steve_m Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 Εφτασε η ωρα για να μαθω αν το q-tek 550w εφταιγε που το συστημα εκλεινε ξαφνικα (εχω αλλαξει ολα τα αλλα και παλι μπορει να κλεισει σε κανα 3dmark2003/2001,painkiller κλεινει συνεχεια).Και επειδη η 9800 δεν ξεπερνα ποτε τους 58 βαθμους μαλλον ειναι το τροφοδοτικο.Εχω δει δυο ελκυστικα στο γνωστο διαδικτυακο μαγαζι,το ενα ειναι το Tagan tg480 και το αλλο Enermax eg475ax-ve ,ποιο απο τα δυο να παρω?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αν κάνεις ένα search στο forum θασ διαπιστώσισεις 1) Τα q-tech είναι κατα ομολόγία τα χειρότερα τροφοδοτικά 2) Πολλές συζητήσες για πιο τροφοδοτικό είναι το καλύτεροΚατα την γνώμη επειδή και τα δυο είναι πολύ καλά το πιο φθηνό Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyBoy Σεπτέμβριος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Φίλε Tagan480 το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, εντελως αθόρηβο και το συμαντικό πολυ μικρές θερμοκρασίες (σε εμενα ετσι )Α! προσέξε επειδεί υπηρχαν κάποια ελατοματικά κομάμτια αν το πάρεις τελικά δουλεψετο καμιά βδομάδα κι αν σου βγάλει υπερθέρμανση πηγενε για αλλάγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.