FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2013 Ειμαι Αγγλια και σκεφτομαι να αντικαταστησω το htc hd2 που εχω.Χρηση:-Τηλεφωνα-Μηνυματα-3G ανοιχτο συνεχεια-Ιντερνετ-Μουσικη-Ταινια για κανενα ταξιδιΠροτιμησεις:-Μπαταρια να βγαζει απο το πρωι εως το βραδυ, με τηλεφωνα, ιντερνετ και λιγη μουσικη-Να εχεις χαμηλο sar-Nα παιρνει καρτα microsd γιατι εχω μια 32αρα class10-Nα ειναι σβελτο και να μην λαγκαρει-Να εχει χωρο για πολλες εφαρμογες-Να αντεξει 2 χρονιαTιμη μεχρι £300Koιταζω για το Nexus 4 16GB @playstore £279.Ξερω οτι δεν παιρνει καρτα μνημης, αλλα υπαρχει καποιο πιο value for money? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 29, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 NopeΜηπως υπαρχει κατι αλλο που περιμενουμε να βγει πχ μεσα στο Μαιο και ισως ριξει τις τιμες;γιατι σκεφτομουν οτι ισως το s3 ειναι καλυτερο λογω καλυτερης αυτονομιας και καρτας μνημης, αλλα η τιμη ξεφευγει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Μάρτιος 29, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 LG Optimus 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 29, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 LG Optimus 4XΚαλο αλλα γιατι να παρει καποιος 1GB RAM λιγοτερη; Δεν αναφερω επεξεργαστικη ισχυ γιατι εχει αρκετη, αλλα η RAM κανει αρκετη διαφορα στην καθημερινη χρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 29, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Μηπως υπαρχει κατι αλλο που περιμενουμε να βγει πχ μεσα στο Μαιο και ισως ριξει τις τιμες;γιατι σκεφτομουν οτι ισως το s3 ειναι καλυτερο λογω καλυτερης αυτονομιας και καρτας μνημης, αλλα η τιμη ξεφευγει...Πάντα θα βγαίνουν καινουρια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορουν να συμπιεσουν τις τιμες των ηδη χαμηλα τιμολογημενων μοντελων περισσοτερο, μονο τον hi end. Κοιτα και προς WindowsPhone μερια εχει αξιολογες προτασεις σαν το Lumia 820 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 29, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Γι αυτο λεω οτι ισως πεσει η τιμη του S3. Tou nexus 4 ποσο πιο κατω να παει; χλωμο...Ειναι ομως το s3 καλυτερο του nexus 4?Για windows δεν ψηνομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 29, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Note II Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 29, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Note II θα πρεπει να παρω και τσαντα Oθονη εχει καλη το nexus4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 29, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Οχι ρε συ. Μια χαρα χωραει σε τσεπες. Αν εχεις την δυνατοτητα, πηγαινε σε ενα καταστημα κ δες το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 29, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Οχι ρε συ. Μια χαρα χωραει σε τσεπες. Αν εχεις την δυνατοτητα, πηγαινε σε ενα καταστημα κ δες το.Ναι ρε ενταξει, ετσι κι αλλιως κουβαλαω τσαντακι μεσης, αλλα νομιζω ξεφευγει σε τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 29, 2013 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Στην τιμή του Nexus 4, δεν πρόκειται να βρεις ούτε κατά διάνοια καλύτερο τηλέφωνο. Είναι μακράν το καλύτερο value for money. Επίσης, προσωπικά, σε σχέση με το S3 μου αρέσε αρκετά περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 29, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Στην τιμή του Nexus 4, δεν πρόκειται να βρεις ούτε κατά διάνοια καλύτερο τηλέφωνο. Είναι μακράν το καλύτερο value for money. Επίσης, προσωπικά, σε σχέση με το S3 μου αρέσε αρκετά περισσότερο.Για πες εντυπωσεις απο οθονη πχ σε ηλιο. Και απο μπαταρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 29, 2013 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Στον ηλιο βλεπεις καθαρα. Με S3 θα βλεπεις μια μαυριλα. Ειναι γνωστη η amoled αηδια της Samsung.Μπαταρια εμενα μου βγαζει μερα με βαρια χρηση. 4+ ωρες ανοιχτα τα παντα (BT, GPS, data) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 29, 2013 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Βγαζει ναι εχει καλουτσικη αυτονομια.Αναλογα και με τα sync βεβαια που εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 29, 2013 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Για πες εντυπωσεις απο οθονη πχ σε ηλιο. Και απο μπαταρια. Για ήλιο δεν είμαι στην κατάλληλη χώρα για να σου πω εντυπώσεις Δεν έχω πάει ακόμα Ελλάδα με το Nexus. Από αυτονομία μια χαρά πάει (δεδομένης της μεγάλης οθόνης). 1 μέρα βγάζω σίγουρα, και αν δεν ασχολούμαι πολύ μαζί του, βγάζω και 2ήμερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 29, 2013 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Και εγώ σκεφτόμουν για το nexus 4 αλλά είδα ότι δεν έχει ραδιόφωνο και το απέρριψα για αυτό!Αν τελικά ισχύει αυτό που γράφει!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 29, 2013 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Το fm radio θα πεθανει οσονουπω, συνεπως συνηθίστε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 29, 2013 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Γιατί ρε man???Και πως θα ακούω διάφορα, αθλητικά, μετάδοση αγώνων κ.τ.λ.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 29, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Ενταξει το ραδιο δε με νοιαζει, θα ακουω αν θελω κατι μεσω tunein radio, να ναι καλα η three με το απεριοριστο ιντερνετ.Οποτε και απο οθονη ειναι κομπλε, γιατι καπου ειχα διαβασει αυτο για τον ηλιο, αλλα μαλλον ηταν για για το s3.Μονο αρνητικο οτι δεν παιρνει καρτα μνημης, αλλα με τετοια τιμη.....Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.