adda Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 καταρχήν χαιρετώ τους συμφοριστες (?) ...και θέλω να προτείνω , να ρίξετε μια ματιά στην προσπάθεια μας ... πρόκειται για ένα site που ακούγεται όλο και πιό πολύ , είναι hot link και αξίζει την προσοχή σας ...το www.agnostos.gr εδώ και λίγο καιρό δίνει ρέστα αισθητικής και πολλά απ τα κείμενα του είναι σαφώς καλύτερα και με πιο σύγχρονη γλώσσα από αυτά που φιλοξενούν τα άλλα portals στην Ελλάδα... http://www.agnostos.gr και ενώ στην πραγματικότητα η σχέση μου με το Portal είναι μικρή, ωστόσο τοση δουλειά καθημερινά άξίζει να την παρακολουθούν όλοι, όπως επίσης και αν δεν υποστηρίξεις το σπίτι σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taurus6819 Δεκέμβριος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από adda [13-09-2004 17:03] καταρχήν χαιρετώ τους συμφοριστες (?) ...και θέλω να προτείνω , να ρίξετε μια ματιά στην προσπάθεια μας ... πρόκειται για ένα site που ακούγεται όλο και πιό πολύ , είναι hot link και αξίζει την προσοχή σας ...το www.agnostos.gr εδώ και λίγο καιρό δίνει ρέστα αισθητικής και πολλά απ τα κείμενα του είναι σαφώς καλύτερα και με πιο σύγχρονη γλώσσα από αυτά που φιλοξενούν τα άλλα portals στην Ελλάδα... http://www.agnostos.gr και ενώ στην πραγματικότητα η σχέση μου με το Portal είναι μικρή, ωστόσο τοση δουλειά καθημερινά άξίζει να την παρακολουθούν όλοι, όπως επίσης και αν δεν υποστηρίξεις το σπίτι σου... Αναφέρεσαι σε portal και όχι σε διαφήμιση εμπορικού site...έχει μια μικρή διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Καλο ειναι να απανταμε στα σωστα topics παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 wow! Ο,τι ακριβως χρειαζοταν το ελληνικο νετ: ενα (ακομα) portal!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Φερτε μου portals....οοοεεεεοοοο φερτε μου portals..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adda Δεκέμβριος 4, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 πράγματι έχουμε μπλέξει με τα πολλά portals, και πολλά απ αυτά είναι μόνο το όνομα-χωρίς να εξαιρώ για την ώρα και το agnostos-, ωστόσο , λίγες είναι εκείνες οι καινούριες προσπάθειες , που ξεκινούν με καλές προοπτικές και που πραγματικά έχουν ενδιαφέρον ... και μια απ αυτές τις προσπάθειες πιστεύω ότι είναι και αυτή. :banging: :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από adda [13-09-2004 17:03] καταρχήν χαιρετώ τους συμφοριστες (?) ...και θέλω να προτείνω , να ρίξετε μια ματιά στην προσπάθεια μας ... ...agnostos.gr Όχι άλλοooo... :sick: :drool: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adda Δεκέμβριος 6, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 adda μην ανυσηχεις... εχουμε εναν "ιδιαιτερο" τροπο να υποδεχομαστε τα καινουργια μελη μη το παρεις προσωπικα... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 11:57] adda μην ανυσηχεις... εχουμε εναν "ιδιαιτερο" τροπο να υποδεχομαστε τα καινουργια μελη μη το παρεις προσωπικα... :flower: Xωσου man!Χωσου!Μπορει να ειναι καλητερη απο την αραβονιαρα σου ! :devil: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Nι, τραβα . εχεις το ελευθερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Xωσου man!Χωσου!Μπορει να ειναι καλητερη απο την αραβονιαρα σου ! :devil: :flower: ... με χαρακτηριστικη σιγουρια οτι ο χρηστης adda ειναι γυναικα, right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen ... με χαρακτηριστικη σιγουρια οτι ο χρηστης adda ειναι γυναικα, right? Οπως και να χει ο φιλος Ζαρρας εκδηλωσε τα συναισθηματα του( :flower: ) οποτε λογος δεν μας πεφτει αν ειναι αντρας ή γυναικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 ....πωπω σα τους γερους στο μαπετ κανετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Χειρότερα απο τους γέρους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 7, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 - Στην αγάπη δεν γίνονται διακρίσεις... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.