Ernest Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 Μετα από 18 μήνες αποφάσισα να αλλάξω socket και να διαθέσω 450 ευρώ για τα εξής:CPU, μητρική, 512ΜΒ μνήμης και σκληρό SATA.Λοιπόν, ο επεξεργαστής θα είναι ο 3000+ (περίπου 170), ο δίσκος ο 80GB Seagate (περίπου 70) και ετσι μένουν κάπου 210 ευρά για μητρική-μνήμη. Ακούω τις πολυτιμες γνώμες σας με δεδομένο οτι 1 δεν είμαι hardcore overclocker, αλλά δεν μπορω να αντισταθώ, κατι τις θα γίνει:devil: 2 σκέφτομαι για φθηνή μητρική (κατι σε Chaintech VNF3-250) και μνήμη με CL 2.5 Υ.Γ Μόνο σε μένα δεν δουλεύει το κωλοsite της Chaintech να δω κανα memory compatibility report?:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Καλη για τα λεφτα της η chaintec vnf3...τωρα δεν ξερω ποτε ερχεται και η dfiγιατι δεν κρατας τις μνημες και βλεπεις μετα!μηπως μπορεεις να δεις τι τσιπακια φορανε και να ποσταρεις,Μπορει να ειναι και αστερια:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Οι μνήμες που έχω θα φύγουν ετσι κι αλλιώς σε άλλο σύστημα...Για τις Twinmos τι λέτε?Είναι κι αρκετά οικονομικές.Ο Unsto δεν έχει chaintech/Twinmos ή κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 oι twinmos στο chain απ ότι έχει πει και ο unstop παίζουν αλλά δε ocάρουν καλά, καλύτερα να προτιμήσεις άλλες μνήμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, αλλά θυμηθείτε οτι δεν θα δώσω πάνω από 110-120 για τη μνήμη. Και μια ερώτηση ακόμα: σε athlon64 σύστημα η καλύτερη απόδοση επιτυγχάνεται με τις μνήμες σύγχρονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Με 130 μαζί με τα μεταφορικά παίρνεις AData Vitesta DDR500 απο Γερμανία. Δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.http://www.overclockers.de/produkt.php?pid=1283&kat=223 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Compatability list δεν εχουν απο οτι θυμαμαι για την VNF.... Το συστημα παει καλητερα στο 1:1 κλασικα Για μνημες παρε A-data που ειναι φτηνες κ αστερατες Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Οι twinmos που εχω εγω ειναι παλια chips οποτε δεν ξερω πως συγκρινονται με αυτα που κυκλοφορουν σημερα. Απο εκει και περα αφου λες οτι δεν θα κανει παρα που o/c πιστευω να σε καλυψουν σαν μνημες. Οι δικες μου δουλευουν καπου στα 203 2-2-3 1Τ αλλα με 2 Dimms στην μητρικη, με ενα παει καπου 10MHz ψηλοτερα.Με τετοια συχνοτητα μνημης μπορεις να χτυπησεις με τον 10 πολλαπλασιαστη του 3000+ 2400-2500ΜΗz. Απο αποψη επιδοσεων δεν θα δεις ιδιαιτερη διαφορα σε σχεση με τις ADATA σε μεγαλυτερη συχνοτητα, γυρω στο 2-3% θα κερδισεις που αυτο θα το κρινεις εσυ αν αξιζει τα extra λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 unsto,Ειναι BH5 οι twinmos σου?Ειχα ρωτησει ενα τυπακο στο xtreme για τον κωδικο που παιζει στις relabeled winbond της εταιριας.Y.Γ. Φανταζομαι οτι εννοεις 230 2-2-3 και οχι 203ΜHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 14, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Oχι 203 εννοω, χεχε, bh5 δεν ειναι σιγουρα τοτε θα ετρεχαν 2-2-2 λογικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Ευχαριστώ Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα, οπότε οι επιλογές περιορίζονται Εχω μπερδευτεί λίγο είναι η αλήθεια, είμαι ανάμεσα σε Twinmos, Kingston ValueRam CL 2.5 και OCZ απο e-shop(αυτές άραγε τι λένε?):...: Υπάρχουν A-DATA στην Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 15, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Α-DATA θα βρεις μονο μεταχειρησμενες Ελλαδα ή απο κανεναν ιδιωτη που τις φερνει κ τις πουλαει με μικρο κερδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.