Jump to content

Android phone απο Κίνα

Kosmos

Recommended Posts

Καλησπερες, λεω να παρω ενα φτηνο κινητο απο κίνα και θα ήθελα τα φώτα όποιων εχουν ασχοληθει με αγορες εκτος ebay απο κινα.

Καταρχας, καποιος ειχε πει μια ωραια ιδεα εδω αλλα δεν θυμαμαι ποιος και σε ποιο θεμα. Οτι μπορεις να συνεννοηθεις με τον πωλητη και να σπάσεις την καταθεση χρηματων μεσω paypal σε 2 δοσεις. Η μια να ειναι μικροτερη απο 20$ και ακριβως την επομενη στιγμη αλλη μια με το υπολοιπο ποσο, ωστε να εχεις αποδειξη απο το paypal οτι το προϊον που αγορασες εκανε >20$. Πως το κανουμε αυτο??? Πως θα γινεται να αναγραφεται στην αποδειξη του Paypal οτι προκειται για το συγκεκριμενο κινητο??? Μου δινει ο πωλητης ειδικο link???Αν μου το κρατησουν τελωνειο και παω με αυτη την αποδειξη, καθαριζω χωρις να πλερωσω τπτ?

Τι μέθοδο αποστολης να επιλεξω? Εχω φαει το myphone, αλλα ο καθενας ισχυριζεται τα δικα του. Ξερω μακρυα απο dhl.

Να προτιμησω singapore post, china post ή ems για να μην μπλεξω με τελωνειο??

Thanks για το link αλλα δεν βοηθαει ιδιαιτερα

Γνωμη μου περνα μια βολτα απο Myphone εκει τα παιδια θα σε βοηθησουν περισσοτερο μιας και πολυ μεγαλος μερος των μελων εκει εχει ψωνισει απο κινεζικα site

Ξεκοκκαλησα 2 θρεντ των 40 σελιδων εκαστος :p.

Πιο πολυ με ενδιαφερει το πως να σπασω το ποσο της πληρωμης στο paypal, που ειχε αναφερθει εδω, για να μου στειλουν με ems. Μην περιμενω 1 μηνα για το κινητο.

Χωρια που ενας στο myphone ισχυριζεται οτι εχει παραλαβει 3-4 φορες με ελτα και του εχουν καβατζωσει το κινητο απο την συσκευασια...και επειδη γενικα ειμαι γκαντεμης το φοβαμαι με china/singapore post και ελτα χωρις να ειναι συστημενο.

Πιο πολυ με ενδιαφερει το πως να σπασω το ποσο της πληρωμης στο paypal, που ειχε αναφερθει εδω, για να μου στειλουν με ems. Μην περιμενω 1 μηνα για το κινητο.

Χωρια που ενας στο myphone ισχυριζεται οτι εχει παραλαβει 3-4 φορες με ελτα και του εχουν καβατζωσει το κινητο απο την συσκευασια...και επειδη γενικα ειμαι γκαντεμης το φοβαμαι με china/singapore post και ελτα χωρις να ειναι συστημενο.

Για αυτο αγορες μεσω paypal μονο ωστε να μπορεις να παρεις τα χρηματα σου πισω :)

Καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο! Δεδομενου οτι οι κινεζοι οταν ρωτας "τι ωρα ειναι?" απαντανε "μουσακα εχουμε σημερα, thank you", αμα κατσει στραβη θα βαλω το paypal να βγαλει ακρη μαζι τους. Οι τυποι ειναι χειροτεροι απο τους πολιτικους...διαβαζω ερωτησεις που κανουν διαφοροι κατω απο τα κινητα και οι απαντησεις ειναι οσο πιο αοριστες γινεται.

Ειμαι μεταξυ του να παρω N1 gorilla ή καποιο αλλο φτηνο(τυπου 60ε) με καλη αναλυση οθονης που να μπορει να rootaριστει κιολας, μονο και μονο επειδη φοβαμαι να τους σκασω 160ε.

Πιο πολυ με ενδιαφερει τοπως να σπασω το ποσο της πληρωμης στο paypal, που ειχε αναφερθει εδω, για να μου στειλουν με ems. Μην περιμενω 1 μηνα για το κινητο.

Νταξ...δεν ελεγα τιποτα'αλλο??? Σημερα μου κλεψανε ενα δεμα μεσα στην πολυκατοικια:dots:.

Βρηκα πεταμενη και σκισμενη στην εισοδο της πολυκατοικιας την συσκευασια...και προφανως ελειπε το περιεχομενο, το οποιο δεν ξερω τι ειναι μιας και περιμενω 4-5 πραγματα... 99% καποιος απο την πολυκατοικια το εκλεψε.

Νταξ...δεν ελεγα τιποτα'αλλο??? Σημερα μου κλεψανε ενα δεμα μεσα στην πολυκατοικια:dots:.

Βρηκα πεταμενη και σκισμενη στην εισοδο της πολυκατοικιας την συσκευασια...και προφανως ελειπε το περιεχομενο, το οποιο δεν ξερω τι ειναι μιας και περιμενω 4-5 πραγματα... 99% καποιος απο την πολυκατοικια το εκλεψε.

Βρεςτο ταχυδρόμο και πες του μην ξανα αφήσει δεμα αλλα να τα αφήνει στο ταχυδρομειο.Αν σου πει οχι τοτε καλυτερα να τα στελνεις σε φιλου μονοκατοικια η στην δουλεια σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.