Jump to content

Γνώμη για επιλογή case ...

Thanasis_C

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Ε μη μου πεις ότι έχεις θέματα γιατί ανεβαίνω τώρα πάνω στην Ακρόπολη για βουτιά :p

Μια χαρά είναι και προσεγμένο. Αν δε το έχεις βαρεθεί όπως σου έγραψα κράτα το. Αντέχει!

Μα δεν έχω ... εξήγησα ... Και φυσικά είναι προσεγμένο .. αφού εγώ το "έδεσα" για να αποφύγω τίς "αρπα κόλλα

δουλειές" άλλων .. δεν το έχω βαρεθεί με καλύπτει ...

@Thanasis_C πάρε μια aftermarket ψύκτρα για τον επεξεργαστή και καθάρισες :D

Δεν έχω αλλάξει ψύκτρα γιατί 1) δεν έχω και προβλήματα στον επεξεργαστή 2) το σύστημα έιναι παλιό χρονολογικά και δεν αξίζει να ασχοληθείς... Λέω λοιπόν να βάλω ένα κιτάκι "νερού" της Corsair μόνο για την cpu στον Haswell στο νέο mobo ..

Μετακίνησε το drive cage στην εναλλακτική θέση που έχει πιο κοντά στο τροφοδοτικό λογικά θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ροή.Και το δικό μου το 600Τ όπως και εσύ το έχω.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο απο πάνω :p οτι μια χαρά περιποιημένο είναι ούτε μακαρονάδες βλέπω ούτε δάχτυλα σκόνης.Επίσης το ότι αντέχει ακόμα.

Ότι θα βελτιωθεί σίγουρα .. αλλά απομακρύνονται οι δίσκοι απο τον ανεμιστήρα ... και εντάξει ο ssd που δεν έχει ανάγκη οι άλλοι 2 που έχω θέλουν το γερμανό τους ... μακαροναδοκαταστάσεις σε δικό μου pc δεν θα δεις ποτέ .. αλλά ούτε και δάχτυλα σκόνης έχω ένα blower που δεν αφήνει ίχνος σκόνης ( σκοτώνει σου λέω .. ) ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.