velipsi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2013 Σε δισκακο ραπτορακι 150ρι 10.000 στροφες κλπ μου βγάζει το παραπάνω μύνημα στην εκίνηση του υπολογιστή παρατήρησα δε οτι στο ΒΙΟΣ μου τον αναγνωρίζει αλλαντάλλων αντι για 1500HD κλπ σε 2000 ...τα έπαιξε ??????Τι εγύηση είχαν αυτοί οι ραπτορες πρέπει να τον έχω από το 2007ευχαριστώείναι αυτός που εχω στο 2ο μηχανημα της υπογραφης Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2013 Smart failure? Πάρε backup όσο προλαβαίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάρτιος 25, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2013 Οι ραπτορ ειχαν 5 χρόνια εγγύηση αν θυμαμαι καλα. κανε μια δοκιμή εδώ αν και μαλλον θα χει λήξει.. WD Support / Warranty Services / Warranty Services for End User Customers Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 25, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2013 Οι ραπτορ ειχαν 5 χρόνια εγγύηση αν θυμαμαι καλα. κανε μια δοκιμή εδώ αν και μαλλον θα χει λήξει.. WD Support / Warranty Services / Warranty Services for End User CustomersΔηλαδή καληνύχτα ραπτοράκι ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.