Jump to content

Μετάβαση σε Α64

Ernest

Recommended Posts

Μετα από 18 μήνες αποφάσισα να αλλάξω socket και να διαθέσω 450 ευρώ για τα εξής:

CPU, μητρική, 512ΜΒ μνήμης και σκληρό SATA.

Λοιπόν, ο επεξεργαστής θα είναι ο 3000+ (περίπου 170), ο δίσκος ο 80GB Seagate (περίπου 70) και ετσι μένουν κάπου 210 ευρά για μητρική-μνήμη. Ακούω τις πολυτιμες γνώμες σας με δεδομένο οτι

1 δεν είμαι hardcore overclocker, αλλά δεν μπορω να αντισταθώ, κατι τις θα γίνει:devil:

2 σκέφτομαι για φθηνή μητρική (κατι σε Chaintech VNF3-250) και μνήμη με CL 2.5

Υ.Γ Μόνο σε μένα δεν δουλεύει το κωλοsite της Chaintech να δω κανα memory compatibility report?:X:

Καλη για τα λεφτα της η chaintec vnf3...τωρα δεν ξερω ποτε ερχεται και η dfi

γιατι δεν κρατας τις μνημες και βλεπεις μετα!

μηπως μπορεεις να δεις τι τσιπακια φορανε και να ποσταρεις,Μπορει να ειναι και αστερια:magic:

Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, αλλά θυμηθείτε οτι δεν θα δώσω πάνω από 110-120 για τη μνήμη. Και μια ερώτηση ακόμα: σε athlon64 σύστημα η καλύτερη απόδοση επιτυγχάνεται με τις μνήμες σύγχρονα?

Οι twinmos που εχω εγω ειναι παλια chips οποτε δεν ξερω πως συγκρινονται με αυτα που κυκλοφορουν σημερα. Απο εκει και περα αφου λες οτι δεν θα κανει παρα που o/c πιστευω να σε καλυψουν σαν μνημες. Οι δικες μου δουλευουν καπου στα 203 2-2-3 1Τ αλλα με 2 Dimms στην μητρικη, με ενα παει καπου 10MHz ψηλοτερα.Με τετοια συχνοτητα μνημης μπορεις να χτυπησεις με τον 10 πολλαπλασιαστη του 3000+ 2400-2500ΜΗz. Απο αποψη επιδοσεων δεν θα δεις ιδιαιτερη διαφορα σε σχεση με τις ADATA σε μεγαλυτερη συχνοτητα, γυρω στο 2-3% θα κερδισεις που αυτο θα το κρινεις εσυ αν αξιζει τα extra λεφτα.

Ευχαριστώ:)

Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα, οπότε οι επιλογές περιορίζονται

Εχω μπερδευτεί λίγο είναι η αλήθεια, είμαι ανάμεσα σε Twinmos, Kingston ValueRam CL 2.5 και OCZ απο e-shop(αυτές άραγε τι λένε?):...: :confused:

Υπάρχουν A-DATA στην Ελλάδα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.