MADKiller7 Μάρτιος 28, 2013 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Μια μικρή συμβουλή.Πρώτα δες τι ακριβώς θες να κάνεις και για πιο λόγο,να κατασταλάξεις κοινώς,μετά ξεκίνα το ψάξιμο.Το θέμα ξεκίνησε με επιθυμία για νεράκι και αμφιταλαντεύεσαι απο αρχική ιδέα μέχρι ολική αλλαγή.Τι χωρητικότητα είναι οι δίσκοι,έχεις 4 πηγές θερμότητας μήπως να τους μειώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάρτιος 28, 2013 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 το c 70 δεν κάνει??Εγώ σου είπα γνώμη μου καλύτερα να περνει ένα 3πλο ψυγείο Ωραίο το c70 ναι μεν περνει ψυγεία αλλά για σένα πάλι 2 ψυγεία θα πάρει μιας και έχεις τους δισκουςZTE Grand X IN Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosI Μάρτιος 28, 2013 Author #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Μια μικρή συμβουλή.Πρώτα δες τι ακριβώς θες να κάνεις και για πιο λόγο,να κατασταλάξεις κοινώς,μετά ξεκίνα το ψάξιμο.Το θέμα ξεκίνησε με επιθυμία για νεράκι και αμφιταλαντεύεσαι απο αρχική ιδέα μέχρι ολική αλλαγή.Τι χωρητικότητα είναι οι δίσκοι,έχεις 4 πηγές θερμότητας μήπως να τους μειώσεις?κοίτα από τότε που έστησα το σύστημα σκεφτόμουν υδρόψυξη αλλά δεν υπήρχε budget οπότε μιας που ασχολούμαι αρκετά με oc και για μείωση θορύβου θέλω υδρόψυξη απλά μερικά παιδιά πρότειναν αναβάθμιση αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημενος από το σύστημα οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται ακόμα αναβάθμιση... έχω έναν ssd 256gb και μετά 3 wd 1tb 750gb 500 gb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 28, 2013 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Σώσε και τους 3 δίσκους σου κ πάρε μεγαλύτερους για αρχή. Αν είχες z77 θα σου έλεγα πάρε εναν 3tb. Δεν ξέρω αν παιζει ο δίσκος στη μητρική σου.Αν είσαι ικανοποιημένος αγόρασε κουτί. Επιλογές υπαρχουν κ αν μπορείς να πάρεις απο εξωτερικο ακόμα περισσότερες. Βέβαια είναι κ τι σου αρέσει εμφανησιακα. Αφού πάρεις κουτί ξεκινά για υδροψυξη. Βάλε βάσεις δλδ κ σιγά σιγά στησε. Αν κανεις oc θέλεις στάνταρ μεγαλο αέρα το κουτί. Κοιτά κ fractal η bitfenix η antec επίσης εκτός απο κλασσικά corsair και coolermaster η thermaltake. Βασικά αυτές οι 3 κυκλοφορούν γιατί οι 2 μεγάλοι εισαγωγείς τα φερνουν. Βέβαια δε φέρνουν όλα τα μοντέλα.Corsair απέφυγε τα οικονομικά τους γιατί έχουν όλα κ κάποιο ελάττωμα. πχ θέμα με ανεμιστήρα μπροστα, τριξιματα κ κάτι τέτοια χαζα. Ωραία αλλά για τοσα λεφτά δεν θεωρειται να εχεις ψιλοθεματακια. Παιδικές ασθένειες ακόμα η corsair αλλά πολύ αξιόλογη προσπαθεια.My 2 cents.*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάρτιος 28, 2013 #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Άρα πρέπει να σχεδιάσεις με βάση οτι είσαι ικανοποιημένος με το σύστημα,χωρίς πολλές αλλαγές.Γνώμη μου,ο SSD+1TB ok,τους άλλους 2 θα έλεγα να του αντικαταστήσεις με έναν 1TB,γλυτώνεις μία θέση δίσκου και πηγή θερμότητας.Άν είχα το κουτί σου θα αραίωνα τους (3) δίσκους στις θέσεις κάτω,τοποθέτηση έναν υψηλής ροής αθόρυβο 20αρι ανεμιστήρα στο πλαί να χτυπάει vga και όλη τη μητρική,ένα διπλό ψυγείο στην οροφή με 2 120αηδες για το cpu μόνο.Σε πιο ακραία μετατροπή θα έβαζα ενα τριπλό στην οροφή και ας έχανα δυο 5.25 θέσεις,με τα ανάλογα κόψε-ράψε.