Jump to content

Σε αναμονή Eizo Foris FS2333 23" από LG 27"

apodra74

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Την Δευτέρα την 25η Μαρτίου αγόρασα την Eizo Foris FS2333 από το Fnatic.com FNATIC.com: EIZO FORIS FS2333 Monitor (FS2333-BK) πλήρωσα με Paypal 299,99 ευρώ και από ότι είδα την έστειλαν την ίδια μέρα τα μεταφορικά ήταν +43,50 ευρώ.

Την οθόνη και το κατάστημα το είδα μέσα απο το forum ευχαριστώ αυτούς που την ανέφεραν όπως και το εξής κατάστημα.

Στην Ελληνική αντιπροσωπεία δυστυχώς λειτουργούν με κατάθεση όλου του ποσού μπρόστα και δεν την είχαν οπότε έπρεπε να γίνει παραγγελιά και χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες περίπου κτλ.

Τώρα έχω μια LG Flatron W2753v 27" η οποία αντικατέστησε την 26"αρα LG που έιχα με το Ips panel W26000HP αλλά μου έβγαλε πρόβλημα το panel είχε σκοτεινιάσει σε ένα μεγάλο μερος του, και μου την αλλάξανε με 27αρα με TN panel, λόγω του οτι δεν μπορούσαν να βρουν την ίδια που είχα από οτι μου είχαν πει τότε και δεν μπορύσα να μείνω χωρίς οθόνη τουλάχιστων η αντικατάσταση είχε γίνει σε 1 μέρα. Βέβαια το 26αρι το S-Ips μου αρέσε πάρα πολύ βαθμο 10' το ΤΝ το 27αρι βαθμό 5-6' κανονική υποβάθιση της ποιότητας των χρώματων.

Εκτός εγγύησης και η 27αρα εδώ και μήνες μου βγάζει μια σειρά με κολλημένα pixel κάτω δεξία είπα εντάξει δεν θα αλλαξω μόνο για αυτό, αλλά ηρθέ και ενα νεό πρόβλημα όταν κλείσω τον υπολογιστή κάνει περιπου 1 ώρα και 30 λεπτά για να ανοίξει και να βγει απο power saving mode ακόμα και οταν συνδεσω το κινητό με HDMI τίποτα, μάλλον πρεπει να ζεσταθεί για να λειτουργησεί οπότε το pc λειτουργεί 24/7.

Δυστυχώς έχω απογοητευτή από την LG αυτή την στιγμή και έτσι δεν ήθελα να πάω παλι σε LG αν και κοίταξα τι πρότειναν στο Forum.

Tην οθόνη την ήθέλα για παιχνίδια κυρίως και μετά για ιντερνετ - ταινίες κτλ. σε ανάλυση ήθελα να μείνω στο 1920-1080 γιατι για πιο μεγάλη 2560-1440 δεν νομίζω οτι θα είμαι άνετα με τον υπολογιστή μου με την 6950 και σιγουρα ήθελα IPS panel για να ευχαριστηθώ χρώματα.

από 27αρες κοίταξα την LG IPS277L https://www.skroutz.gr/s/2347025/LG-IPS277L.html δυστυχώς δεν την είχε καποιό από τα καταστήματα που επισκεφτηκα να την δω πως είναι και οι αλλες LG που είδα δεν με εντυπωσίασαν.

Επίσης είδα και την Αsus MX279H 27" στο Media Markt η οποια μου άρεσε σαν design και σαν εικόνα https://www.skroutz.gr/s/2640889/Asus-MX279H.html

Απο 24αρες την Dell U2412M και την Dell U2410 σκεφτόμουν και μάλιστα το Msystems.gr την ειχε προσφορά για καποιες ώρες στα 300 ευρω, https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?from=most-popular&keyphrase=dell+24 την είχα δει τα μεσάνυχτα σε αυτη την τιμή και το μεσημέρη δεν υπήρχε στο site τους.

Τελικά κατέληξα στην Eizo λόγω του οτι ειναι gaming οθόνη με πάρα πολύ καλά reviews, η τεχνολογιά το smart insight φαίνεται να κάνει τρομερή διαφόρα, ήθελα μια Eizo και προτιμώ τα 5 χρόνια εγγύηση από τα 2 μετά τις εμπειριες με με τις οθόνες, επίσης ήθελα ένα πιο συγχρονό μονιτορ από την U2410 που είναι μοντέλο 2009 αν ακόμα και σήμερα είναι πολύ καλή επιλογή.

