YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2004 Πρόσφατα αγόρασα μια ψηφιακη βιντεοκάμερα της JVC, που εχει διαφορετικούς εξόδους.1) 3πλο rca2) S-Video3) DV Επίσης εχω στο PC μια καρτα τηλεόρασης με το B787 chip της Βrooktree. Tην εχω 6 χρονια περίπου και ειμαι απιστευτα ικανοποιημένος. Το μονο ελλάτωμα ειναι η εγγραφη σε mpeg, οπου ειναι μάπα + δεν βάζει ηχο !!! Το θεμα ειναι οτι θελω να περναω εικόνα απο την βιντεοκάμερα στο PC. Τι να κανω?-Να πουλησω την tv tuner που εχω και να παρω καμια Winfast 2000ΧP ή-να παρω καμια καρτα επεξεργασιας εικόνας τέτοιου τύπου ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Σεπτέμβριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 μπα! παρε την winfast καλυτερα ποιο πολλα θα σου προσφερει αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Περα απο το θεμα TV, κανει καλο encoding ομως ? Αυτο με ενδιαφερει κυρίως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Μέγιστη ανάλυση capture/output : 320 x 288 (PAL/SECAM)σου φτανει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Μπα...θα προτιμουσα 800χ600 ή/και παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 απο τη στιγμη που εχεις DV, γιατι δεν το κανεις με firewire?? ποιο μοντελο εχεις ακριβως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 απο τη στιγμη που εχεις DV, γιατι δεν το κανεις με firewire?? ποιο μοντελο εχεις ακριβως; προφανώς πρέπει να κάνει την σύνδεση με 1394 ψηφιακά (είναι λίγο παλαβό να πάρει το ψηφιακό, να το κάνει αναλογικό και μετά πάλι ψηφιακό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 JVC GR-D54Απο DV - Firewire δεν εχω την παραμικρη ιδεα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 http://www.welectronics.com/camcorder/jvc_gr_d54.HTMLεδω εισαι; DV Input/Output (i.LINK, IEEE1394 compliant)το πισι σου μαλλον εχει ηδη. αν δεν εχει, καρτουλες υπαρχουν πολλες και φτηνες. αν αποφασισεις πως θελεις hardware encoding, θα πας για τα πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 13, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Κι εγω δεν πολυκαταλαβα τι θελει να κανει...Απλα να περασεις την κασεττα της καμερας στο pc??Τοτε κανει το firewire. Κοιτα αν η καμερα σου εχει τετοια υποδοχη (DV in/out) και μετα πηγαινε παρε ενα καλωδιο απο τα μαγαζια. 10-15 ευρω κανει και θα το ζητησεις σας 6 προς 4 firewire.Το συνδεεις με μια εξοδο firewire του υπολογιστη σου και χρησιμοποιεις ενα οποιοδηποτε προγραμμα (premiere κλπ) για να κανεις capture. Αν δεν εχει firewire η καμερα σου τοτε δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι κανεις.Το θεμα παντως του capture μεσω firewire δεν εχει καμμια σχεση με το tuner Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Thanks .38-.45 Δηλαδη με ενα πρόγραμαμ σαν το PInaccle Studio, θα κανω δουλειά ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 13, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 δε βλεπω λογο να μην κανεις δουλεια. κατεβαζεις το βιντεακι στο σκληρο, και αρχιζεις να παιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 OK Σας ευχαριστω για τις πληριοφορίες παιδιά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.