Jump to content

αγορα macbook pro

ianos666

Recommended Posts

Σκεφτομαι να αγορασω macbook pro και επειδη δεν ειμαι γνωστης των apple (χρονιος χρηστης pc) θελω να μου πειτε τιμες αποψεις κλπ

απο μια γρηγορη ματια ειδα οτι τα νεα μηχανηματα με retina εχουν ssd και δεν εχουν dvd driver κατι που με προβληματισε.

θελω το 15αρι ωστε η οθονη να ειναι αρκετα μεγαλη για σχεδια κλπ

εχω ταβανι τα 1700 ευρω που κοστιζει το 15αρι στα 2,3 ghz με retina

ειμαι μηχανικος οποτε το χρειαζομαι για εργασιες αναλογων απαιτησεων

καθε αποψη δεκτη

ευχαριστω

Σκεφτομαι να αγορασω macbook pro και επειδη δεν ειμαι γνωστης των apple (χρονιος χρηστης pc) θελω να μου πειτε τιμες αποψεις κλπ

απο μια γρηγορη ματια ειδα οτι τα νεα μηχανηματα με retina εχουν ssd και δεν εχουν dvd driver κατι που με προβληματισε.

θελω το 15αρι ωστε η οθονη να ειναι αρκετα μεγαλη για σχεδια κλπ

εχω ταβανι τα 1700 ευρω που κοστιζει το 15αρι στα 2,3 ghz με retina

ειμαι μηχανικος οποτε το χρειαζομαι για εργασιες αναλογων απαιτησεων

καθε αποψη δεκτη

ευχαριστω

1700 εχει το 15-αρι ρετινα; νομιζω ειναι λιγα.. εχει 1800 λιρες το μικρο μοντελο!

Προσωπικα αν το θελεις για δουλεια νομιζω δε θα σε βολεψει. Και για αν του βαλεις windows δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα! Εχω το 13-αρι απο το Νοεμβριο και ψαχνω να το δωσω..

1700 εχει το 15-αρι ρετινα; νομιζω ειναι λιγα.. εχει 1800 λιρες το μικρο μοντελο!

Προσωπικα αν το θελεις για δουλεια νομιζω δε θα σε βολεψει. Και για αν του βαλεις windows δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα! Εχω το 13-αρι απο το Νοεμβριο και ψαχνω να το δωσω..

το εχω βρει στο amazon.co.uk στα 1700

πρωτα απ ολα γιατι δεν θα με βολεψει ? αφου οι αποδοσεις του ειναι παρα πολυ υψηλες ! το μοιρασμα του ssd μισο σε windows και μισο σε mac που χανει ?

το εχω βρει στο amazon.co.uk στα 1700

πρωτα απ ολα γιατι δεν θα με βολεψει ? αφου οι αποδοσεις του ειναι παρα πολυ υψηλες ! το μοιρασμα του ssd μισο σε windows και μισο σε mac που χανει ?

στα λεφτά που λες, max να είναι η βασική έκδοση.. οποτε όταν λες δυνατό? δυνατό σε τι? στην κάρτα γραφικών? στον CPU? στην ram? μονο για την οθόνη?

επίσης η βασική έκδοση ο ssd ξεκινάει από τα 128... ούτε για mp3 player δεν θα φτάσει άμα μπούν 2 λειτουργικά πάνω του

για σοβαρή δουλειά, είναι pain in the ass

επίσης δεν πρέπει να είναι retina η οθόνη σε αυτό που λες αλλα να είναι η Hi-Res που λέει η apple (1680 X 1050)

μέχρι και αυτό να λες (που είναι 1800E)

[ame]http://www.amazon.co.uk/Apple-15-inch-MacBook-Display-Graphics/dp/B008BEYOGI/ref=sr_1_4?s=computers&ie=UTF8&qid=1364550739&sr=1-4[/ame]

και πάλι είναι για να σκοτώνεις την ώρα σου, και όχι για σοβαρή δουλειά

στα λεφτά που λες, max να είναι η βασική έκδοση.. οποτε όταν λες δυνατό? δυνατό σε τι? στην κάρτα γραφικών? στον CPU? στην ram? μονο για την οθόνη?

επίσης η βασική έκδοση ο ssd ξεκινάει από τα 128... ούτε για mp3 player δεν θα φτάσει άμα μπούν 2 λειτουργικά πάνω του

για σοβαρή δουλειά, είναι pain in the ass

επίσης δεν πρέπει να είναι retina η οθόνη σε αυτό που λες αλλα να είναι η Hi-Res που λέει η apple (1680 X 1050)

μέχρι και αυτό να λες (που είναι 1800E)

Apple 15-inch MacBook Pro with Retina Display (Intel Quad Core i7 2.3GHz, 8GB RAM, 256GB Flash Memory, HD Graphics 4000, 1GB GeForce GT 650M, OS X Lion): Amazon.co.uk: Computers & Accessories

και πάλι είναι για να σκοτώνεις την ώρα σου, και όχι για σοβαρή δουλειά

ναι δικιο εχεις 1800 παρα κανει.

