dimmelis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2013 Ξεκίνησα πρόσφατα το WoT και κατάλαβα πως χρειάζεται headset οπωσδήποτε! Παίζω σχεδόν πάντα με κάποιον φίλο κ το in-game chat μπορεί να σε σκοτώσει.:hang3: Πείτε καμιά ιδέα για κάποιο αξιόλογο headset μέχρι 30ε.. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouller1995 Μάρτιος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2013 1) madcatz :Mad Catz Saitek GH20 Vibration Headset | Skroutz.gr 2)Creative:Creative HS800 Fatal1ty Gaming Headset | Skroutz.gr Τα 2 καλυτερα μεχρι 30 euro.Ειδικα το 2ο θα σου πεσει κουτι με την εκπτωση του 1ου μαγαζιου του skroutz *Παρε το 2ο αν εχεις την δυνατοτητα δεν θα απογοητευτεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 27, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2013 Μπορει να θες headset αλλα εγω θα σου προτεινα καποιο καπου στα 50 ευρω headphones μαζι με ενα μικροφωνακι zalman zf1 καπως ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouller1995 Μάρτιος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Μπορει να θες headset αλλα εγω θα σου προτεινα καποιο καπου στα 50 ευρω headphones μαζι με ενα μικροφωνακι zalman zf1 καπως ετσι Kοιτα υπαρχουην απειρα headshet στα 50+ που ειναι τουμπανα απλα απο οτι καταλαβα το θελει για να τσαταρει ικανοποιητικα.Καλυτερα να μην τα παρει σπαστα υπαρχουν headshet τα οποια ειναι παρα πολυ καλα και σε καλη τιμη με mic βλ.Ozone Strato Evo|Ozone Onda +1 Για το zalman παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 28, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 1) madcatz :Mad Catz Saitek GH20 Vibration Headset | Skroutz.gr2)Creative:Creative HS800 Fatal1ty Gaming Headset | Skroutz.gr/QUOTE]Τα Creative:Creative HS800 Fatal1ty Gaming Headset | Skroutz.gr τα ειχα...Αν τα εχεις μεσα σε γυαλα καλα ειναι... Ποοοολυ σκονη αρπαζουν τα pads (παρα πολυ κακη ποιοτητα το υφασμα τους) η οποια δεν φευγει κιολας απο πανω τους... και ειμαι σε χωρο που δεν εχω θεμα με τη σκονη γενικως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouller1995 Μάρτιος 28, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 1) madcatz :Mad Catz Saitek GH20 Vibration Headset | Skroutz.gr2)Creative:Creative HS800 Fatal1ty Gaming Headset | Skroutz.gr/QUOTE] Τα Creative:Creative HS800 Fatal1ty Gaming Headset | Skroutz.gr τα ειχα... Αν τα εχεις μεσα σε γυαλα καλα ειναι... Ποοοολυ σκονη αρπαζουν τα pads (παρα πολυ κακη ποιοτητα το υφασμα τους) η οποια δεν φευγει κιολας απο πανω τους... και ειμαι σε χωρο που δεν εχω θεμα με τη σκονη γενικως... Συμφωνω μαζι σου αλλα απο ποιοτητα ηχου σε αυτα τα λευτα ειναι εξαιρετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 28, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Συμφωνω μαζι σου αλλα απο ποιοτητα ηχου σε αυτα τα λευτα ειανι εξαιρετικα. [ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0019H7S44/sr=8-1/qid=1364474368/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&qid=1364474368&seller=&sr=8-1[/ame] Samson SR850 Υπαρχουν πιο φτηνα μικροφωνα με κλιπακι απο το zalman mc1, καταλαβαινουν οι αλλοι τι λες οταν μιλας, ακουγεσαι ομως και λιγο περιεργα( σαν μεθυσμενος νταλικερης ) ενα boom mic ειναι καλυτερη λυση imo, παιζει στα 3-5 ευρω και δεν ειναι τοσο δυσκολο να τοκρεμασεις επανω TheLab.gr - Alexopus6's Album: superlux 668B - Picture Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouller1995 Μάρτιος 28, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Και αυτα εδω Ozone Spark | Skroutz.gr :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάρτιος 28, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 παρα τα fatali1ty . παιζω πολλες ωρες mmo ειναι αψογα και σε ομιλια και σε ηχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmelis Μάρτιος 29, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Κατ΄ αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Τα creative ειναι μαλλον αυτο ακριβως που χρειαζομαι αν και το μικροφωνακι με ακουστικα δεν ακουγεται ασχημη ιδεα. Με βαλατε σε σκεψεις. Τα ozone τα εχει δοκιμασει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouller1995 Μάρτιος 29, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 τα ozone τα εχω εγω.Πολυ καλα headhset.Επισης εχω και τα strato evo αν διαθετεις παραπανω λευτα δεν θα το μετανιωσεις.Γενικα τα Ozone συνδυαζουν ποιοτητα και τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Μάρτιος 29, 2013 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 JVC HA-RX700 Deep Bass Headphones: Amazon.co.uk: Electronics Samson SR850 Υπαρχουν πιο φτηνα μικροφωνα με κλιπακι απο το zalman mc1, καταλαβαινουν οι αλλοι τι λες οταν μιλας, ακουγεσαι ομως και λιγο περιεργα( σαν μεθυσμενος νταλικερης ) ενα boom mic ειναι καλυτερη λυση imo, παιζει στα 3-5 ευρω και δεν ειναι τοσο δυσκολο να τοκρεμασεις επανω TheLab.gr - Alexopus6's Album: superlux 668B - Picture Για δωσε κανα tip παραπανω ρε συ γιατι και εγω ψαχνομαι αυτον τον καιρο. Δηλαδη αναμεσα σε Jvc vs Samson vs Superlux τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 29, 2013 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Για δωσε κανα tip παραπανω ρε συ γιατι και εγω ψαχνομαι αυτον τον καιρο.Δηλαδη αναμεσα σε Jvc vs Samson vs Superlux τι λες?Αμα ειναι για onboard/απλη καρτα ηχου χωρις καποιον ενσωματομενο headmp τα ξεχνας τα superlux. Μεταξυ jvc harx700 και samson ειναι καθαρα υποκειμενικο το τι θα διαλεξεις, το ενα ζευγαρι ειναι κλειστου τυπου, τα λεγομενα "audiotechnica A900 του φτωχου" ενω τα αλλο ειναι ανοικτου τυπου και ακουγεται τοσο καλα οσο τα AD700 κοστιζοντας ομως -100 ευρω. Προτεινω να μπεις στην ομαδικη του forum για τα samson, γιατι αυτα τα 20 ευρω που ΔΕΝ θα πληρωσεις για τα μεταφορικα μπορεις να τα επενδυσεις σε earpads απο velour που ειναι MUST !!! AKG K-240/270/271 Velour Pad - Thomann Greek Cyberstore Link to comment Share on other sites More sharing options...
cba Μάρτιος 29, 2013 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 1) madcatz :Mad Catz Saitek GH20 Vibration Headset | Skroutz.gr Τα έχεις δοκιμάσει αυτά να μας πείς τι λένε; μ'αρέσει που το μικρόφωνο είναι δεξιά βασικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouller1995 Μάρτιος 31, 2013 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2013 Τα έχεις δοκιμάσει αυτά να μας πείς τι λένε; μ'αρέσει που το μικρόφωνο είναι δεξιά βασικά Ναι τα εχω ακομα και κρατανε γερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.