Jump to content

αγορα απο okcomputers?

redbighunter

Recommended Posts

εχει κανεις αγορασει απ'το εν λογω μαγαζι OK Computer - Συστήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Περιφερειακά, Games, Hardware, Software, Service Υπολογιστών, Gaming PC να μου πει εντυπωσεις? με ενδιαφερει αγορα προιοντος corsair και το after sale service τους σε αυτην!

after sales μακαρι να μην χρειαστει σε κανεναν σε οποιοδηποτε καταστημα, απλα η corsair σε final functionallity με εχει φοβησει με τα τοσα rma παρα την αψογη συμπεριφορα της και θα ηθελα μαγαζι που αν χρειαστω rma να ειναι εμπιστοσυνης και να μην με κοροιδευει 1 με 2 μηνες! εχω σκεφτει και την αγορα απο amazon που μου βγαινει 50 με 60 ευρω λιγοτερο αλλα αν τυχει και χρειαστω rma το τελικο κοστος θα μου παει παραπανω απο το να το αγορασω απο εδω!

Χρήστο έχω αγοράσει απο OK με παραλαβή απο κατάστημα. Εξυπηρετικότατοι. RMA δεν χρειάστηκα όμως να κάνω για να ξέρω. Γενικά έχω διαβάσει καλά λόγια και είναι ένα μαγαζί που έχει + απο μένα. Όπου μπορώ και με συμφέρει το προτιμάω.

Δε νομίζω να έχεις θέμα πάντως. Υποθέτω οτι στέλνουν στην αντιπροσωπία και οι ίδιοι για περαιτέρω και δεν κάνουν τα του Πλαισίου. Αυτό βέβαια δημιουργεί καθυστέρηση αν σου τύχει.

Χρήστο έχω αγοράσει απο OK με παραλαβή απο κατάστημα. Εξυπηρετικότατοι. RMA δεν χρειάστηκα όμως να κάνω για να ξέρω. Γενικά έχω διαβάσει καλά λόγια και είναι ένα μαγαζί που έχει + απο μένα. Όπου μπορώ και με συμφέρει το προτιμάω.

Δε νομίζω να έχεις θέμα πάντως. Υποθέτω οτι στέλνουν στην αντιπροσωπία και οι ίδιοι για περαιτέρω και δεν κάνουν τα του Πλαισίου. Αυτό βέβαια δημιουργεί καθυστέρηση αν σου τύχει.

το μαγαζι τους ειναι διπλα στη δουλεια μου και οσες φορες εχω περασει απο εκει ναι ηταν εξυπηρετικοτατοι! μια φορα ειχα παρει ενα κουτι απο εκει και ειχε γινει λαθος στο χρωμα και εκτος των 2 εβδομαδων που το περιμενα, επρεπει να ξαναπεριμενω 2 βδομαδες να φερουν το σωστο καθως παραγγελνουν καθε 2η τεταρτη! (δεν εφταιγαν εκεινοι μιας και μου εδειξαν την παραγγελια και το λαθος το ειχε κανει ο χονδρεμπορας!)

ξερω οτι τα περισσοτερα πραγματα τα φερνουν χονδρικη απο εδω, Wave Computersysteme GmbH ! το μετα με φοβιζει!

Χρηστο προχωρα αφοβα οσο αφορα το καταστημα

και για θεμα RMA οσο μου εχει χρειαστει τα παιδια ηταν εξυπηρετικοτατα και γρηγορα

απλα κρατα μικρο καλαθι οσο αφορα το προιον της Corsair που θα επιλεξεις

και ρωτα προκαταβολικα τι ποσοστο επιστροφων εχει και ποια διαδικασια επιστροφης ειναι η γρηγοροτερη

για να ξερεις τι να περιμενεις αν σου κατσει "καλο κομματι"

+1 και από μένα στο θέμα της εξυπηρέτησης από το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς ούτε εγώ έχω εμπειρία από after sales support μέχρι στιγμής.

Αγόρασα από το ΟΚ τα 32GB μνήμης (4x8GB) για το νέο pc του ατελιέ που στήσαμε πέρυσι το Νοέμβριο. Όταν ήρθα για πρώτη φορά σε επικοινωνία μαζί τους, η μνήμη δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτη, και την έκανα παραγγελία σε μία συγκεκριμένη τιμή που υπήρχε εκείνη τη στιγμή στο site (160 ευρώ).

