Jump to content

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο????

nickr21

Recommended Posts

http://imageshack.us/a/img28/6325/p3285082.jpg εβγαλα σημερα την μητρικη μου για να τοποθετησω μια ψυχτρα στον επεξεργαστη και στο τελος ενω τα συνδεσα ολα μου εχει μεινει αυτο το μαραφετι αλλα δεν ξερω που μπαινει και τι ειναι...Βεβαια ο υπολογιστης δουλευει κανονικα οπως και πριν δεν εχω δει ως τωρα κατι το κακο...αλλα δεν ξερω τι ειναι και αν ειναι κατι σημαντικο

αυτη ειναι η μητρικη μου ειναι αυτη http://www.e-shop.gr...l?id=PER.526916

παιδια αν τυχαινει να την εχει κανεις ας κοιταξει παρακαλω πολυ που κουμπωνει αυτο το μαραφετι

εχει 4 τρυπουλες για να κουμπωσει αλλα μπορει και να κουμπωνε απανω σε 2 δοντακια..Αν θυμαμαι καλα καπου κατω στην δεξια γωνια ητανε αλλα επειδη το δοκιμασε σε καποιες υποδοχες δεν ανοιγε ο υπολογιστης και μολις το αφαιρεσα δουλεψε

καποιοι λενε οτι με αυτο κλοκαρουν καλυτερα με αζωτο

αλλοι παλι ισχυριζονται οτι ειδαν βελτιωση στους χρονους bootαρισματος με αυτο επανω

συνηθως οι πιο πολλοι απλα το βαζουν για να μην το ψαχνουν οταν το χρειαστουν

το οτι γραφει "SPEAKER" πανω ειναι φυσικα παραπλανητικο....

καποιοι λενε οτι με αυτο κλοκαρουν καλυτερα με αζωτο

αλλοι παλι ισχυριζονται οτι ειδαν βελτιωση στους χρονους bootαρισματος με αυτο επανω

συνηθως οι πιο πολλοι απλα το βαζουν για να μην το ψαχνουν οταν το χρειαστουν

το οτι γραφει "SPEAKER" πανω ειναι φυσικα παραπλανητικο....

Προσωπικά bootαρει σε 5 δεύτερα με αυτό το μαραφετι επανω. Χωρίς αυτό ακόμα και ssd να βάλω το θέλω το 2λεπτο. Δεν μπορω να καταλάβω το γιατί.

Sent from my Nexus 4

τελικα παιδια ενταξει το βρηκα που κουμπωνει αν και δεν ειναι και τπτ τρομερο αν δεν υπαρχει....μπαζερ λεγεται και ειναι αυτο που κανει καποιους ηχους μπιπ μπιπ πχ οταν ανοιγουμε το pc η εχει καποιο προβλημα ο επεξεργαστης οι μνημες,οταν κολαει το pc κλπ

αναλογα με το bios του καθενος διαφορετικους ηχους σε καθε προβλημα

Μπα μπελάς είναι. Σε πολλές MSI μητρικές με UEFI κάνει τόσα μπιπ σε εκκίνηση όσες οι USB συνδεδεμένες συσκεύες πάνω σε μητρική. Χρησιμοποιεί κανείς USB περιφερειακά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.