Jump to content

WinXP sp2 και ενα ματσο errors !@#$%

Κοπρίτης

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Εμενα ρε παιδια κανει περιπου 50" να μπει επιφανεια εργασιας αλλα θελει και αλλα 30 μεχρι να

φωρτωσει αντιβιωτικο και οτι αλλο φωρτωνει??!!!:confused:

Το καλο ειναι οτι ολα δουλευουν ρολοϊ!

Μαλλον θα χρειαστει να κανω και εγω κανενα φορματ να το βαλω απο την αρχη!

Με το firewall τι παιζει το εχει ενεργοποιησει κανεις?

samael ποιους έβγαλες?

4 restart απο το πρώι μου γάμησε και μια τινκερ που τελείωνε που να με παρει.....

θα το σπασω!

τα 2003 ειναι σταθερά?

συμβατά με παιχνίδια DX κλπ κλπ?

να τα δοκιμάσω?

με την παραλαβή της νέας βιτζόκαρτας?

post-130-1416071253,8553_thumb.jpg

Ελεγα και εγω να κοιταξω τι φτιαχνει το SP2,αμα ειναι να το βαλω,αλλα μαλλον πηρα μια ιδεα πρωτα για το τι χαλαει.:rant:.Ρε παιδια μια πατατα για emoticon δεν εχετε φτιαξει(εστω ενα σακουλακι TSAKIRIS βρε αδερφε).Νομιζω οτι καποιος θα το χρησημοποιουσε σε αυτο το topic.

Λοιπόν κι εμένα παρουσίαζε χίλια δυό προβλήματα μετά τη φαεινή ιδέα του εξερευνητικού μου (ανάθεμά το..) μυαλού να περάσω το SP2, μέχρι που έμαθα για το nLite και σιγά μη δε το δοκίμαζα κι αυτό, με αισιόδοξα μέχρι στιγμής όμως αποτελέσματα.. Έφτιαξα ένα CD Windows SP2 με όσα θεώρησα ότι χρειάζομαι μόνο και τίποτα παραπάνω και βρήκα την ησυχία μου. Ώσπου να δοκιμάσω πάλι κάτι άλλο και να καταστραφώ..

Τελικα @@ ρολοι δουλευει...

Μπλε οθονες κ αγιος ο Θεος..... :wall:

Εκανα απεγκατασταση του SP2 κ παλι τα ιδια....!

Βαζω τωρα τους τελευταιους drivers κ αμα δεν θα φαει φορματ.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.