Jump to content

WinXP sp2 και ενα ματσο errors !@#$%

Κοπρίτης

Recommended Posts

γενικά όσοι έχετε DEP σε HW καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα Antivirus/firewall που να είναι DEP aware με άλλα λόγια να υποστηρίζει SP2...

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Η νεότερη εκδοση του Sygate Personal firewall Pro λογικά δεν θα υποστηρίζει SP2;;

(5.5 build 27.10)

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:51]

παιδια εγω υποψιαζομαι τα αντιβιρια.............ειχα περασει και γω σε ΧΡ προ τον νορτον 2003 και ναι μεν δεν εβγαζε λαθη αλλα κολλαγε σε ασχετες φασεις.τελικα απεγκατεστησα το νορτονα και εμεινα μονο με το firewall των windows.απο τοτε ολα κυλανε τελεια.......

Αρχικα το σκεφτηκα κι εγω αλλα :

τα τελευταια δυο χρονια χρησιμοποιω το ιδιο ακριβως internet Security 2003 & Systemworks 2003....χωρις κανενα απολυτως προβλημα.....

Τις τελευταιες 10 μερες μετα το δικο μου φορματ

τα Nortons συνεργαζονταν αψογα με το SP2.....

και εξαλλου στο δικο μου εβαλα τις εκδοσεις 2003

ενω στο αλλο πισι αυτες του 2004....

windows updates δεν εχουν γινει τον τελευταιο καιρο...

αρα τι μας μενει?:confused:

Μήπως είναι κάποια παλιά έκδοση codec;; Για τον divx είχα ακούσει ότι δημιουργεί κάποια προβληματάκια...

η τελευταία έκδοση Divx 5.2.1 λένε ότι έλυσε αυτά τα προβλήματα, κοίταξε το... Τώρα για τα άλλα δε ξέρω τι παίζει...

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

και που ακριβως βρισκονται αυτα:o

στο vgiozo είπα για τα changelogs σχετικά με το firewall που χρησιμοποιεί. Με τον Nortonα αν το Security center το βλέπει κανονικά δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Kάνε ξανά update, της τελευταίες εβδομάδες κάνουν συνεχώς ανανεώσεις...

Moλις επεστρεψα απο ενα ωραιοτατο restart......

Aπο οτι προλαβα να δω στην αγαπημενη μας μπλε οθονουλα ελεγε κατι για ΜΕΜΟRY MANAGMENT

Καμια ιδεα?

Μετα πηρα κ αυτο

post-119-1416071228,8254_thumb.jpg

Nα μαστε.....

Τα 3 πριν το τελος αναφερουν κατι για DNS ΑΛΛΑ εχει κολισει κ αλλες φορες χωρις να ειμαι στο internet.... :...:

post-119-1416071228,8427_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 02:17]

Γιωργο μηπως εχεις NetMod??

στο πισι της κοπελιας ναι

σε serial βεβαια...

το δικο μου ειναι στο zyxel 650....

απολα εχει ο μπαξες....

να και ενα προσφατο system....σαν τα δικα σου...

δεν ξερω και πολλα απο τα κατατοπια αυτα για να κανω μεταφραση....

anyway εκανα και τα τελευταια updates του Nortonα και ειδωμεν...

η βαριοπουλα αναπαυεται στην ντουλαπα μεχρι νεωτερας...μιχαληηηη

post-166-1416071228,8594_thumb.jpg

Xαλαρωσε!θα τη βρουμε την ακρη :D

Eνα που διαβασα ηταν οτι ενδεχομενος τα SP2 να αντικατεστησαν καπoιους drivers χωρις να σε ρωτησουν φυσικα.Το τσεκαρω αμεσως ;)

Πεντακαθαρος συμφωνα με την αρκουδα.....

Εχει δοκιμασει κανεις να ξαναπερασει ολα τα drivers?

Υποψιαζομαι τη καρτα ηχου(on board)....

Σημερα εφτασε το cd με το sp2 που ειχα παραγγειλει απο to site της Microsoft και εκανε λιγοτερο απο 28 μερες!Το εγκατεστησαν λοιπον και ολα καλα!

Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι ο υπολογιστης ειναι πιο αργος!!

εμένα μου χτυπάει λάθη απο worms σε κάτι αρχεία σαν το ntdlr κλπ κλπ

και απο σήμερα το πρωί κατέβηκε σε απεργία κάνει πάνω απο 3 λεπτα να φορτώσει win

εγω παντως δεν μπορεσα να το αντεξω αλλο

και εκανα ενα φορματακι & clean install (εννοειται με το SP2 ) και καθαρισα

τρεις μερες τωρα ολα ο.κ....

για να δουμε....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.