Jump to content

Αναβαθιση μητρικης+cpu

samaras18

Recommended Posts

παιδια καλησπερα!

θελω να αναβαθμισω τη μητρικη-cpu στο pc μου το οποιο ειναι:cpu: core2duo e8500@3,16ghz,mobo: asrock p45r2000,ram: 4gb ddr3@1333,gpu: msi 7770 1gb gddr5,psu: turbo-x 600w

και ειμαι αναμεσα σε

i3 3220 + Gigabyte H61MA-D3V

ή

AMD FX 6100 + MSI 760GM-P23 FX

Το υπολοιπο συστημα θα παραμεινει ως εχει(gpu,psu,σκληρος,ραμ).

Η χρηση του θα ειναι κυριως gaming αλλα και multitasking...oπως καταλαβενεται το budget μου ειναι περιορισμενο στα 170ε περιπου!

Ακουω προτασεις! ευχαριστω!

Καλησπέρα. Δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση εφόσον η κάρτα γραφικών θα παραμείνει η ίδια.

Η κάρτα γραφικών σου είναι limiting factor στα games, όχι ο επεξεργαστής σου.

Περίμενε να μαζέψεις ένα μεγαλύτερο ποσό ώστε να πας σε συνολική αλλαγή.

κοιταξε θελω να παρω κατι καλο τωρα απο αποψη επεξεργαστικης ισχυως και αργοτερα αναβαθμιζω και την καρτα οταν δω οτι τα βρισκει σκουρα (μαλλον σε 7850..) αλλα πιο πολυ με ενδιαφερει αναμεσα σε αυτους τους δυο ποιος ειναι καλυτερος σε ολες τις αποψεις και φυσικα στα games

Δεν αξίζει να πας από 7770 σε 7850, ούτε στους επεξεργαστές που κοιτάς απο κει που είσαι. Από τους δύο ο i3 είναι καλύτερος αλλά οι μητρικές που διάλεξες είναι κακές

και στις δύο περιπτώσεις. Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι τώρα που θα σου μείνει και στο μέλλον, άλλαξε το πολύ κακό τροφοδοτικό σου.

Αν παρατηρείς θέματα στα παιχνίδια, ήδη η κάρτα σου τα βρίσκει σκούρα για τις απαιτήσεις σου. Δεν θα αλλάξει αυτό αν αλλάξεις επεξεργαστή.

καλως φιλε μου σε ευχαριστω πολυ...μαλλον θα κρατησω τα λεφτα μου για να παρω κατι καλυτερο αργοτερα..

μια off topic ερωτηση...επεξεργαστης απο all in one pc (i5) μπορει να μπει σε μητρικη για desktop?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.