εχεις να προτεινεις ενα λαπτοπ που να κανει βαρβατη δουλεια ? αξιζει dell ?

ναι δικιο εχεις 1800 παρα κανει.

εχεις να προτεινεις ενα λαπτοπ που να κανει βαρβατη δουλεια ? αξιζει dell ?

Πες μου σε παρακαλώ ακριβώς τι έχεις στο μυαλό σου να κανεις (προγράμματα και σε τι ρουτίνα περίπου θα συμμετάσχει το laptop) να σου πω

ναι dell είναι εγγύηση (και μακριά από τα turbo-x)

και επίσης μην ξεχνάς πως laptop και σοβαρή δουλειά κάτω από 2k γενικά δεν υπάρχει

δηλαδή εγώ ως γραφίστας στην δουλειά όταν χρειάζομαι να μου χορηγήσει η εταιρία laptop, έχω ένα μηχανάκι με 3K και είμαι γραφίστας.

τώρα όταν έχεις να κανεις με cad που θέλει και μια βαρβάτη οθόνη, laptop δεν θα βρείς να σε πολύκαλύψει

Πες μου σε παρακαλώ ακριβώς τι έχεις στο μυαλό σου να κανεις (προγράμματα και σε τι ρουτίνα περίπου θα συμμετάσχει το laptop) να σου πω

ναι dell είναι εγγύηση (και μακριά από τα turbo-x)

και επίσης μην ξεχνάς πως laptop και σοβαρή δουλειά κάτω από 2k γενικά δεν υπάρχει

δηλαδή εγώ ως γραφίστας στην δουλειά όταν χρειάζομαι να μου χορηγήσει η εταιρία laptop, έχω ένα μηχανάκι με 3K και είμαι γραφίστας.

τώρα όταν έχεις να κανεις με cad που θέλει και μια βαρβάτη οθόνη, laptop δεν θα βρείς να σε πολύκαλύψει

το χρειαζομαι για cad κυριως και για καποια αλλα προγραμματα απαιτητικα (π.χ. min requirements 6gb ram). δεν το θελω για παιχνιδια.

το πισι εχει μεγαλη οθονη και κανει για σχεδια οπως ειπες αλλα χρειαζομαι και ενα λαπτοπ να το παιρνω μαζι μου οπου παω.

οταν λες 2κ εννοεις 2 χιλιαρικα ? πες μου κανα μοντελο να τσεκαρω επιδοσεις και τιμη

Θεωρω οτι ειναι καλο να παρεις ενα 15-αρι, που υπαρχουν αρκετες δυνατες επιλογες ( στα 13-αρια πληρωνεις το οτι ειναι ολα μαζεμενα και χανεις σε επιδοσεις), και ειναι και φορητο. Εκει που θα θες να κανεις σοβαρη δουλεια, βαζεις μια 27-αρα και εισαι αρχοντας. Λιγο που εχω ψαξει απο λαπτοπ θα σου προτεινα το dell xps 15! μου φενεται ειναι καπου στα 1600 ευρο και εχει συνοπτικα:

i7-3632QM

2GB NVIDIA� GeForce� GT 640M

512GB Solid State Drive

8192MB (2x4GB) 1600MHz DDR3

2.6kg

XPS 15 laptop details | Dell UK

*Δες και lenovo, νομιζω εχουν περισσοτερο επαγγελματικα λαπτοπ

**Εψαξα λιγο στα lenovo και το W530 μου φανηκε καλη λυση. Πηρα την αρχικη εκδοση και εκανα μερικα updates. Παρεπιπτώντος εχει πολυ φτηνα updates. +60 ευρω για 16gb ram...etc

αυτο ειναι με 1600 λιρες με ΦΠΑ

System components

Intel Core i7-3630QM Processor (6M Cache, up to 3.40 GHz)

15.6" FHD (1920 x 1080) LED Backlit Anti-Glare Display, Mobile Broadband Ready with color calibration sensor

NVIDIA Quadro K1000M Graphics with 2GB DDR3 Memory

16 GB PC3-12800 DDR3 (4 DIMM)

720p HD Camera with Microphone

500GB Hard Disk Drive, 7200rpm

32 GB mSATA Solid State Cache Drive for Win8

9 Cell Li-Ion TWL 70++

170W Slim AC Adapter - UK

Bluetooth 4.0 with Antenna

Intel Centrino Advanced-N 6205 AGN

Mobile Broadband upgradable

thanks για τις απαντησεις

το dell δεν το βρισκω αγγλια με 512 ssd αλλα μεχρι 256 και επισης μια αλλη εκδοση με 1 τερα +32 γιγα ssd (που προτιμω 512 ssd + εξωτερικο passport 1 tera sata3)

για ελλαδα ουτε λογος..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.