NooDle Μάρτιος 29, 2013 Author #22 Μάρτιος 29, 2013 οταν έχει 450 στο skroutz? εμενα μου φαίνεται καλα το μπλοκ με κανει λιγο να δαγκώνομαι..Μπορει να το πάρω αργότερα
venom7 Μάρτιος 29, 2013 #23 Μάρτιος 29, 2013 Mακρια απο CF, εκτος αν σε νοιαζουν μονο οι αριθμοι και οχι να παιζεις.Αυτό που είπε και ο [MENTION=14120]narta[/MENTION].Μια χαρά πάει το cf σε μια οθόνη και απροβλημάτιστα!
Lazy Dog Μάρτιος 29, 2013 #24 Μάρτιος 29, 2013 οταν έχει 450 στο skroutz? εμενα μου φαίνεται καλα το μπλοκ με κανει λιγο να δαγκώνομαι..Μπορει να το πάρω αργότερα Μια χαρα ειναι η τιμη. Τωρα οσον αφορα το μπλοκ, εκ πειρας να σου πω οτι η συγκεκριμενη καρτουλα ειναι και δροσερη και ηρεμη....γνωμη μου, αστο για αργοτερα
narta Μάρτιος 29, 2013 #25 Μάρτιος 29, 2013 Μια χαρα ειναι η τιμη. Τωρα οσον αφορα το μπλοκ, εκ πειρας να σου πω οτι η συγκεκριμενη καρτουλα ειναι και δροσερη και ηρεμη....γνωμη μου, αστο για αργοτερα Γνωστος αερολογος ο γερος ακουει για νερο και κανει σαν γυφτος οταν βρεχει, τρεχει να κρυφτει Σωστες ολοκληρωμενες δουλειες, αφου μπαινεις στο εξοδο μην τσιπιασεις τωρα.....:baby:
takis-pa Μάρτιος 29, 2013 #26 Μάρτιος 29, 2013 Θα συμφωνησω με τον φιλο [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] απολυτα.Κατι ξερει αυτος!!Εχω βαλει στο μηχανημα μου την συγκεκριμενη καρταρα και ειναι αθορυβη και δροσερη.Μην πας σε μπλοκακι αμεσα.
9000+rpm Μάρτιος 29, 2013 #27 Μάρτιος 29, 2013 Αυτό που είπε και ο [MENTION=14120]narta[/MENTION].Μια χαρά πάει το cf σε μια οθόνη και απροβλημάτιστα! Ναι σιγουρα, προπαντων απροβληματιστα
Lazy Dog Μάρτιος 29, 2013 #28 Μάρτιος 29, 2013 Γνωστος αερολογος ο γερος ακουει για νερο και κανει σαν γυφτος οταν βρεχει, τρεχει να κρυφτει Σωστες ολοκληρωμενες δουλειες, αφου μπαινεις στο εξοδο μην τσιπιασεις τωρα.....:baby: Βρε ματια'μ περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...αν θελει sony και καλα να τη βαλει σε νερο(την καρτα εννοω) εγω μαζι του. Αλλά δεν μιλαμε για reference cooler...η συγκεκριμενη υλοποιηση ειναι απο τις κορυφαιες μαζι με τη lightning(ασε που ειναι και πανεμορφη)...και επειδη περασε απο τα χερια μου μπορω να σου πω οτι ειναι και πιο ησυχη απο τη lightning που εχω τωρα...Κατα τα άλλα [MENTION=9203]NooDle[/MENTION] καλοδουλευτη ειτε σε νερο ειτε με LN2, ειτε με αερα
narta Μάρτιος 29, 2013 #29 Μάρτιος 29, 2013 Ναι σιγουρα, προπαντων απροβληματιστα Σακαφλια εχεις χρονια να δεις κοκκινη να δουλευει μου φαινεται Μπορει το SLI να εχει αισθηση smooth περισσοτερο απο το CF αλλα οταν κοβεις κωλους με ρυθμο που βαζει η Αναγενηση γκολ στον ΑΟΤ δεν σκαμπαζεις αν χασεις μισο frame No offence για τα τοπικιστικα αστεια, μισος Τρικαλος ειμαι
narta Μάρτιος 29, 2013 #30 Μάρτιος 29, 2013 Βρε ματια'μ περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...αν θελει sony και καλα να τη βαλει σε νερο(την καρτα εννοω) εγω μαζι του. Αλλά δεν μιλαμε για reference cooler...η συγκεκριμενη υλοποιηση ειναι απο τις κορυφαιες μαζι με τη lightning(ασε που ειναι και πανεμορφη)...και επειδη περασε απο τα χερια μου μπορω να σου πω οτι ειναι και πιο ησυχη απο τη lightning που εχω τωρα...Κατα τα άλλα [MENTION=9203]NooDle[/MENTION] καλοδουλευτη ειτε σε νερο ειτε με LN2, ειτε με αερα Ναι ρε καραφλο αγορι, το θεμα ειναι οτι αφου εχει το loop ετοιμο γιατι να μην την χωσει; Αν ηταν να στησει απο την αρχη και εγω θα ελεγα οχι, αλλα το θεμα ειναι 2 ρακορ και μισο μετρο λαστιχο
venom7 Μάρτιος 29, 2013 #31 Μάρτιος 29, 2013 Ναι σιγουρα, προπαντων απροβληματιστα Πλάκα μου κάνεις, έτσι??? Τεσπα, δε βγάζει πουθενά! Άμα δεν έχεις δουλέψει τελευταία με cf, μη λες και μη κρίνεις γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ! Δεν είμαι ούτε κόκκινος αλλά ούτε πράσινος.Κάθε φορά πάω με αυτό που μου "αρέσει" περισσότερο με την κρίση μου. Όμως το cf σε πάρα πολλά παιχνίδια αποδίδει τρομερά και το scalling βαράει 99%, δλδ διπλασιασμός σχεδόν!Και με vsync που παίζω ούτως ή άλλως dεν υπάρχει ούτε "pico" stuttering!
