Samael Σεπτέμβριος 21, 2004 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Aν κ δε προλαβα να κανω "εκτεταμενες" δοκιμες φανηκε οτι μετα την επανεγκατασταση των Nforce οδηγων ολα παν ρολοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 21, 2004 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Εμενα ρε παιδια κανει περιπου 50" να μπει επιφανεια εργασιας αλλα θελει και αλλα 30 μεχρι να φωρτωσει αντιβιωτικο και οτι αλλο φωρτωνει??!!! Το καλο ειναι οτι ολα δουλευουν ρολοϊ! Μαλλον θα χρειαστει να κανω και εγω κανενα φορματ να το βαλω απο την αρχη! Με το firewall τι παιζει το εχει ενεργοποιησει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 21, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 εγω ειμαι εδω και 15μερες με το firewall των windows......κανενα απολυτως προβλημα αν και δεν εχω antivirus.και μενα μου φαινεται οτι αργει λιγο παραπανω απο οτι παλιοτερα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 21, 2004 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 samael ποιους έβγαλες? 4 restart απο το πρώι μου γάμησε και μια τινκερ που τελείωνε που να με παρει..... θα το σπασω! τα 2003 ειναι σταθερά? συμβατά με παιχνίδια DX κλπ κλπ? να τα δοκιμάσω? με την παραλαβή της νέας βιτζόκαρτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 21, 2004 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Aπο οτι ειδε εβγαλε καινουριους η Nvidia http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_5.10Δεν ειμαι στο pc μου τωρα αλλα απο οτι θυμαμαι εχω του 4.13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 22, 2004 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 τους έχω κατεβάσει και κάθονταιγια να ΄τους βάλω πρέπει να ξυλώσω τους prior? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 22, 2004 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Eπανεγκατασταση χειροκινητα εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Σεπτέμβριος 23, 2004 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Ελεγα και εγω να κοιταξω τι φτιαχνει το SP2,αμα ειναι να το βαλω,αλλα μαλλον πηρα μια ιδεα πρωτα για το τι χαλαει.:rant:.Ρε παιδια μια πατατα για emoticon δεν εχετε φτιαξει(εστω ενα σακουλακι TSAKIRIS βρε αδερφε).Νομιζω οτι καποιος θα το χρησημοποιουσε σε αυτο το topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 23, 2004 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Μηπως ξερει κανεις αν στο SP2 ειναι ενσωματωμενα τα πατσακια για τον blaster k sasser? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 23, 2004 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 23, 2004 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell είναι To λακωνιζειν εστι φιλοσοφην Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Σεπτέμβριος 23, 2004 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Λοιπόν κι εμένα παρουσίαζε χίλια δυό προβλήματα μετά τη φαεινή ιδέα του εξερευνητικού μου (ανάθεμά το..) μυαλού να περάσω το SP2, μέχρι που έμαθα για το nLite και σιγά μη δε το δοκίμαζα κι αυτό, με αισιόδοξα μέχρι στιγμής όμως αποτελέσματα.. Έφτιαξα ένα CD Windows SP2 με όσα θεώρησα ότι χρειάζομαι μόνο και τίποτα παραπάνω και βρήκα την ησυχία μου. Ώσπου να δοκιμάσω πάλι κάτι άλλο και να καταστραφώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 28, 2004 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Τελικα @@ ρολοι δουλευει... Μπλε οθονες κ αγιος ο Θεος..... Εκανα απεγκατασταση του SP2 κ παλι τα ιδια....! Βαζω τωρα τους τελευταιους drivers κ αμα δεν θα φαει φορματ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.