Jump to content

Στήσιμο νέου Υπολογιστή - Παιχνιδομηχανής

liakos3

Recommended Posts

Βασικά ότι έπρεπε να ειπωθεί έχει ειπωθεί ήδη πολλάκις.

Πιο λάθος επιλογή επεξεργαστή ( και μητρικής επακολούθως ) δεν υπάρχει.

Όπως επίσης και η VGA, που σαν επακόλουθο της λανθασμένης επιλογής επεξεργαστή + μητρικής την ρίχνεις στα τάρταρα και παίρνεις κάρτα που δεν έχει επαφή καν με την ιδέα του "gaming machine" ( το οποίο θες μάλιστα να έχει και διάρκεια στον χρόνο ).

Λοιπόν λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα μου έχετε πει και σας ευχαριστώ πολύ όλους ξανάεκανα την σύνθεση μου και είναι όπως την δείχνω παρακάτω..

Αποφάσισα να κάνω την παραγγελία από computeruniverse και λόγο της διαφοράς τιμής μπόρεσα και κράτησα επεξεργαστή και μητρική βάζοντας ταυτόχρονα και την 7970 στην σύνθεση. Άλλαξα επίσης το κουτί (χωρίς να ξέρω αν είναι καλύτερο αυτό)

Ουσιαστικά το Budget είναι στο μέγιστο του αυτή την στιγμή που υπολόγιζα στα 1800€

Περιμένω τώρα και πάλι τα σχόλια σας μήπως και υπάρξουν και άλλες αλλαγές..

42749039.jpg

Edit: Ξέχασα βασικά να βάλω και το πληκτρολόγιο οπότε κάπως έτσι τελικά τελειώνει η σύνθεση

47961465.jpg

Τι τουμπανο ειναι αυτο ρε παιδακι μου τοσα λεφτα.

Κανονισε φωτογραφιες μετα να γινει λιγο hardware οργασμικο το thread

Βασικά μετά από εκτενέστερη μελέτη αυτών που μου έχετε γράψει παραπάνω ξαναέκανα την σύνθεση λίγο πιο συνετά γιατί ίσως να ξέφυγα αρκετά τελικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο και κατέληξα κάπου εδώ..

Αναμένω τελευταίες ενστάσεις κύριοι πριν γίνει η παραγγελία..

76103513.jpg

133€ κουτί. Το panel το έξτρα τι το θέλεις;

*GNex*

Τίποτα απλώς από εκεί που θα έδινα κοντά στα 2000€ τώρα ήμουν κάπως άνετος με τις αλλαγές για να βάλω και καμιά χαζομαρίτσα για να το ομορφαίνω.. :jester:

Στα υπόλοιπα νομίζεις ότι είμαστε καλύτερα τώρα απ' ότι την πρώτη σύνθεση;; τελικά χάνω σε επεξεργαστική ισχύ έτσι όπως το βλέπω εγώ, που δεν θα μου χρειαζόταν μάλλον αλλά κέρδισα full σε γραφικά νομίζω..

Τα πολλά μπιχλιμπιδια όπως fan controller με stock fans και front panel για usb2&3 δε σου χρειάζονται. Κρατά για τπτ άλλο.

Την επερξαγιστικη ισχυει τι θέλεις για τι; μα τι τρέχεις ποια;

Επίσης όχι caviar blue. Βάλε black. Ταχύτητα δεν θέλεις; παιχνίδια κ δεύτερα προγράμματα θα πάνε εκεί.

*GNex*

Τα πολλά μπιχλιμπιδια όπως fan controller με stock fans και front panel για usb2&3 δε σου χρειάζονται. Κρατά για τπτ άλλο.

Την επερξαγιστικη ισχυει τι θέλεις για τι; μα τι τρέχεις ποια;

Επίσης όχι caviar blue. Βάλε black. Ταχύτητα δεν θέλεις; παιχνίδια κ δεύτερα προγράμματα θα πάνε εκεί.

*GNex*

Παιχνίδια βασικά και κάποια βασικά προγράμματα όπως Adobe Photoshop και Premiere νομίζω θα τρέχουν καλύτερα στον SSD έτσι δεν είναι;; τον Blue τον θέλω μόνο για αποθήκη αλλά δεν έβαλα και τον Green για να μην το ισοπεδώσω και τελείως από ταχύτητα..

Άσχετο το savvu Ελλάδα είναι ποιο φτηνό. Το έχει στα public 35€

σωστός δεν το είχα προσέξει αυτό.. Θα το παραγγείλω από public, Thanks for the notice..

Λοιπόν να ενημερώσω πως η παραγγελία έχει γίνει (απο computeruniverse.net τελικα) και σήμερα το πρωί κατέθεσα και τα χρήματα (αν και είμαι λίγο άτυχος γιατι στην Γερμανία έχουν Πάσχα και μάλλον την Τρίτη θα δουν την Μεταφορά)

Θα σας ενημερώσω μόλις παραλάβω και θα ανεβασω και φωτογραφίες.

Σας ευχαριστώ πολυ όλους και πάλι για τις συμβουλές σας..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.