Τζώρτζης Απρίλιος 1, 2013 #21 Απρίλιος 1, 2013 [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] έχω ανοίξει θέμα στο sapphire support όπου έχω λάβει απαντήσεις και περιμένω νεώτερες.Μου έχουν στείλει ανανεωμένο bios αλλά δεν βοήθησε στη κατάσταση και αναμένω άλλο.Στη πράξη δε καταλαβαίνεις διαφορά, αν θες και από το amd overdrive το ορίζεις να bootάρει με +5 power control, αλλά γιατί δε το διορθώνουν;Bios editor δύσκολο να βρεθεί.Προσωπικά αν δε βγάλω άκρη μέσα στη βδομάδα ή θα τη πουλήσω σε γνωστό που μου την έχει ζητήσει ή θα την επιστρέψω πίσω να πάρω κάποια άλλη.
Trexx Απρίλιος 1, 2013 #22 Απρίλιος 1, 2013 Μα δεν είναι θέμα sapphire αυτό, όλες έτσι συμπεριφέρονται. Μπορεί να είναι ενοχλητικό και να θυσιάζει επιδόσεις προς χάριν της κατανάλωσηςαλλά πρόβλημα δεν δέχεται κανείς ότι είναι.
chrkon Απρίλιος 2, 2013 Author #23 Απρίλιος 2, 2013 Τελικά αποφάσισα... Λογικά αύριο θα την έχω . Απ΄'οτι είδα με το τελευταίο BIOS παίζει στα 900/1000 και λογικά θα είναι με αυτό επάνω αν όχι θα πρέπει να το βάλω...
chrkon Απρίλιος 3, 2013 Author #24 Απρίλιος 3, 2013 Φοβερή απόδοση η κάρτα δε το περίμενα πραγματικά τόση διαφορά από την 6970...max temp 60 σε 99% usage και από θόρυβο σαν να μην υπάρχει...αξίζει μέχρι το τελευταίο cent!!! Εύγε μου! Τώρα μένει να τσεκάρω τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ :hehe:
hurin Απρίλιος 3, 2013 #25 Απρίλιος 3, 2013 Φοβερή απόδοση η κάρτα δε το περίμενα πραγματικά τόση διαφορά από την 6970...max temp 60 σε 99% usage και από θόρυβο σαν να μην υπάρχει...αξίζει μέχρι το τελευταίο cent!!! Εύγε μου! Τώρα μένει να τσεκάρω τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ :hehe: Έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από την 6970? Διαφορές σε games?
chrkon Απρίλιος 3, 2013 Author #26 Απρίλιος 3, 2013 Λογικά μικρές διαφορές σε κατανάλωση αλλά σε games είδα μεγάλη διαφορά...ιδίως σε BF3 , τώρα κατάλαβα γιατί λένε αυτό το παιχνίδι πρέπει να παίζεται σε 60fps+ , για το BF4 δε ξέρω τι θα κάνουμε...:flag:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.