painkiller44 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2013 Καλησπερα ,έχω ενα πισάκι με την Platinix 2 mobo και είχε δυο μνημες πανω η μια στα 400 και η αλλη στα 333 και μου πετουσε bsod εβγαλα την μια και ολα καλα υπάρχει περιπτωση να είναι απο αυτο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Μάρτιος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 Yep. Για να το επιβεβαιωσεις περνα τες απο bootable memtest (4+hrs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 26, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 Καλησπερα ,έχω ενα πισάκι με την Platinix 2 mobo και είχε δυο μνημες πανω η μια στα 400 και η αλλη στα 333 και μου πετουσε bsod εβγαλα την μια και ολα καλα υπάρχει περιπτωση να είναι απο αυτο ;Δοκίμασες και τις 2 ξεχωριστά ? ή μονο την μία. Μπορεί να μην φταίει μια μνήμη, αλλά μόνο όταν είναι και οι 2 μαζί πάνω στο board. Link to comment Share on other sites More sharing options...
painkiller44 Μάρτιος 26, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 Δοκίμασες και τις 2 ξεχωριστά ? ή μονο την μία. Μπορεί να μην φταίει μια μνήμη, αλλά μόνο όταν είναι και οι 2 μαζί πάνω στο board.Δοκίμασα και τις δυο ξεχωριστά και παίζουν μια χαρα δηλαδη εκανα καμποσα ρεσταρ που εκει ηταν το προβλημα σηνυθως η οταν εβαζα μια usb και ολα καλα.Οταν πηγα να τους αλλαξω θεση δηλαδη την σειρα που ηταν πανω στην mobo τοτε μου εβγαζε μηνυμα για επιδιορθωση του πισι.Όταν ήταν μαζι μου πετουσε bsod οταν ηταν χωρια μια μια κανενα προβλημα .ξαναλέω έχω την platinix 2 (133mhz max fsb στις μνημες ) και 2 μνημες η μια 400αρα και η αλλη στα 333 mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.