Jump to content

low profile cpu cooler! ποιο ομως?

redbighunter

Recommended Posts

Zalman CNPS8000B | Skroutz.gr :hmm: .Πιστέυω οτι αυτη εδω θα σε βολεψει

φιλε μου σε ευχαριστω αλλα αυτη ειναι το ιδιο σε επιδοσεις με την στοκ! παραπανω αναφερω οτι θα πεσει και oc!

To πρόβλημα είναι ότι αναζητάς performace ψύκτρα, top down, με 10mm

clearance σε ύψος. Υπάρχουν κάποιες enermax, deepcool κτλ αλλά δεν χωράνε για 1,2

εκατοστά. Δύο επιλογές βλέπω να έχεις:

-Πας εδώ: CoolerMaster Vortex Plus | Skroutz.gr και παίρνεις αξιοπρεπή ψύκτρα που θα σου επιτρέψει να κλοκάρεις σε πολύ λογικά πλαίσια.

-Πας εδώ: Noctua NH-L12 | Skroutz.gr αλλά πληρώνεις

για performance μια ψύκτρα που δεν είναι τέτοια. Πρέπει να είναι καλύτερη πάντως από την vortex. Review: http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/noctua-nh-l12-review-low-profile-cooler-106718.html

Το θέμα, όμως, είναι άλλο: Αξίζει να δώσεις 60+ ευρώ για να ψύξεις έναν επεξεργαστή που κοστίζει επίσης 60 ευρώ?

Με αυτά τα λεφτά, αν τον παίρνει η μητρική σου, παίρνεις έναν FX 6300.

δυστωχως η μητρικηhttp://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-880gm-ud2hrev_14 δεν παιρνει fx επεξεργαστες! οσο για την ψυκτρα δεν παει με το τι επεξεργαστη εχεις αλλα για το τι δουλεια τη θελεις και ειναι και κατι που σου μενει και για αλλα pc! το θεμα ειναι οτι δεν θελω γενικως να δωσω τοσα χρηματα για ψυκτρα γιατι αν ηταν ετσι επερνα αυτη Noctua NH-C14 | Skroutz.gr

αν πας στην vortex και σε οποιαδηποτε εχει ανεμιστηρα μικροτερο απο 12 εκταστα να ξερεις οτι θα συνοδευεται και απο την απαραιτητη φασαρια....

εγω θα πηγαινα σε αυτην και θα εωαζα εναν αποδοτικο και ηρεμο 12αρι (25χιλιοστα) καποια στιγμη αν δεν μου εκανε

την εχω δει εν ωρα λειτουργιας και μου θυμισε ακριβως την xigmatek loki (92χιλιοστα και αυτη) οπου εγω την θεωρω αρκετα φασαριοζα για αυτο που σου δινει....

το θεμα θορυβος/αποδοση ειναι αρκετα υποκειμενικο για τον καθενα μας αλλα τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα θεωρω τον εαυτο μου πολυ απαιτητικο και μετα απο δοκιμες σε διαφορες ψυκτρες ειτε φιλων ειτε δικων μου στα μηχανηματα μου εχω θεωρω τα 92 χιλιοστα ανεμιστηρα σε ψυκτρα επεξεργαστη αχρειαστα οταν με 5 ευρω παραπανω παιρνεις ανωτερες ψυκτρες και σαφως πιο ησυχες (truespirit , 212 , gaia ++++)

τωρα και στις χαμηλου προφιλ για μενα προσωπικα παλι το ιδιο ισχυει .....

Μαζί σου ότι είναι υποκειμενικό. Το θέμα είναι ότι με τα δεδομένα που θέτει, δεν υπάρχει

και φτηνη και αποδοτική ψύκτρα που να χωράει και να έχει 120αρη ανεμιστήρα.

Τουλάχιστον απ όσο έψαξα εγώ, κάτι μπορεί να μου ξέφυγε.

Scythe Big Shuriken 2 Rev.B SCBSK-2100 CPU Cooler

+ Arctic Cooling Arctic F12 PWM System Fan 120mm

αυτες ειναι οι προτασεις μου και θα σηκωσει και το overclock του 965

την εχω αυτη την ψυκτρα αλλα το rev. A! μικρη διαφορα απο τη στοκ! ηταν με εναν i5 750 και η διαφορα ηταν μονο στο θορυβο ουσιαστικα! βεβαια δεν την εχω δοκιμασει με 140mm ανεμιστηρα!

γιατι δεν κοιτας για ενα καλο κουτακι πρωτα:dirol:

οπως αναφερω αρχικα κουτι ειναι το lian li v355! (το περιμενω εντος 10 ημερων απο ebay.de) στοχος ειναι μηχανημα all round σε μικρο μεγεθος με τις οποιες ευκολιες και του μεγεθους, και της κατασκευης lian li!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.