theoamd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2013 Ποιο από τα παρακάτω πιστεύετε ότι είναι ευκολότερο στην υλοποίηση, καθώς κι έχει περισσότερο υλικό στο νετ?Ήδη έχω αποκλείσει μερικά και δεν μπορώ να επιλέξω μεταξύ των παρακάτω, γιατί μου αρέσουν όλα.1. Δημιουργία διαδραστικού γραφικού περιβάλλοντος για την απεικόνιση των δεδομένων ενός ασύρματου δικτύου αισθητήρων μέσω του Google Maps.2. Κατασκευή ανεμογεννήτριας χαμηλού κόστους, η οποία θα μετατρέπει την αιολική ενέργεια σε ηλεκτρική με στόχο την επαναφόρτιση μπαταριών ενός ασύρματου κόμβου Memsic IRIS. 3. Μελέτη και κατασκευή κυκλώματος για την μέτρηση της συγκέντρωσης CO, απόασύρματα δίκτυα αισθητήρων ελέγχου περιβαλλοντικών συνθηκών. 4. Κατασκευή κυκλώματος με χρήση step-up voltage regulator για την συλλογή ενέργειας από το περιβάλλον και στόχο την αδιάλειπτη λειτουργία των κόμβων σε ασύρματα δίκτυα αισθητήρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 To 1. σε σχέση με τα άλλα 3 φαίνεται πιο καθαρά θέμα software.To api του Google maps για την δημιουργία markers σε ένα map overlay δεν πρέπει να είναι κάτι δύσκολο να γίνει ή η δημιουργία ενος popup window με πληροφορίες σχετικά με το επιλεγμένο marker.Πιστεύω θα σε παιδέψει μόνο το πως θα περάσεις τις συντεταγμένες των αισθητήρων από την πραγματικότητα στο google maps και τις πληροφορίες που δίνουν αυτοί,αυτό ψάχτο προτού αποφασίσεις.Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να γνωρίζω ποιές δυσκολίες ίσως να αντιμετωπίσεις ή τι πληροφορίες θα βρεις στο νετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάρτιος 29, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Το θέμα μου για τα 2), 3), 4), ουσιαστικά είναι ο τρόπος επικοινωνίας, π.χ. πως θα επικοινωνήσει το κύκλωμα που θα φτιαχτεί, με τους κόμβους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.