Jump to content

7970 direct cu II και waterblock

NooDle

Recommended Posts

αντε να ερθει και η δικια μ να κανουμε καμια benchoκατάσταση :)

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Δεν ειναι αλλα ειναι κλοκαρισμενη απο μαμα στα 1000mhz πυρηνα.

Βασικα μπαινεις στο CCC και την κανεις μονος σου ghz edition!

Δεν ειναι αλλα ειναι κλοκαρισμενη απο μαμα στα 1000mhz πυρηνα.

Βασικα μπαινεις στο CCC και την κανεις μονος σου ghz edition!

Εγω στην Top θα χρειαστει να φλασαρω bios και σουξου μουξου μανταλακια?

Εγω στην Top θα χρειαστει να φλασαρω bios και σουξου μουξου μανταλακια?

Δεν θα φλασαρεις τιποτα..

Θα πας μεσα απο CCC στο overdrive και βαλε 1050Mhz στον πυρηνα...

Δεν θα φλασαρεις τιποτα..

Θα πας μεσα απο CCC στο overdrive και βαλε 1050Mhz στον πυρηνα...

Η διαφορά ghz edition και non ghz ποιά είναι? δεν είναι διαφορετικoi πυρήνες ; Tahitti HT/HT2

Η διαφορά ghz edition και non ghz ποιά είναι? δεν είναι διαφορετικoi πυρήνες ; Tahitti HT/HT2

Kαμια διαφορα δεν εχει απο την απλη.

Οι ghz edition ειναι πιο διαλεκτα τσιπακια και φορανε διαφορετικο bios.

• 2 weeks later...

Επιτέλους ήρθε!!!!

τι bench program να τρέξω για να δω τι ψάρια πιάνει

Ξανατρέξε το γιατί κάτι πήγε στραβά. Στα ρολόγια σου (1050/1500) έχω αυτό το αποτέλεσμα με την 7950:

00011_zpse025bbb5.png

Θα πρέπει σε αυτά τα ρολόγια να έχεις ένα περίπου frame παραπάνω από το δικό μου αποτέλεσμα, δλδ πάνω από 10 σε σχέση με αυτό το run σου.

Άφησέ το να τρέξει στην αρχή 5-10 δεύτερα πριν πατήσεις το κουμπί για το benchmark.

underclocking έκανες? Ποιά ακριβώς είναι η κάρτα? Το δεύτερο νούμερο είναι λόγικό αλλά όχι καλό. Καθάρισες τους drivers της 6950?

η κάρτα default είναι 1000/1400

Οχι δεν το εκανα. Απλα ενα τυπικο unistall

edit: Η κάρτα ειναι ι direct cu II top 7970

καθάρισε τους drivers με atiman unistaller και πέρνα τους 13.4 τους official. Τρέξε μετά ξανά ένα στα 1050/1500. +20 power δίνεις στο board όταν ανεβάζεις τα ρολόγια? Αν όχι, δώσε.

καθάρισε τους drivers με atiman unistaller και πέρνα τους 13.4 τους official. Τρέξε μετά ξανά ένα στα 1050/1500. +20 power δίνεις στο board όταν ανεβάζεις τα ρολόγια? Αν όχι, δώσε.

ωραια τους καθάρισα έβαλα 13.4 ειμαι στα 1050/1400 1500 απο που το κανω και δεν μπορω να το βρω? :mad:

+20 στο board? εννοεις στη καρτα?

εγώ την έχω στο +10 δεν κολλάει παίζει ώρες μια χαρά ? εάν βάλω 1100 / 1500 / +10 η +20 / παίζει πολύ ώρα αλλα μετά κολλάει κανεις καμια ιδέα?

ωραια τους καθάρισα έβαλα 13.4 ειμαι στα 1050/1400 1500 απο που το κανω και δεν μπορω να το βρω? :mad:

+20 στο board? εννοεις στη καρτα?

Στο afterburner στο έχει πανω πάνω

[MENTION=29541]AstraLgr[/MENTION]: Aπλά θέλει ρεύμα για να παίξει παραπάνω, δεν υπάρχει λόγος να την ταλαιπωρείς και ειδικά τώρα που καλοκαίριασε.

το έψαξα λίγο βλέπω όσο k να παίξει μετά από πολύ ώρα κολλάει στα 1100 k τα παράτησα πολύ σταθερή μονο στα 1050 με +10 στο afterburn

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.