Jump to content

Αδυναμια boot στο pc

paris_rx8

Recommended Posts

Κ ενω ολα ηταν καλα κ το πρωι δουλευε μια χαρα κλεινοντας το κατα τις 13:00 κ ανοιγοντας τον ξανα πριν καμια ωρα πετοντας μηνυμα αποτυχιας στο boot λογω overclock,αυτοματως με γυρισε στα εργοστασιακα ρολογια του cpu.

Παλι αυτοματα επανεκκινηση με καινουργια default ρευματα ομως κολλημενο στο σημειο που δειχνει τους εδειχνε τα καινουργια ρολογια..

Τον κλεινω, του κανω ενα clear cmos κ απο τοτε bootarei μεχρι το logo της gigabyte κ κανει επαννεκινησεις συνεχεια...

Το θεμα ειναι οτι οταν ειναι στο logo της gigabyte με del δεν μπαινει με την καμια στο bios παρά σταματα τις επαννεκινησεις κ κολλαει στο logo....

Εβγαλα μπαταρια,αλλαξα τα dimms στις μνημες,ξαναεβαλα μπαταρια,ξαναεκανα clear cmos κ αρνειται πεισματικα να bootarei στο λειτουργικο...

Τι μπορει να φταιει κ τι υπαρχει να κανω που δεν εχω κανει μεχρι στιγμης...

Να μπεις με hirens boot cd μπορείς? Για να τσεκάρεις μνήμες και σκληρό?

Τροφοδοτικό δοκίμασες άλλο?

Αποσύνδεσε ότι δεν χρειάζεται από μνήμες, άλλους σκληρούς εκτός από τον C και δοκίμασε με τα ελάχιστα απαραίτητα.

Υπάρχει κανένα φουσκωμένο πυκνωτάκι στη μητρική?

ή περίμενε κανένα πιο ..."διαβασμένο"

Φουσκωμενους πυκνωτες κοντα στον cpu κ γενικα κοιταξα την πρωτη στιγμη...

Ειμαι με triple channel κ επαιζα στα channel 2/4/6

Επαιξα με 1/3/5 αλλα τοτε δεν εδινε καθολου σημα στο monitor κ ενω ειχα παιξει με ολους τους συνδιασμους στα καλα καθουμενα μονο με την μια μνημη στο channel 2 μπουταρε κανονικα..Την βγαζω κ βαζω στο ιδιο καναλι την αλλη μνημη,μπουταρει..

Το ιδιο με την 3η μνημη,μπουταρει..

Το ιδιο στα channel 4/6 χωρις κανενα προβλημα..

Τις κουμπωνω ολες κανω load safe default κ ειμαι κανονικα μεσα στα win7.

Απιστευτο εως τρελο.. δεν μπορω να το εξηγησω για ποιον λογο δεν bootare κ κυριως γιατι δεν με αφηνε να μπω στο bios..

Τελος καλο ολα καλα,τι να πω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.