d@mi@NOS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2013 Γεια σας!Αγορασα πριν μια εβδομαδα το arnova 10d g3 tablet με android 4.0.3το προβλημα ειναι πως εχω δοκιμασει τα παντα εχω ψαχτει με ενα σορο εφαρμογες και οτι να ναι και δεν μπορω να καταλαβω γιατι στις ρυθμισεις των εφαρμογων δεν μου εχει σε καμια εφαρμογη την επιλογη ''μετακινηση εφαρμογης στην καρτα sd'' οπως εχει σε ολα τα android? γιατι εχω και κινητο με adroid 2.3 και υπαρχει αυτη η επιλογη σχεδον σε ολες τις εφαρμογες. Απλα πηγα και αγορασα μια sd 16gb class 10 γιαυτο τον σκοπο, μιας και η εσωτερικη μνημη δεν επαρκει και μου φαινεται πως τζαμπα εδωσα χρηματα γιαυτην. μηπως μπορει καποιος να ριξει τα φωτα του?? να ενημερωσω πως κατεβασα το MiniTool Partition Wizard Home Edition εκανα τα βηματα ολα χωρισα την sd σε 2 διαμερισματα fat32 και ext3 και παω να ανοιξω το link2sd και μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει '' το Link2SD δεν μπορει να αποκτησει προσβαση root. Εαν εχετε προσβαση root βεβαιωθειτε πως την επιτρεψατε στο Superuser'' δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο το root?, το Superuser? πως θα τα εγκαταστησω και γιατι πρεπει εφοσον διαβασα πως στις εκδοσεις android 4 δεν χρειαζεται κατι τετοιο.Ευχαριστω εκ των προτερον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.