη κ η παστα του επ.στη που βαλαμε κ της ψυκτρας να αλλοιωθηκαν ? Αλλα κ παλι δεν νομιζω διοτι εγω οκ της ειδα κ οι θερμοκρασιες του cpu ηταν το πολυ 40-50 βαθμους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάρτιος 30, 2013 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 απο την πρωτη στιγμη την εδωσα δρομο την μανισια ψυκτρα αφου την πηγα πρωτα βολτα με το καροτσακι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
philippasgate7 Μάρτιος 30, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Kαταλαβα επομενως γιατι κανει σαν εργοστασιο......ευτυχως βρηκα την ψυκτρα και διαθεσιμη,εντυπωσεις μετα την εγκατασταση τηςARCTIC COOLING FREEZER XTREME REV.2 - - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάρτιος 30, 2013 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Κάτι που μου διέφυγε:Οι μνήμες σου ποιές είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
philippasgate7 Μάρτιος 30, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 οι μνήμες μου είναι αυτές! http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=45748&ref=bestprice.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Μάρτιος 30, 2013 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 υ.γ τωρα μπορω να το πεταξω απο τον μπαλκονι,ακου εκει 6500 στροφες καινουργιο πραγμα,α ρε amd πρωτη και τελευταια σου ηταν!καλα δεν χαρακτηριζεις μια ολοκληρη εταιρεια και το προιον της απο τον ανεμιστηρα που σχεδον οποιος παιρνει ποτε δεν τον αφηνει με την μαμα ψυκτρα....αν ηταν ετσι δεν κατηγορεις την amd μονο αλλα και την coolermaster μιας και το φανακι ειναι δικο της....περα απο ολα αυτα ομως ο επεξεργαστης δεν θα σε απογοητευσει, το αντιθετο νομιζω καθως αποτελει αυτη την χρονικη στιγμη ενα απο τα πιο vfm... και εννοειται οτι πηρες ενα τετοιον επεξεργαστη οχι για να τον αφησεις στοκ αλλα για να τον ανεβασεις εξου και η αγορα μνημων 2000mhz που θα σε βοηθησουν εξισου πολυ...αντε καλοδουλευτος και μην εμπιστευεσαι πολυ τις θερμοκρασιες απο coretemp + hwmonitor μιας και πολλες φορες εχουν αποκλισεις απο τις πραγματικες ... για να δεις κανονικες θερμοκρασιες να κοιτας το ASRock eXtreme Tuner του οποιου οι τιμες ειναι ιδιες με αυτες του bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάρτιος 30, 2013 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 καλα δεν χαρακτηριζεις μια ολοκληρη εταιρεια και το προιον της απο τον ανεμιστηρα που σχεδον οποιος παιρνει ποτε δεν τον αφηνει με την μαμα ψυκτρα....Εδώ μέσα μπορεί. Στην πραγματικότητα ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει.[MENTION=29628]philippasgate7[/MENTION]: Από άποψη μεγέθους, οκ οι μνήμες. Κατά τα άλλα διαφωνώ πλήρωςμε το Σωτήρη για 2000MHz κτλ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.