FORIS FS2333 Gaming Monitor | EIZO

Τώρα απλά περιμένω να έρθει και λέω να βγάλω και μερικές φωτογραφιές συσκευασία οθόνη κτλ, να τις ανεβάσω εδώ και να δω πως θα μου φανέι η Eizo.

Ελπίζω να μην σας κούρασα όσο κουράστικα εγώ μέχρι να αποφασίσω :)

Ισως ξενερωσεις που επεσες σε ιντσες μιας και ειχες 27αρα, αλλα πιστευω οτι θα ικανοποιηθεις απο τη ποιοτητα του πανελ. Μην ξεχασεις να μας πεις τις εντυπωσεις σου και πως θα σου φανει σε σχεση με τις lg που ειχες :)

• 2 weeks later...

Σήμερα μετά από δέκα μέρες τελικά έφτασε η Eizo στα χέρια μου επιτέλους.

Από ότι μου είπε ο ταχυδρόμος από ταχυμεταγορές ΕΛΤΑ οτι τα δέματα έρχονται οδικός και όχι αεροπορικός όπως περίμενα.

Δέμα

Eizo_1.jpg

Ανοίγω το δέμα. Τα δώρακια απο το Fnatic εμφανή και μάλλον είχαν ανοίξει την συσκευάσια για να ta βάλουν μέσα.

Eizo_2.jpg

Περιεχόμενα: Καλώδια, Κοντρόλ, οδηγίες, καπέλο και περιβραχιόνιο Fnatic.

Eizo_3.jpg

Η οθόνη..

Eizo_5.jpg

27" + 23" το παλιό και το νέο για σύγκριση μεγέθους.

Eizo_6.jpg

Backlight Bleeding test

Eizo_8.jpg

The Lab

Eizo_7.jpg

yoxtrkuft

Ως τώρα μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση η οθόνη.

Είμαι καρφωμένος εδώ και 4 ώρες στον υπολογιστή και δεν κουράζονται τα μάτια μου.

Τα χρώματα φαίνονται πολύ ωραία και αληθινά δεν φαίνονται πολύ εντόνα σαν να είναι ψέυτικα.

Σε ταινίες που έβαλα να δώ μου φαίνεται εντυπωσιακή.

Επαιξα λίγο με τιε ρυθμίσεις και έχει πάρα πολλές ώστε να βρεις τι θέλεις.

Εβαλα το Diablo 3 που παίζω και στο loading screen για το login νόμιζα οτι βρέθηκα σε άλλο παιχνίδι..

Μέγαλη διαφορά με την LG με το ΤΝ.

To κοντρολ επίσης είναι πάρα πολυ βολίκο!!!! ευχαριστίεσαι να πειράζεις ;)

Αυτά για την ώρα μόλις περάσω μερικές ώρες ακόμα, θα συμπληρώσω μερικά πράγματα.

• 1 month later...

[MENTION=13068]apodra74[/MENTION]

Γεια σου και συγχαρητηρια για την αγορα σου! :)

Πως παει λοιπον η καινουργια EIZO οθονη σου? Εισαι ακομα ευχαριστημενος?

Πως σου φαινεται η EIZO σε συκριση με την 26"αρα LG που ειχες με το Ips panel W26000HP ?

Επισης, μηπως μπορεις να μου πεις τι εγγυηση δινει η EIZO σχετικα με καμμενα pixels/subpixels? Εσυ, που αγορασες απο εξωτερικο, καλυπτεσαι πληρως απο την εγγυηση?

Ευχαριστω :)

Kαλη οθονη αλλα 60hz.ΙPS restrictions και μλ$@#$ες..Εδω δουλευαν μερικα 30αρια κορεατικα στα 140hz με oc.Κατ εμε.Βεβαια αν εβγαζε η Eizo ΙPS η VA 120+Ηz θα χε 600ευρω το 23αρι αλλα τελος παντων..

Μεγεια την οθονη σου για RTS ειναι top monitor παγκοσμιως νομιζω και αρκετα καλη για οτιδηποτε εκτος απο FPS.Εκει χανει λιγο απο τα LBoost ΤΝ

[MENTION=13242]Ioanna[/MENTION]

Έχω μείνει πραγματικά πολύ ευχαριστημένος από την οθόνη.

Το τηλεχειριστήριο της είναι πολύ εύχρηστο, και ανάλογα με το τι κάνω αλλάζω της ρυθμίσεις, από ίντερνετ, σε παιχνίδια, η σε σινεμά για της ταινίες, πολύ πιο έυκολα από το να ψάχνω τα κουμπία στην οθόνη η το λογισμικό που είχε η LG το Forte Manager... Οπότε έχω καλύτερο αποτέλεσμα στο τι βλέπω με τις διαφορετικές ρυθμίσεις.

