pmakr1416003456 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2013 Τα kvm ειναι πονεμενη ιστοριαΕχω ενα τετοιοKVM SWITCH KONIG 4PORT CMP-KVMSWIT 75 | COSMODATAωραιο και καλο μεν αλλαΔεν δουλεύει με πολλα ποντίκια δεν βλεπει πανω απο τα νορμαλ πληκτρα, δεν δουλεύει με multimedia πληκτρολογια και με τιποτα ασυρματο και πολλες φορες οταν πληκτρολογεις κολλάει το input απο καποιο πληκτρο και γραφεις κατι σαν ελααααααααααααααααααααααααααααα και σταματαει το "α" οταν πατησεις αλλο πληκτροΥπαρχει κανενα 4 port που να δουλεύει ανθρώπινα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Αμα βρεις πες μου κ εμένα. Μονο κάτι ps2 θυμάμαι που την πάλευαν.Έχω ενα dlink εδώ και 4 χρόνια και δουλεύει μονο με συγκεκριμένο set πληκτρολόγιο κ ποντίκι. Ιδιο μοντελο άλλο παιζει κ να μην παίξει. Γενικά Κούλα.*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 30, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Καποτε ειχα μπλεξει και εγω με δαυτα (kvm), ωσπου εμπλεξα μετα με τα games και τα πεταξα ολα...Το πιο καλο που ειχα χρησιμοποιησει ηταν αυτοBelkin KVM SOHO 2-Port DVI USB In & Out - KVM Switches - plaisio.gr(εχει και 4 port) αλλα ηταν βεβαια πανακριβο...δεν ειχα προβλημα ομως με το τοτε πληκτρολογιο ποντικι, ουτε με την αναλυση της οθονης (που και με αυτο εχουν θεμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.