Jump to content

Android απο Αγγλια

FANISTELROOY

Recommended Posts

Ειμαι Αγγλια και σκεφτομαι να αντικαταστησω το htc hd2 που εχω.

Χρηση:

-Τηλεφωνα

-Μηνυματα

-3G ανοιχτο συνεχεια

-Ιντερνετ

-Μουσικη

-Ταινια για κανενα ταξιδι

Προτιμησεις:

-Μπαταρια να βγαζει απο το πρωι εως το βραδυ, με τηλεφωνα, ιντερνετ και λιγη μουσικη

-Να εχεις χαμηλο sar

-Nα παιρνει καρτα microsd γιατι εχω μια 32αρα class10

-Nα ειναι σβελτο και να μην λαγκαρει

-Να εχει χωρο για πολλες εφαρμογες

-Να αντεξει 2 χρονια

Tιμη μεχρι £300

Koιταζω για το Nexus 4 16GB @playstore £279.

Ξερω οτι δεν παιρνει καρτα μνημης, αλλα υπαρχει καποιο πιο value for money?

Nope

Μηπως υπαρχει κατι αλλο που περιμενουμε να βγει πχ μεσα στο Μαιο και ισως ριξει τις τιμες;

γιατι σκεφτομουν οτι ισως το s3 ειναι καλυτερο λογω καλυτερης αυτονομιας και καρτας μνημης, αλλα η τιμη ξεφευγει...

LG Optimus 4X

Καλο αλλα γιατι να παρει καποιος 1GB RAM λιγοτερη; Δεν αναφερω επεξεργαστικη ισχυ γιατι εχει αρκετη, αλλα η RAM κανει αρκετη διαφορα στην καθημερινη χρηση.

Μηπως υπαρχει κατι αλλο που περιμενουμε να βγει πχ μεσα στο Μαιο και ισως ριξει τις τιμες;

γιατι σκεφτομουν οτι ισως το s3 ειναι καλυτερο λογω καλυτερης αυτονομιας και καρτας μνημης, αλλα η τιμη ξεφευγει...

Πάντα θα βγαίνουν καινουρια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορουν να συμπιεσουν τις τιμες των ηδη χαμηλα τιμολογημενων μοντελων περισσοτερο, μονο τον hi end.

Κοιτα και προς WindowsPhone μερια εχει αξιολογες προτασεις σαν το Lumia 820

Οχι ρε συ. Μια χαρα χωραει σε τσεπες. Αν εχεις την δυνατοτητα, πηγαινε σε ενα καταστημα κ δες το.

Ναι ρε ενταξει, ετσι κι αλλιως κουβαλαω τσαντακι μεσης, αλλα νομιζω ξεφευγει σε τιμη.

Στην τιμή του Nexus 4, δεν πρόκειται να βρεις ούτε κατά διάνοια καλύτερο τηλέφωνο. Είναι μακράν το καλύτερο value for money. Επίσης, προσωπικά, σε σχέση με το S3 μου αρέσε αρκετά περισσότερο.

Στην τιμή του Nexus 4, δεν πρόκειται να βρεις ούτε κατά διάνοια καλύτερο τηλέφωνο. Είναι μακράν το καλύτερο value for money. Επίσης, προσωπικά, σε σχέση με το S3 μου αρέσε αρκετά περισσότερο.

Για πες εντυπωσεις απο οθονη πχ σε ηλιο. Και απο μπαταρια.

Στον ηλιο βλεπεις καθαρα. Με S3 θα βλεπεις μια μαυριλα. Ειναι γνωστη η amoled αηδια της Samsung.

Μπαταρια εμενα μου βγαζει μερα με βαρια χρηση. 4+ ωρες ανοιχτα τα παντα (BT, GPS, data)

Για πες εντυπωσεις απο οθονη πχ σε ηλιο. Και απο μπαταρια.

Για ήλιο δεν είμαι στην κατάλληλη χώρα για να σου πω εντυπώσεις :p Δεν έχω πάει ακόμα Ελλάδα με το Nexus.

Από αυτονομία μια χαρά πάει (δεδομένης της μεγάλης οθόνης). 1 μέρα βγάζω σίγουρα, και αν δεν ασχολούμαι πολύ μαζί του, βγάζω και 2ήμερο :)

Ενταξει το ραδιο δε με νοιαζει, θα ακουω αν θελω κατι μεσω tunein radio, να ναι καλα η three με το απεριοριστο ιντερνετ.

Οποτε και απο οθονη ειναι κομπλε, γιατι καπου ειχα διαβασει αυτο για τον ηλιο, αλλα μαλλον ηταν για για το s3.

Μονο αρνητικο οτι δεν παιρνει καρτα μνημης, αλλα με τετοια τιμη.....

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.