Τώρα για την εγγύηση όταν ρώτησα έδω δεν έχει 0 πίξελ εγγύηση το ίδιο ισχύει και από το εξωτερικό, νομίζω έιναι 5-6 πίξελ. Ρωτάω εδώ σε ένα κατάστημα για εγγύηση και μου λένε εγγύηση είναι να μην σου κάτσει τίποτα επειδή η αντιπροσωπέια δεν έχει στοκ οπότε με τι να την αλλάξουν οπότε περιμένεις παραλαβή, και ο χρόνος παράδοσης από εδώ ήταν 2-3 βδομάδες "ίσως"....

Εγγύηση έιναι 5 χρόνια για άυτο το μοντέλο από ότι έιδα...

Το Fnatic.com είναι επίσημοι αντιπρόσωποι της Eizo και έιχαν και την χαμηλότερη τιμή. Αν στο μέλλων θα χρειαστώ τεχνίκη υποστήριξη θα επικοινωνησώ με αυτούς αντί την εδώ αντιπροσωπεία. Τουλάχιστων αυτό υποθέτω.

Να την συγκρίνω με την LG την IPS την 26αρα δεν μπορώ γιατί έχουν περάσει 2 χρόνια που μου την έιχαν αλλάξει με την ΤΝ την 27αρα που την θεωρώ κατώτερη απο τις 2 άλλες LG 26"IPS και Eizo.

[MENTION=163]Helly[/MENTION]

Παιχνίδια για την ώρα έπαιξα Diablo 3, Tomb Raider 2013 και λίγο Bioshock Infinite πουθενά δεν έιχα πρόβλημα να πω ότι δεν έμεινα ικανοποιημένως το αντίθετο μάλιστα.

Για 120+Hz από ότι διάβασα εδώ στο forum θα χρειαζόμουνα αναβάθμιση για να πω ότι έχει ουσιά το 120Hz. η καινούριο υπολογιστή, το ίδιο και για οθόνη με 2560χ1440 ανάλυση, νομίζω πως ότι καλύτερο μπορούσα να αγοράσω ήταν η Eizo Forris FS2333.

Με την LG είχα πρόβλημα το ότι το μόνιτορ δεν άναβε και αργούσε πάρα πολύ.

Βρήκα αυτό το βίντεο στο Youtube και έχει το ίδιο μόνιτορ με παρόμοιο πρόβλημα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XNiFxZGPMoM]Repairing a LG W2753V-pf LCD monitor - Part 1 Disassembly - YouTube[/ame]

Το βίντεο έχει όλη την διαδικασία πως να την λύσης και να την επισκευάσης.

Με λίγα λόγια χρειάζεσαι 7 καινούριους πυκνώτες που κόστισαν συνόλικα 1,5 euro μα πάνω από όλα ένα καλό φίλο με ένα κολλητήρι και την διάθεση να προσπαθήσει :)

Ημουν τυχερός και έιχα και τα δυο και έτσι το μόνιτορ πήρε την θέση μιας παλιάς τηλεόρασης αντί να πάει στα σκουπίδια (ανακύκλωση)...

Ενάς φίλος είχε και εκείνος πρόβλημα με μια LG 20αρα άλλαξε τους πυκνώτες και δουλέυει πλέων κανονίκα.

Φαίνεται να έιναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα αυτό στις όθονες LG από ότι δίαβασα στο ιντερνετ.

Καλύ επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν... Οι οθόνες ήταν εκτός εγγύησης που το δοκιμάσαμε.

2ο μέρος

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VxitoaZit-Q]Repairing a LG W2753V-pf LCD monitor - Part 2 Board repair - YouTube[/ame]

[MENTION=13068]apodra74[/MENTION]

Συγχαρητηρια για ολες τις πολυτιμες πληροφοριες που παραθετεις!! Συμβαλεις εξαιρετικα στην κοινοτητα!

Ισως θα επρεπε να γραψω αυτα που θα αναφερω παρακατω, στο αλλο θεμα μου, αλλα εκει δεν βλεπω συμμετοχη οποτε ας τα πω εδω. Στο κατω κατω με ενα link παραθετονται.