9000+rpm Μάρτιος 29, 2013 #32 Μάρτιος 29, 2013 Σακαφλια εχεις χρονια να δεις κοκκινη να δουλευει μου φαινεται Μπορει το SLI να εχει αισθηση smooth περισσοτερο απο το CF αλλα οταν κοβεις κωλους με ρυθμο που βαζει η Αναγενηση γκολ στον ΑΟΤ δεν σκαμπαζεις αν χασεις μισο frame No offence για τα τοπικιστικα αστεια, μισος Τρικαλος ειμαι H αληθεια ειναι οτι εχω να δουλεψω cf απο τις 5850 που ειχα αλλα τα ιδια σκ@τα ειδα και με 6850cf φιλου. Τωρα απο κει και περα αν εχουν βελτιωθει πολυ τα πραγματα στην 7 σειρα ισως και να εχω αδικο, προσωπικα δυσκολα θα πηγαινα ξανα σε 2 καρτες ατι. Υ.Γ Πολλα ξερεις εσυ για τους σακαφλιαδες, μηπως γνωριζομαστε βρε πατριδα?
narta Μάρτιος 29, 2013 #33 Μάρτιος 29, 2013 OfftopicΔεν νομιζω να εχουμε γνωριστει official αν και Καρδιτσιωτης ειμαι και πηγαινοερχομαι συχνα λογο δουλειας Τρικαλα/OfftopicPS Sorry το καναμε το thread λιγο kolos :bye:
AlCapone Μάρτιος 29, 2013 #34 Μάρτιος 29, 2013 Προερχόμενος από 6870CF και από 560Ti SLI σε Χ58 μπορώ να πώ με σιγουριά ότι δεν υπάρχουν πλεον οι πολλές παιδικές ασθένειες που έβλεπες παλιά, αλλά σίγουρα δεν εχεις και την ησυχία και τη ξεγνοιασιά της μονής κάρτας. Η nVidia κατά τη γνώμη μου είναι ελαφρώς καλύτερη στο θέμα ms, από την άλλη όμως όπως είπαν και οι προηγούμενοι η κόκκινη έχει απίστευτο scaling, σχεδόν διπλάσια fps.
NooDle Απρίλιος 15, 2013 Author #35 Απρίλιος 15, 2013 Ασχημα νέα απο τον φίλο μου... Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε οτι η κάρτα θα κάνει άλλες 15+ μερες για να έρθει... Δεν ξέρω γιατί τέτοια καθυστέρηση..Μου πρότεινε αν θέλω να πάρω την sapphire 7970 3gb oc στα 310Ε την οποια θα την έχει την αυτή την Τετάρτη.Τι γνώμη έχετε για την παραπάνω κάρτα? Υπάρχει waterblock γι αυτην άραγε?Η να περιμένω την asus καλύτερα?
Lazy Dog Απρίλιος 15, 2013 #37 Απρίλιος 15, 2013 Ασχημα νέα απο τον φίλο μου... Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε οτι η κάρτα θα κάνει άλλες 15+ μερες για να έρθει... Δεν ξέρω γιατί τέτοια καθυστέρηση..Μου πρότεινε αν θέλω να πάρω την sapphire 7970 3gb oc στα 310Ε την οποια θα την έχει την αυτή την Τετάρτη. Τι γνώμη έχετε για την παραπάνω κάρτα? Υπάρχει waterblock γι αυτην άραγε? Η να περιμένω την asus καλύτερα? Απο οτι ειδα στο coolingconfigurator για EK blocks, δεν θα εχεις προβλημα...μην τις φοβασαι τις sapphire CoolingConfigurator.com
NooDle Απρίλιος 15, 2013 Author #38 Απρίλιος 15, 2013 καπου διάβασα οτι η 7970 oc ειναι σαν την reference και οτι παίρνει κανονικά full waterblock [MENTION=1891]Τζώρτζης[/MENTION] και μένα μου άρεσε πιο πολύ + οτι έχει 1 χρόνο παραπάνω εγγύηση.. Αλλα 15 εργασιμες είναι πολλές ρε γμτ Αρίων γιατί οποτε γραφεις σε θρεντ μου με ηρεμείς? edit: [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] η κάρτα ειναι η 11197-03-40G και στο cooling configurator http://www.coolingconfigurator.com/step1_complist δεν την έχει με full waterblock.. τώρα δεν ξέρω αν θα έχει καμια άλλη εταιρία..
Lazy Dog Απρίλιος 15, 2013 #39 Απρίλιος 15, 2013 Reference pcb εχει(τουλαχιστον απο οτι βλεπω)....βαλε ενα Komodo επανω και τελειωσες
NooDle Απρίλιος 15, 2013 Author #40 Απρίλιος 15, 2013 Reference pcb εχει(τουλαχιστον απο οτι βλεπω)....βαλε ενα Komodo επανω και τελειωσες Τωρα αυτο κοιτούσα.. τζαμπα πραμα ε? χαχαα Κατσε να δω την Τετάρτη αν θα έχει brown ή blue pcb.. Αν ειναι brown είναι σίγουρα reference αν οχι τότα θα μείνουμε με τον αέρα μας..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.