nikchris Μάρτιος 29, 2013 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 To snipping tool δεν ξερουμε να το χρησιμοποιουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Μάρτιος 29, 2013 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 To snipping tool δεν ξερουμε να το χρησιμοποιουμε; πιο ειναι αυτο ρε κουμπαρε?? για βοηθα λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Μάρτιος 29, 2013 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Μάλιστα!! :yes4:Εμένα μετά από μία ώρα στο prime95 είχε 54-55 βαθμούς. Με στοκ ρολόι αλλά κ στοκ ψύκτρα. Κ απ'ότι βλέπω δεν έχεις κάνει κ κανένα τρελό OC,400mhz τον έχεις ανεβάσει... Anyway,thnx για τις πληροφορίες!! Θα δω τι θα κάνω,ίσως κοιτάξω για καμία ψύκτρα από κανέναν 1100Τ,ίσα-ίσα για να τον ξεκλειδώσω και να του δώσω άλλα 300-400mhz,χωρίς να ανεβάσει θερμοκρασίες... μεχρι σχεδον 3,9 τον πηγα.. κοιτα φιλε δεν το πολυεψαξα, αλλοι με αυτη την ταση τον εχουν παει και στα 4 mhz.. δυστηχοσ δεν περνουσα το τεστ εγω, χτυπησε ο τριτοσ η τεταρτοσ πυρηνασ.. πιθανον να παιζει ρολο, και σε τι κομματι θα πεσεισ.. οπωσ και να εχει οπια ψυχτρα και να παρεισ , θα δεισ διαφορεσ μεγαλεσ σε σχεση με την εργοστασιακη.. καθοσ και θορυβο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tribal Μάρτιος 29, 2013 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 πιο ειναι αυτο ρε κουμπαρε?? για βοηθα λιγο... Το εργαλείο αποκομμμάτων. Και ο θόρυβος είναι σπαστικός,σαν ελικόπτερο Apathe κάνει εμένα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.