Η αγορα οθονης εξελισσεται σε γριφο + ψιλο-πονοκεφαλο για μενα :(

Μετα απο την επιτυχημενη και γρηγορη επιλυση της επιστροφης των χρηματων μου απο την Dell, λογω ασπρου μονιμα αναμμενου pixel σε μια Dell U2412M, ψαχνω να βρω καλη οθονη για τις αναγκες μου, αλλα δεν μπορω :(

Ειχα σκεφτει την LG 24EB23PY-Β αλλα επικοινωνωντας (ο αδερφος μου) με ενα γνωστο καταστημα που την διαθετει στην Ελλαδα, εμαθε οτι για την συγκεκριμενη LG οθονη η αντιπροσωπεια δεν παρεχει εγγυηση μηδεν pixel! :(

Επειδη λεει τους ετυχαν καποιες προβληματικες δεν παρεχουν μηδεν pixel εγγυηση για αυτα το μοντελα :(

Παραλληλα, κοιτουσα και για την αρκετα ακριβοτερη Eizo Foris FS2333. Ενταξει, να δωσουμε κατιτι παραπανω! Εχει πολυ καλη ποιοτητα και ερχεται και σχεδον τελεια καλιμπραρισμενη, στα User profile της, out of the box! Αλλα ουτε αυτη δεν παρεχει εγγυηση για μηδεν ελαττωματικα pixel! Εγω εδω αλλαζω την Dell U2412M για ενα (1) ασπρο pixel, και θα ανεχτω...5 - 6 ελαττωματικα pixels απο την EIZO?! Δινει λεει εγγυηση 5 χρονια, αλλα γιατι πραγμα βρε μαστορα δινεις πενταετη εγγυηση αμα ειναι να καθεται ο αλλος να βλεπει μεχρι και 6 ελαττωματικα pixels στην οθονη του?!

Μετα μου προταθηκε και η HP ZR2440w. Ενταξει... Καλη φαινεται! Αλλα η FORIS δεν ειναι καλυτερη και πιο φρεσκια, σαν μοντελο?

Τι να πω, θα δουμε...

Δυο πραγματακια για την χρηση μου. Θελω να βλεπω ΧΡΩΜΑ! Οχι ψεμα! ΧΡΩΜΑ! Το ξερω οτι πρεπει να δωσω χιλιαρικο και πανω για αυτο, αλλα δεν ειναι ακομα η ωρα του. Θα ερθει ο καιρος και για τετοια οθονη. Απο κει και περα, εγω στα monitor του υπολογιστη μου δεν παιζω παιχνιδια. Παιχνιδια δεν εχω χρονο να παιξω, γενικως, αλλα ΑΝ καμμια φορα μου ερθει να παιξω κατι, υπαρχει η Panasonic TX-P46G30E Plasma TV 46'', συδεδεμενη μονιμα με το PC μου. Ταινιες, που αναπαραγω απο το computer, βλεπω ΜΟΝΟ στην τηλεοραση και φανταζομαι οτι και τα παιχνιδακια που ισως καμμια φορα να παιξω, θα φαινονται καλα εκει. Οποτε, εγω προσωπικα τα monitor του PC μου τα χρησιμοποιω μονο για browsing, office, ΚΑΙ ερασιτεχνικη επεξεργασια φωτογραφιας, οπως επισης και ερασιτεχνικη και "χομπυστικη" χρηση της υπολοιπης σουιτας της Adobe.

ΑΝ εχεις φιλε καποια προταση, πες μου την! MAXIMUM 310-320€ μπορω να διαθεσω (αυτη τη φορα)

Να εισαι καλα :)

ps: ενας απο τους κυριους λογους επισης που αλλαξα την (ελαττωματικη) Dell που μου ετυχε ειναι οτι αυτο που δειχνει ως μαυρο, ΔΕΝ ειναι μαυρο!

Χρώμα σε όλες βλέπεις , μην είμαστε υπερβολικοί . Τώρα αν μιλάς για πιστότητα χρώματος , αναγκαστικά θα σκάσεις 1000αρικο και πας σε ΕΙΖΟ ή ΝEC , αλλά και οι δυό (ειδικά η NEC) δεν κάνουν για hardcore gaming . Γιατί όμως να δώσει κανείς τόσο πολλά λ7 , αν δεν ασχολείται και επαγελματικά ? Το βρίσκω λίγο υπερβολή .

Και κάτι τελευταίο , ΑΠΟΛΥΤΗ πιστότητα και απόδοση χρώματος δεν πρόκειται να βρεις λόγω των περιορισμών της ίδιας της τεχνολογίας τους . Με κάνα 2,5κ ευρόπουλα θα πλησιάσεις αλλά δεν θα κάνει για gaming (μιλαώ για τα top μοντέλλα ΕΙΖΟ .)

