VasPoly Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2013 Μετα απο χρονια το router μου μαλλον εχει παραδωσει πνευμα και ηρθε ο καιρος για αλλαγη.Αυτο που εχω ειναι το linksys wag200g τον τελευταιο καιρο μου κανει πολλα νερα του τυπου αποσυνχρονισμους καθε 2-3 λεπτα κολλαει το wifi και πρεπει να το βγαλω απο την πριζα για να παιξει και αλλα τετοια κουλα. Φοραει το τελευταιο firmware και απο πλευρας οτε δεν υπαρχει θεμα στην περιοχη μου (δουλευει φιλος μου στης βλαβες και το ψαξαμε οσο δεν παει!) οποτε ηρθε ο καιρος για αλλαγη λεω να παρω αυτο ειναι καλο ή υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα? Αντε να φτασω μεχρι τα 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Δες το Draytek Vigor 2710e η με λιγσ παραπανω το 2710ne (αν σε ενδιαφέρουν καλύτερες ταχύτητες στο ασύρματο) Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Μάρτιος 28, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Γιατι τετοια διαφορα στην τιμη?Στο κυριο pc παιζει με καλωδιο τα υπολοιπα (netbook, κινητα, htpc) παιζουν wifi αλλα δεν με πειραζει τοσο πολυ η ταχυτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.