AsuS Απρίλιος 5, 2013 Author #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Οχι δν σου λεω αμα χωράει πόσο μεγάλη είναι... την Msi γιατι να την αφήσω..η asus που μου έδειξες τώρα είναι η καλύτερη??? η είναι καλύτερη η p9x79 ???? πάντως η p8h77-v δεν είναι η καλύτερη...η gigabyte που μου έδειξες είναι η καλύτερη δεν νομιζώω....gigabyte z77mx-d3h η gigabyte z77mx-d3h η gigabyte z77x-up7 πάντως όχι η ga-h77-d3h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Απρίλιος 5, 2013 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Ό,τι να ναι...Ότι ρωτάς έχει απαντηθεί ήδη. Διάβασε τα ποστ. Δεν μπορώ να λέω 100 φορές τα ίδιακαι να μην κάνεις καν τον κόπο να διαβάσεις και να σκεφτείς.Όταν λέμε η "καλύτερη" εννοούμε η καλύτερη για σένα και τις απαιτήσεις σουκαι αυτή που θα σε καλύψει ώστε να μην έχει καμία διαφορά το να πας σε ακτιβότερη.Προσπάθησα να βοηθήσω αλλά δεν μπορούμε καν να συννενοηθουμε. Καλορίζικο ό,τι πάρεις, εγώ αποχωρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 5, 2013 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Εγώ λέω Παρρ xbox. Είναι η καλύτερη λύση.*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXhale Απρίλιος 6, 2013 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Ό,τι να ναι...Ότι ρωτάς έχει απαντηθεί ήδη. Διάβασε τα ποστ. Δεν μπορώ να λέω 100 φορές τα ίδια και να μην κάνεις καν τον κόπο να διαβάσεις και να σκεφτείς. Όταν λέμε η "καλύτερη" εννοούμε η καλύτερη για σένα και τις απαιτήσεις σου και αυτή που θα σε καλύψει ώστε να μην έχει καμία διαφορά το να πας σε ακτιβότερη. Προσπάθησα να βοηθήσω αλλά δεν μπορούμε καν να συννενοηθουμε. Καλορίζικο ό,τι πάρεις, εγώ αποχωρώ. αυτος ειναι χειροτερος κ απο εμενα ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Απρίλιος 6, 2013 #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Ενταξει trexx sorry man... εγώ ήμουν και έχω double account , έκανα ένα κοινωνικό πείραμα για τα όρια της υπομονής στα social media. :tongue:πάντως έχω ακούσει ότι για gaming είναι καλύτερα να δεις σε λάπτοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsuS Απρίλιος 7, 2013 Author #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2013 Εγω όμως σου είπα [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] oχι την καλυτερη για τις απαιτήσεις μου αλλα γενικά...τελος πάντων απλα ήθελα να τις δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsuS Απρίλιος 7, 2013 Author #87 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2013 Παίδες μπορείτε να μου πείτε κουτιά..οχι πως με χάλασε του trexx αλλα θα ήθελα να δω κι άλλα...η μητρική θα είναι η asus p8h77-v η asrock h77 και ξαναγράφω τώρα την h77 γιατί έμαθα ότι η asus βγάζουν προβλήματα...A και κάτι άλλο πόσο κάνει ενα λειτουργικο σύστημα windows 7 home premium 64bit H windows 7 ultimate 64bit?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 7, 2013 #88 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2013 Παίδες μπορείτε να μου πείτε κουτιά..οχι πως με χάλασε του trexx αλλα θα ήθελα να δω κι άλλα...η μητρική θα είναι η asus p8h77-v η asrock h77 και ξαναγράφω τώρα την h77 γιατί έμαθα ότι η asus βγάζουν προβλήματα...A και κάτι άλλο πόσο κάνει ενα λειτουργικο σύστημα windows 7 home premium 64bit H windows 7 ultimate 64bit?? Εισαι περιπτωση!χαχαχα...5 σελιδες posts,οταν τα παιδια σου ειπανε ηδη σε 1 τι να παρεις...καλυτερα παρε ενα PS3,η' ενα xbox...θα ησυχασεις κι εσυ...θα με θυμηθεις.:crazy_pilot:Προβληματα ολες βγαζουν,αλλα με την λογικη οτι καποιος σου ειπε,εμαθες κτλ,οτι οι Asus βγαζουν προβληματα,τοτε η εταιρεια θα εκλεινε αυριο κιολας!Εχω αλλαξει 7 μητρικες λογω επεξεργαστων,και ολες ηταν Asus.Χαλαρωσε ΑsuS...πρωτος υπολογιστης σου ειναι?ετσι σε δικαιολογω και σε καταλαβαινω... A και κάτι άλλο πόσο κάνει ενα λειτουργικο σύστημα windows 7 home premium 64bit H windows 7 ultimate 64bit??----------> http://lmgtfy.com/?q=Windows+7+Ultimate+64+Bit 5o αποτελεσμα αναζητησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsuS Απρίλιος 8, 2013 Author #89 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 Λέω να πάρω τα home premium γιατί είναι πιο φτηνά και θα δώσω πιο πολύ χρήμα στην οθόνη...