Χρώμα σε όλες βλέπεις , μην είμαστε υπερβολικοί . Τώρα αν μιλάς για πιστότητα χρώματος , αναγκαστικά θα σκάσεις 1000αρικο και πας σε ΕΙΖΟ ή ΝEC , αλλά και οι δυό (ειδικά η NEC) δεν κάνουν για hardcore gaming . Γιατί όμως να δώσει κανείς τόσο πολλά λ7 , αν δεν ασχολείται και επαγελματικά ? Το βρίσκω λίγο υπερβολή .

Και κάτι τελευταίο , ΑΠΟΛΥΤΗ πιστότητα και απόδοση χρώματος δεν πρόκειται να βρεις λόγω των περιορισμών της ίδιας της τεχνολογίας τους . Με κάνα 2,5κ ευρόπουλα θα πλησιάσεις αλλά δεν θα κάνει για gaming (μιλαώ για τα top μοντέλλα ΕΙΖΟ .)

Αναφερομαι φυσικα σε πιστοτητα χρωματος, και μαλιστα στο sRGB οπως παμε, για αυτο κιολας εγραψα, μεταφορικα, "χρωμα - οχι ψεμα". Στην τελευταια, και μαλλον βαρεως ελαττωματικη, Dell U2412M που παρελαβα, και μαλιστα και στις δυο οθονες(!), το μαυρο που δειχνουν δεν ειναι μαυρο! Απο αυτη την οθονη σου γραφω τωρα! Διπλα μου εχω την αλλη μου Dell, δες υπογραφη. Πολυ καλυτερο μαυρο! ΠΟΛΥ!

Ειπα λοιπον, μιας και θα διαθεσω λεφτα, να παω μια και καλη σε κατι "ημι-επαγγελματικο" ή τελος παντων, οπως μπορουν να χαρακτηριστουν οθονες οπως η EIZO Foris ή η HP ZR2440w. Κατι σαν ενα σκαλακι πριν τις ακριβες. Η πανακριβη θα αγοραστει αργοτερα, οταν θα ειμαι (σιγουρα!) και θα εργαζομαι (hopefully) στο εξωτερικο. Παιχνιδια αλλα και ταινιες, οπως ειπα, δεν με ενδιαφερει να παιζω/βλεπω στο monitor. Εχω τηλεοραση συνδεδεμενη με το PC για αυτον ακριβως το λογο.

Anyway, συνεχιζω το διαβασμα και ειμαι μεταξυ EIZO και HP. ΑΝ η eizo εγγυοταν μηδεν Pixel, η παραγγελια θα ειχε φυγει ηδη!! Τωρα βεβαια υπαρχει και το αλλο: ισως οι EIZO να εχουν TOP quality control, ισως και επειδη ειναι Made in Japan, απλα να ΜΗΝ τυχαινουν ελαττωματικες. Προσωπικα, ποτε δεν ειχα, οποτε δεν ξερω. Αν ξερει καποιος ας πει.

Εγω αυτο που θελω θα το πετυχω. Οπως παντα.

εγώ όσες Eizo είχα αγοράσει ποτέ δεν είχαν το παραμικρό pixel καμένο κι ας μην έδιναν εγγυηση 0pixel. (αν και θυμάμαι στο παρελθόν για κάποια περίοδο έδιναν)

Δεν είναι νοτιοκορεατες οι Ιάπωνες.

offtopic.

Ωραίο setup Ioanna. Σκέφτομαι να αναβαθμιστώ κι εγώ σε έναν amd 8350. Ελπίζω να εισαι ευχαριστημένη.

Σήμερα έκανα σύγκριση το συγκεκριμένο μονιτορ με το δικό μου (tn) Samsung Syncmaster T200

Δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα, σε κάποια το βρήκα καλύτερο σε κάποια άλλα χειρότερο.

Σε σταθερούς πίνακες,ιντερνετ,γράμματα ναι ηταν πολύ καλό, σε κινούμενη εικόνα, παιχνίδια και ταινίες δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε.

Τα παραπάνω φυσικά αποτελούν υποκειμενική κρίση και είναι ανάλογα τα γούστα του καθενός.

