ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2013 Ψάχνω να βρω απόθεμα από τα Nike Air Max 2010 μου, χωρίς να έχω βρει καν φωτογραφία τους πουθενά, αλλά πέφτω συνέχεια πάνω σε διάφορες ιστοσελίδες με φτηνά αθλητικά παπούτσια:Outlet Nike Air Max Shoes For Sale|Nike Air Max 2013 Shoes|Women's nike air max|Cheap air max 2012Free Runs,Nike Free Runs,Cheap Nike Free 3.0,Nike Free Run 2Start FitnessNike Free,Nike Air Max,Nike Air Jordan Cheap SaleΤο θέμα είναι ότι τα δικά μου τα πήρα αρχές του 2010 από το Mega Outlet στα 95 ευρώ από τα 130 κι αυτό γιατί η Nike κάνει έκπτωση μόλις 30%. Ένα χρόνο μετά τα συγκεκριμένα υπήρχαν ακόμη σε ελληνικά ηλ.καταστήματα και μάλιστα κάπου στα 90 ευρώ. Τώρα πια δεν τα βρίσκω πουθενά, αλλά αποκλείεται να μην υπάρχει κάποιο διαθέσιμο απόθεμα. Διάβασα κι αυτό το θέμα RunningNews.gr Forum - Αγορά παπουτσιού nike air max 2009 και πλέον δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να εμπιστευτώ τις εταιρείες που παρέθεσα παραπάνω. Δεν είναι εύκολο να ξέρω αν εμπορεύονται αυθεντικά παπούτσια ή απομιμήσεις. Τα παλιά μοντέλα σίγουρα μπορούν να πουληθούν μισοτιμής, αλλά τα καινούρια... Και πάλι τα νέα μοντέλα τα βρίσκει κανείς εύκολα σε ηλ.καταστήματα, που σίγουρα δε θα τα πουλούσαν 100+ ευρώ, αν ήταν μαϊμού.Κάτι άλλο: επειδή δεν κράτησα το κουτί των Nike μου, αν και δε θυμάμαι να έγραφαν κάπου το μοντέλο, υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ψάξω; Ούτε καν ονομασία έχουν. Έχω βρει αρκετά με δίχτυ που τους μοιάζουν, αλλά όχι τα ίδια. Εκτός κι αν δεν είναι του 2010, αλλά το 2010 είναι το έτος κατασκευής τους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.