Όταν ήρθε η μνήμη περίπου 10 μέρες αργότερα, η τιμή της είχε ανέβει κατά 20 ευρώ περίπου, μάλιστα είχε αλλάξει και στο site τους. Θεώρησα δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να μου την πουλήσουν στη νέα ανεβασμένη τιμή, όπως είναι η πάγια τακτική πολλών ελληνικών "καταστημάτων". Μου την έστειλαν αντικαταβολή στα 160 ευρώ, δηλαδή στη τιμή που είχα κάνει την παραγγελία, και αυτό είναι προς τιμήν τους, γιατί μιλάμε για ελληνικό κατάστημα, και όχι για το Amazon, το Quietpc, κτλ.

Για το after sale service τους, βέβαια, δεν έχω ιδέα. Παρόλο που αγόρασα τα εξαρτήματα του pc από 7-8 διαφορετικά ελληνικά καταστήματα και ένα από το εξωτερικό, τα πάντα δούλεψαν – και εξακολουθούν να δουλεύουν– άψογα (ευτυχώς)... :T:

Ψώνισα πρόσφατα από ΟΚ computers και παρόλο που ζήτησα κάτι ιδιαίτερο με εξυπηρέτησαν άψογα χωρίς να είναι υποχρεωμένοι. Μπράβο στην κοπέλα στο τηλέφωνο -με την ωραία φωνή - που βρήκε την άκρη.

Ένα σας λέω, σκάει sms ενημερωτικό ότι η παραγγελία έχει αποσταλεί και 40 λεπτά μετά χτυπάει ο courrier την πόρτα...αααυτά είναι.

Εγώ μιας και μένω δίπλα έχω ψωνίσει από το φυσικό τους κατάστημα στη Νέα Σμύρνη. Όταν στο site τους λένε άμεσα διαθέσιμο πάει να πει ότι το έχουν εκεί, άρα αν καίγεσαι παίρνεις τηλ, το κρατάς, και πας και το παίρνεις.

• 2 weeks later...

θα ήθελα να πω bravo για το after sales support του καταστήματος το οποιο είναι άψογο, προσωπικά με κέρδισαν σαν πελάτη!

Eπέστρεψα ένα set ram για έλεγχο στο οποιο το ένα stick μου έβγαζε σφάλματα αρχικά ήμουν αρκετά επιφυλακτικός γιατί το πρόβλημα ήταν περίεργο και δεν ήμου σίγουρος αν ήταν όντως η ram η κάποια ασυμβατότητα

Για της ιστορία το πρόβλημα ήταν το εξής.

Οταν έτρεχα memtest κάποιες φορες έβρισκε σφάλμα στα πρώτα 20 λεπτά και κάποιες χρειαζόταν να τρέχει το memtest 24ωρο για να χτυπήσει κάποιες φορες μπορεί να έβγαζε σφάλμα το πρώτο pass και μετά πάλι στο πέμπτο για παράδειγμα

Δοκιμάσα και τα 4 slots της μητρικής και πάντα το ίδιο το ένα stick έδινε σφάλμα οποτε ήθελε ενώ το άλλο τίποτα ποτε

Παρέδωσα την ram στο κατάστημα εξηγώντας τι μου έδειχνε το memtest, την επομενη μέρα με ειδοποίησαν τηλεφωνικα πως όντως είχε πρόβλημα ,με ενημέρωσαν πως το ίδιο set ram δεν υπήρχε διαθέσιμο στο κατάστημα ποσες μερεσ ηταν ο χρονος αναμονής της παραλαβής επίσης μου δώσαν κάποιες αμεσα διαθέσιμες εναλλακτικές επιλογές

Όταν έδειξα ανδιαφέρον για να πάρω ram άλλης μάρκας που επίσης δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη με ενημέρωσαν αναλυτικά για τον χρόνο αναμονής ανά εταιρία

Όταν ξανακάλεσα για να παραγγείλω ram που δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη με ενημέρωσαν παλι για τον χρόνο αναμονής και επίσης προσφέρθηκαν να μου δώσουν κάτι προσωρινά να κάνω την δουλειά μου μέχρι να έρθει η παραγγελια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.