Θεωρώ απαράδεκτο που στο μονιτορ στην πρόσοψη υπάρχει μόνο η ρύθμιση της έντασης των ηχείων, το πιο άκυρο δλδ σε μονιτορ υπολογιστή. Αν για κάποιον λόγο χάσεις το τηλεκοντρόλ ή τελος πάντων τελειώσουν οι μπαταρίες την έκατσες την βάρκα. Αν το αποσυνδέσεις απο το ρευμα σαν default mode εχει το eco το οποίο είναι οτι χειρότερο εχω δει σε απεικόνιση αφου ανάλογα την φωτεινότητα του θέματος ανεβοκατεβαίνει και η φωτεινότητα της οθόνης. Κάτι πραγματικά εκνευριστικό και κουραστικό για τα μάτια.

Να το χαρείς το μονιτορ που πήρες και ελπίζω να σε ικανοποιεί σε ολες τις χρήσεις.

Εγώ απλά έγραψα κάποια αρνητικά που βρήκα τα οποία εχω την εντύπωση οτι αντικειμενικά είναι στα μείον.

[MENTION=30099]venumis[/MENTION]

Ακόμα και αν χάσεις το κοντρόλ μπορείς να αλλάξεις τα μενού από το ScreenManager Pro, είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις από το eco mode σε όποιο άλλο θέλεις user, cinema, game. Για να κάνεις ρυθμίσεις πιο πολλές δεν νομίζω οτι μπορείς με αυτό, δεν έχω προσπαθήσει να βρω καποίο άλλο λογισμικό για την οθόνη.

Πάντως το τηλεκοντρόλ κάνει την χρήση της πάρα πολύ έυκολη, εμένα δεν μου λείπουν καθόλου τα κουμπία στην οθόνη τα οπόια γενικά τα θεωρώ πολύ πιο δύσχρηστα. Τηλεκοντρόλ δεν έχω χάσει ποτέ, αυτές η μπαταρίες κρατάνε χρόνια και δεν είναι και κόστος να έχεις μια καινούρια στο γραφείο σου αν δεν μπορείς την ιδέα να μείνεις από μπαταρία.

Τώρα ως προς το ότι δεν σου άρεσε η εικόνα σε παχνίδια και ταινιές σεβαστό αυτό.

Το eco mode και εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ όπως και το paper mode για ποιο λόγο υπάρχουν δεν ξέρω καν και σιγούρα και εμένα δεν μου αρέσουν αλλά μπορείς να τα αλλάξεις.

Πραγματικά όμως είναι τόσο εύκολο να ρυθμίσης την οθόνη με το τηλεκοντρόλ που δεν μπορώ να πω ότι είναι αρνητικό η έλλειξη των αντίστοιχων κουμπιών στην οθόνη.

• 6 months later...
Σήμερα μετά από δέκα μέρες τελικά έφτασε η Eizo στα χέρια μου επιτέλους.

Από ότι μου είπε ο ταχυδρόμος από ταχυμεταγορές ΕΛΤΑ οτι τα δέματα έρχονται οδικός και όχι αεροπορικός όπως περίμενα.

Δέμα

Eizo_1.jpg

Ανοίγω το δέμα. Τα δώρακια απο το Fnatic εμφανή και μάλλον είχαν ανοίξει την συσκευάσια για να ta βάλουν μέσα.

Eizo_2.jpg

Περιεχόμενα: Καλώδια, Κοντρόλ, οδηγίες, καπέλο και περιβραχιόνιο Fnatic.

Eizo_3.jpg

Η οθόνη..

Eizo_5.jpg

27" + 23" το παλιό και το νέο για σύγκριση μεγέθους.

Eizo_6.jpg

Backlight Bleeding test

Eizo_8.jpg

The Lab

Eizo_7.jpg

yoxtrkuft

Καλησπέρα! Να σε ρωτήσω επειδή και εγώ ψήνομαι να την παραγγείλω από fnatic μήπως μπορείς να μας πεις τι ακριβώς "δωράκια" είχανε βάλει μέσα στην οθόνη που ανέφερες διότι στο site τους δεν αναγράφει για κάτι εξτρά.

Thnx.

Οταν πήρα την οθόνη είχε δώρο το καπελάκι (Full Cap) και το περικάρπιο (Wrist Band) στην 3η φωτογραφία φαίνονται πάνω στο κουτί. Δεν είδα να αναφέρουν τίποτα πλέων για δώρα με την οθόνη στο Fnatic οπότε ίσως να μην έχει δώρα τώρα. Βέβαια την έχουν 30 ευρώ πιο φτηνά και 20 ευρώ πιο φτηνά μεταφορικά από όταν την αγόρασα εγώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.