Jump to content

7970 direct cu II και waterblock

NooDle

Recommended Posts

Μ@λ@κια ειπα :pleasantry:

Non reference ειναι link

the Sapphire HD 7970 OC (11197-01-40G) brown PCB card uses a reference HD 7970 PCB . its voltage unlocked.

.

.

.

the Sapphire HD 7970 OC (11197-03-40G) blue PCB is a HD 7970 chip with boost BIOS (1 Ghz boost clock). it does not use a reference HD 7970 PCB. there are rumours of this card being voltage locked.

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Τελικά περιμένω direct cu II

Sapphire σαν τα μούτρα της τα έχει κάνει..

100 revision σιγα μην καθήσουν οι εταιριές υδρόψυξης να βγάλουν για όλες τις full waterblock..

Τελικά περιμένω direct cu II

Sapphire σαν τα μούτρα της τα έχει κάνει..

100 revision σιγα μην καθήσουν οι εταιριές υδρόψυξης να βγάλουν για όλες τις full waterblock..

DC2T μονο οχι την σκετη DC2!

DC2T=ξεκλειδωτη

DC2=κλειδωμενη με πολυ μικρο oc headroom.

Δεν την βρίσκω στο σκρουτζομάγαζο όμως..

διαφορά τιμης με την cu II γνωρίζεις?

αν θελεις την γνωμη μ μην παρεις asus 7970.Μεγαλη αποτυχια στην συγκεκριμενη σειρα.Την ειχε φιλος και γενικοτερα μ το εχουν πει πολλοι.Ψαξε το λιγο ακομα.:book:

αν θελεις την γνωμη μ μην παρεις asus 7970.Μεγαλη αποτυχια στην συγκεκριμενη σειρα.Την ειχε φιλος και γενικοτερα μ το εχουν πει πολλοι.Ψαξε το λιγο ακομα.:book:

Που βασίζεσαι και το λες αυτο?

Που βασίζεσαι και το λες αυτο?

Την ειχε ενας φιλος και πηγα να την παρω και εγω αλλα μ ειπαν οτι η ASUS δεν τα πηγε καθολου καλα στις 7970.

Σταυρο οι καρτες εχουν εμφανως διαφορετικο pcb layout

don't even try

Το καταλαβα οταν ειδα τις φωτο,αλλα ειπα να παρω και μια δευτερη γνωμη, και οπως παντα η απαντηση σου τα λεει ολα!!Γεια σου ρε Γιωργο!!!

Μιας και το εχετε ανοιξει το thread-ακι..... Γνωμες για την Sapphire Vapor-X HD 7970 GHz Edition εχουμε? Με λιγο Googlαρισμα δεν βρηκα πουθενα FullCover WBlock...... ( αν και οχι τοσο απαραιτητο ) κατα τα αλλα σε συγκριση με τις ASUS ?

[MENTION=9203]NooDle[/MENTION] η καρτα σου ειναι στον "δρομο" φιλε :D;)

Μιας και το εχετε ανοιξει το thread-ακι..... Γνωμες για την Sapphire Vapor-X HD 7970 GHz Edition εχουμε? Με λιγο Googlαρισμα δεν βρηκα πουθενα FullCover WBlock...... ( αν και οχι τοσο απαραιτητο ) κατα τα αλλα σε συγκριση με τις ASUS ?

[MENTION=9203]NooDle[/MENTION] η καρτα σου ειναι στον "δρομο" φιλε :D;)

Ακομα περιμενω Στρατο :(

Μαλλον χαθηκε στο δρομο!!!

Παρασκευη μου ειπαν αντε να δουμε

Εγω εβαλα σημερα την Vapor-X μου και συντομα......θα μπει και μια "διδυμη" κοντα της ;)

Ελπιζω καααααποια στιγμη να βγαλουνε και fullcover block για την Vapor-X ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.