nickr21 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2013 http://imageshack.us/a/img28/6325/p3285082.jpg εβγαλα σημερα την μητρικη μου για να τοποθετησω μια ψυχτρα στον επεξεργαστη και στο τελος ενω τα συνδεσα ολα μου εχει μεινει αυτο το μαραφετι αλλα δεν ξερω που μπαινει και τι ειναι...Βεβαια ο υπολογιστης δουλευει κανονικα οπως και πριν δεν εχω δει ως τωρα κατι το κακο...αλλα δεν ξερω τι ειναι και αν ειναι κατι σημαντικοαυτη ειναι η μητρικη μου ειναι αυτη http://www.e-shop.gr...l?id=PER.526916παιδια αν τυχαινει να την εχει κανεις ας κοιταξει παρακαλω πολυ που κουμπωνει αυτο το μαραφετιεχει 4 τρυπουλες για να κουμπωσει αλλα μπορει και να κουμπωνε απανω σε 2 δοντακια..Αν θυμαμαι καλα καπου κατω στην δεξια γωνια ητανε αλλα επειδη το δοκιμασε σε καποιες υποδοχες δεν ανοιγε ο υπολογιστης και μολις το αφαιρεσα δουλεψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 δωσε full link Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Μάρτιος 28, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Ναι πράγματι δεν μπορούμε να δούμε την εικόνα που ανεβασες..Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 να μαντεψω οτι λες κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 28, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 να μαντεψω οτι λες κατι τετοιο? 1.10 το δίνει στο δελτίο. :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iosifman5 Μάρτιος 28, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 εννοει δεν εννοει αυτο ο φιλος δεν εξηγαται μια τι ειναι τουτο το μαραφετι γιατι στηνω ενα pc αυτες τις μερες και το βρηκα στην mobo και δεν εχω ιδεα τι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 29, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 καποιοι λενε οτι με αυτο κλοκαρουν καλυτερα με αζωτοαλλοι παλι ισχυριζονται οτι ειδαν βελτιωση στους χρονους bootαρισματος με αυτο επανωσυνηθως οι πιο πολλοι απλα το βαζουν για να μην το ψαχνουν οταν το χρειαστουντο οτι γραφει "SPEAKER" πανω ειναι φυσικα παραπλανητικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 29, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Έχω κι εγώ ένα τέτοιο μαραφέτι στη δικιά μου μητρική, αλλά το έβγαλα και συνεχίζει να λειτουργεί μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iosifman5 Μάρτιος 29, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 και που συνδεεται αυτο πανω στη motherboard; εκει που μπαινουν και τα καλωδια του front panel; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagosman Μάρτιος 29, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 καποιοι λενε οτι με αυτο κλοκαρουν καλυτερα με αζωτοαλλοι παλι ισχυριζονται οτι ειδαν βελτιωση στους χρονους bootαρισματος με αυτο επανωσυνηθως οι πιο πολλοι απλα το βαζουν για να μην το ψαχνουν οταν το χρειαστουντο οτι γραφει "SPEAKER" πανω ειναι φυσικα παραπλανητικο....Προσωπικά bootαρει σε 5 δεύτερα με αυτό το μαραφετι επανω. Χωρίς αυτό ακόμα και ssd να βάλω το θέλω το 2λεπτο. Δεν μπορω να καταλάβω το γιατί.Sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 29, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 και που συνδεεται αυτο πανω στη motherboard; εκει που μπαινουν και τα καλωδια του front panel;RTFM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickr21 Μάρτιος 29, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 τελικα παιδια ενταξει το βρηκα που κουμπωνει αν και δεν ειναι και τπτ τρομερο αν δεν υπαρχει....μπαζερ λεγεται και ειναι αυτο που κανει καποιους ηχους μπιπ μπιπ πχ οταν ανοιγουμε το pc η εχει καποιο προβλημα ο επεξεργαστης οι μνημες,οταν κολαει το pc κλπαναλογα με το bios του καθενος διαφορετικους ηχους σε καθε προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 29, 2013 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάρτιος 29, 2013 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 ^^^^^ epic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 29, 2013 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Πάντως γενικά είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει κάτι τέτοιο, διότι σε περιπτώσεις προβλήματος, πολλές φορές σε σώζει από ώρες ψαξίματος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 29, 2013 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Μπα μπελάς είναι. Σε πολλές MSI μητρικές με UEFI κάνει τόσα μπιπ σε εκκίνηση όσες οι USB συνδεδεμένες συσκεύες πάνω σε μητρική. Χρησιμοποιεί κανείς USB περιφερειακά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 29, 2013 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Γι'αυτό αγαπάμε τις μητρικές με debug led screens!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.