mikros2565 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2013 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα με το laptop μου. Ενώ έχω 4Gb RAM Μου γράφει ότι μόνο τα 3,84 GB είναι η δυνατή χρήση. Έχω πάνω Windows 7 Ultimate Gr x64bit. Οπότε απορρίπτουμε το λόγο των 32bit Windows. Υποψιάζομαι ότι μου κρατάει λόγο της κάρτας γραφικών μου. Μέσα στο BIOS (το οποίο είναι last version) δεν μου δίνει την δυνατότητα να το ρυθμίσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 άμα η κάρτα γραφικών σου στο laptop είναι integrated τότε φυσιολογικό είναι αυτο που βλέπεις, χρησιμοποιεί την μνήμη του υπολογιστή, δεν είναι dedicated ώστε να έχει δικιά της μνήμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Μάρτιος 26, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 Μερικά BIOS(ελάχιστα) εμφανίζουν επιπλέον επιλογές πατώντας κάποιο από τα Alt+f1, Shift+f1, Ctrl+f1. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις, αν και μάλλον δε θα σου βγάλει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Μάρτιος 26, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 δε νομίζω να σου επιτρεψει να το αλλαξεις αυτο. ειναι η μνημη που χρειάζεται για να λειτουργήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Μάρτιος 28, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αν και εγώ αυτό υποψιαζόμουν. Τώρα κάτι άλλο μιας και από λάπτοπ δεν έχω ασχοληθεί και πάρα πολύ (πιο πολύ σε desktop) μπορώ να αλλάξω κάρτα γραφικών; Για να μην λύσω όλο το λάπτοπ με το μοντέλο μπορώ να το δω από κάπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Μάρτιος 30, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Πρέπει ανάλογα το μοντέλο, να δεις αν είναι ενσωματωμένη η γραφικών στην μητρική. Αν δεν είναι, μπορεί να την αλλάξεις. Απλά την περισσότερες φορές το κόστος είναι απαγορευτικό Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.