Ωστε μελοντικά να βάλεις νερό σε 1 νεα GPU,όχι στις 2 παλιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosI Μάρτιος 28, 2013 Author #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Σώσε και τους 3 δίσκους σου κ πάρε μεγαλύτερους για αρχή. Αν είχες z77 θα σου έλεγα πάρε εναν 3tb. Δεν ξέρω αν παιζει ο δίσκος στη μητρική σου.Αν είσαι ικανοποιημένος αγόρασε κουτί. Επιλογές υπαρχουν κ αν μπορείς να πάρεις απο εξωτερικο ακόμα περισσότερες. Βέβαια είναι κ τι σου αρέσει εμφανησιακα. Αφού πάρεις κουτί ξεκινά για υδροψυξη. Βάλε βάσεις δλδ κ σιγά σιγά στησε. Αν κανεις oc θέλεις στάνταρ μεγαλο αέρα το κουτί. Κοιτά κ fractal η bitfenix η antec επίσης εκτός απο κλασσικά corsair και coolermaster η thermaltake. Βασικά αυτές οι 3 κυκλοφορούν γιατί οι 2 μεγάλοι εισαγωγείς τα φερνουν. Βέβαια δε φέρνουν όλα τα μοντέλα. Corsair απέφυγε τα οικονομικά τους γιατί έχουν όλα κ κάποιο ελάττωμα. πχ θέμα με ανεμιστήρα μπροστα, τριξιματα κ κάτι τέτοια χαζα. Ωραία αλλά για τοσα λεφτά δεν θεωρειται να εχεις ψιλοθεματακια. Παιδικές ασθένειες ακόμα η corsair αλλά πολύ αξιόλογη προσπαθεια. My 2 cents. *GNex* Για τους σκληρούς μπορούμε να τους κάνουμε και 3 βγάζω τον ενα και τον κάνω εξωτερικό δεν υπάρχει πρόβλημα..τώρα ψάχνουμε για το κουτί θα προτιμούσα midi γιατί το full θα είναι τεράστιο (είχα ενα παλιά και δεν πολυβόλευε) τώρα αν με midi δεν μπορούμε να κάνουμε δουλεία τότε πάμε για full αναγκαστικά...είμαι ψιλο άσχετος απο κουτία για αυτό είδα αυτά που προτείνατε και προσπαθώ μέσα απο το σίτε σας να δώ τα reviews (τρομερά εντωμεταξύ ποτέ δεν περίμενα οτι μπορείς να πεις τόσα για ένα κουτί ) ...το σχέδιο είναι αγορα νέου κουτιού με σκοπό να μπει το υπάρχων σύστημα (θα αλλάξουν οι vga) και να μπει αρχικά υδρόψυξη σε cpu και αργότερα σε vga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosI Μάρτιος 28, 2013 Author #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Άρα πρέπει να σχεδιάσεις με βάση οτι είσαι ικανοποιημένος με το σύστημα,χωρίς πολλές αλλαγές.Γνώμη μου,ο SSD+1TB ok,τους άλλους 2 θα έλεγα να του αντικαταστήσεις με έναν 1TB,γλυτώνεις μία θέση δίσκου και πηγή θερμότητας.Άν είχα το κουτί σου θα αραίωνα τους (3) δίσκους στις θέσεις κάτω,τοποθέτηση έναν υψηλής ροής αθόρυβο 20αρι ανεμιστήρα στο πλαί να χτυπάει vga και όλη τη μητρική,ένα διπλό ψυγείο στην οροφή με 2 120αηδες για το cpu μόνο.Σε πιο ακραία μετατροπή θα έβαζα ενα τριπλό στην οροφή και ας έχανα δυο 5.25 θέσεις,με τα ανάλογα κόψε-ράψε.Ωστε μελοντικά να βάλεις νερό σε 1 νεα GPU,όχι στις 2 παλιές.και αυτό γίνεται θα κάτσω να μετρήσω τώρα να σας πώ πόσο χώρο έχει το κουτί μέσα..edit έχει 4 εκατοστά από πάνω μέχρι τις μνήμες, 27,2 απο το πίσω ανεμιστήρα μέχρι να φτάσει της 5,25 θέσεις, και αν κόψουμε τις 5,25 έχουμε 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάρτιος 28, 2013 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Αν έχεις χρόνο και διάθεση και σου αρέσει το c70, δες αυτό το θέμα:[Official] Corsair Vengeance C70 Gaming Case Owner ClubΘα σου λυθούν όλες οι απορίες για τους πιθανούς συνδυασμούς ψυγείων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosI Μάρτιος 28, 2013 Author #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 Αν έχεις χρόνο και διάθεση και σου αρέσει το c70, δες αυτό το θέμα:[Official] Corsair Vengeance C70 Gaming Case Owner ClubΘα σου λυθούν όλες οι απορίες για τους πιθανούς συνδυασμούς ψυγείων.το διάβασα πιστεύω με καλύπτει το κουτί και από ότι είδα έχουν βάλει και τριπλό πάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.