Τι λέτε εσείς...A και τώρα να μου απαντήσετε ενας υπολογιστης 10 χρονών με (Intel pentium 4 3.20,3.21GHz,Asus gt 610 1gb,250gb σκληρός,Nec MultiSync LCD 1770nx οθόνη,1gb ram αλλά 500mb και 500mb,300watt τροφοδοτικό,gigabyte GA-8I945P-G μητρική,sata δεν ξέρω πόσο λεφτά παίρνω αμα τον δώσω για ανακύκλωση???... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 8, 2013 #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 Λέω να πάρω τα home premium γιατί είναι πιο φτηνά και θα δώσω πιο πολύ χρήμα στην οθόνη...Τι λέτε εσείς...A και τώρα να μου απαντήσετε ενας υπολογιστης 10 χρονών με (Intel pentium 4 3.20,3.21GHz,Asus gt 610 1gb,250gb σκληρός,Nec MultiSync LCD 1770nx οθόνη,1gb ram αλλά 500mb και 500mb,300watt τροφοδοτικό,gigabyte GA-8I945P-G μητρική,sata δεν ξέρω πόσο λεφτά παίρνω αμα τον δώσω για ανακύκλωση???...A και τώρα να μου απαντήσετε ενας υπολογιστης 10 χρονών με (Intel pentium 4 3.20,3.21GHz,Asus gt 610 1gb,250gb σκληρός,Nec MultiSync LCD 1770nx οθόνη,1gb ram αλλά 500mb και 500mb,300watt τροφοδοτικό,gigabyte GA-8I945P-G μητρική,sata δεν ξέρω πόσο λεφτά παίρνω αμα τον δώσω για ανακύκλωση???...------>Κρατα τον για Internet,για δεδομενα,ταινιες,τραγουδια κτλ...μετα θα σου προκυψει τετοια αναγκη που σου αναφερω και θα τρεχεις να φτιαξεις ξανα απο την αρχη ενα με μικρες δυνατοτητες pc...pentium 4 ουτε 35 ευρω(καινουριος) ο πιο δυνατος δεν πιανει και ειναι το μονο που αξιζει,διοτι τα αλλα(δισκοι κτλ...)...φαγανε τα ψωμια τους...τσαμπα θα τον δωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsuS Απρίλιος 9, 2013 Author #91 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Α οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsuS Απρίλιος 9, 2013 Author #92 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Να ρωτήσω κάτι ένας φίλος μου θέλει ένα λάπτοπ καλό να παίζει dota2,lol,counter strike source,hitman absolytion,sniper elite,και το far cry 3 Λοιπόν φορητός υπολογιστής HP PAVILION G7-2004SD προσφέρει μοντέρνο στυλ και υψηλή ποιότητα κατασκευής, είναι δε βασισμένος σε ισχυρά υποσυστήματα που εξασφαλίζουν άριστη εκτέλεση όλων των σύγχρονων εφαρμογών. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7-3612QM στα 2.10 GHz, μεγάλη οθόνη 17.3" TFT HD+ LED BrightView με ενσωματωμένη Web Camera, Super Multi DVD Writer, μνήμη 6GB και σκληρό δίσκο 750GB. Την οδήγηση του κυκλώματος γραφικών αναλαμβάνει η AMD Radeon HD 7670M κάρτα με 1 GB αυτόνομης μνήμης, θύρα HDMI και ασύρματη δικτύωση 802.11 b/g/n.Επεξεργαστής: Intel Core i7-3612QM (2.10 GHz) με 6MB L3 cache.Οθόνη: Υψηλής ευκρίνειας 17.3" HD+ TFT LED Brightview, με ανάλυση 1600 x 900.Μνήμη: 6144MB (1 x 2048MB και 1 x 4096 MB) DDR3 στα 1333 MHz, υποστηρίζει μνήμη μέχρι 8GB.Σκληρός Δίσκος: 750GB SATA, 5400 rpm.Οπτικός Δίσκος: Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) με υποστήριξη διπλού στρώματος.Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.Κάρτα γραφικών: AMD Radeon HD 7670M με 1 GB αυτόνομης μνήμης.Ενσύρματη επικοινωνία: Ενσωματωμένο Ethernet LAN 10/100.Ασύρματη επικοινωνία: WiFi 802.11b/g/n.Διασυνδέσεις: 1 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x RJ45, 1 x Mic-in, 1 x Headphone-out, 1 x DC-in.Ήχος: Ηχεία Altec Lansing με Dolby Advanced Audio.Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Συσκευή ανάγνωσης καρτών ψηφιακών μέσων πολλών μορφών, webcam με ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο.Πληκτρολόγιο: Πλήρους μεγέθους τύπου island, Αγγλικό, με ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο, TouchPad με κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και υποστήριξη κινήσεων πολλαπλής αφής.Μπαταρία: 6 κελιών λιθίου ιόντων (Li-Ion).Διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 412 x 267 x 36.8 mm.Βάρος: 2.98 kg.Λογισμικό: Windows 7 Home Premium 64-bit Αγγλικά.Κάνει ??εάν τα παίζει πεστε μου αν έχει πρόβλημα με κολλήματα με τόσα παιχνίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.