Jump to content

Κοστολόγηση Ηι8 και MiniDV Sony camcorders...

Freedom

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδες. Στο σπιτι υπαρχουν 2 καμερες που καθονται για πολυ καιρο και δεν γινεται να χρησιμοποιηθουν πλεον λογω ελλειψης firewire και tv tuner/capture card (που σημαινει οτι ότι και να τραβηχτει δεν μπορω να το περασω για επεξεργασια κοκ) και προσωπικά δεν με ενδιαφερει να ασχοληθω με τις συγκεκριμενες, μια 1080άρα με SD είναι ήδη στον δρόμο.

Οι καμερες ειναι οι εξης:

Sony CCD-TRV218E PAL: CCD-TRV218E | Hi 8 | Technical Specifications | CCDTRV218E.CEEL | CCDTRV218E | Sony

Sony DCR-HC17E PAL: DCR-HC17E | Τυπική ανάλυση σε κασέτα (MiniDV) | Τεχνικές προδιαγραφές | DCRHC17E.CEEI | DCRHC17E | Sony

Και οι 2 λειτουργικα ειναι μια χαρα (αναπαραγωγη, recording, τσεκαρα και τις μπαταριες φορτιζουν), εμφανισιακα η DCR εχει καποιες γρατζουνιτσες, η CCD ειναι σχεδον τελεια εκτος απο το λουρί (φθορά).

Και οι 2 εχουν ολα τα παρελκομενα εκτος των μανιουαλ (τρεχα γυρευε που ειναι), 3 κασσέτες η κάθε μια και μια απο τις 2 καμερες (και σιγα να μην θυμαμαι) εχει και aftermarket τσάντα μεταφοράς.

Ριξτε καμια ιδέα για ρεαλιστικές τιμες πώλησης γιατι δεν έχω ιδέα...μην ντρεπεστε, όλα τα ποστς δεκτά... ;)

Ευχαριστώ προκαταβολικα. ;)

• 2 weeks later...

Ωραια, ξεθαψα και μια ψηφιακη Sony Cybershot DSC-P52 ( DSC-P52 | Πρόσθετα μοντέλα Cyber-shot ) ...

Πειτε μερικες τιμες παιδες μην βάλω οτι μου κατεβει και πεσει κράξιμο... :o

..τη δικη μου την ανοιξα να δω τι εχει μεσα. Ακομα εδω την εχω, σε μια σακουλα γιατι ειναι απειρα τα κομματια της, για να την παω για ανακυκλωση. :p

Τοσο οσο λεει ο SirDiman.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.