ea6gka Σεπτέμβριος 14, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 εχω Ολυμπος και αν και δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την ποιοτητα κατασκευης ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα του φακου, αυτο φαινεται στις φωτογραφιες. Ειδικα σε TIFF format η C-5000 ειναι αριστη. Ελπιζω να βοηθησα φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 15, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 εγω απο την αλλη θα σου ελεγα εφ'οσον βρισκεις την D70 σε τετοια τιμη απο την Dolly, να την παρεις με κλειστα ματια... ειναι αλλη κατηγορια μηχανης.... Happy Shooting... ΥΓ: To review θα ισχυει ακομα και ετσι πατνως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από backgman Καλησπέρα, είχα ρωτήσει φωτογράφους για την 8080 και μου είχαν πεί τα καλύτερα, βεβαια δε ρώτησα για την 8700 η την D70 που λες. Εγω πάντως εμπειστεύομαι αρκετά το φωτογράφειο που είναι στη Στουρναρη κοντά στη πλατεία (λίγο πριν το πρώτο στενό). Ο τύπος που το έχει ξέρει άπειρα πράγματα και κάνει και καλές τιμές Τον Ιούνιο την 8080 μου την έδεινε 900. Αν δεν είναι κόπος θα έλεγα να περάσεις μια βόλτα και ρώτα τον, θα σου αναλύσει τα χαρακτηριστικά και για τις 3 μηχανές και θα σου πεί για τη δουλειά που τη θές, ποια είναι καλύτερη. Σε ευχαρηστω για το tip αλλα θα γινει αγορα απο Γαλλια γιατι η οικονομικη διαφορα ειναι χαοδεις! 700 εναντι 900 !!Ισως παω ομως αυριο να τις δω απο κοντα εκει που μου λες Αρχική απάντηση από BorgΕπίσης για ποιον είναι η μηχανή ? για την δουλειά ? Βασικα ειναι για τη δουλεια αλλα ειναι ενα μηχανιμα που θα μεινει κ θα το χρησημοποιησω παντου @ ea6gka Thanx Γιωργο Aπο μπαταρια πως παει? Αρχική απάντηση από Zarras εγω απο την αλλη θα σου ελεγα εφ'οσον βρισκεις την D70 σε τετοια τιμη απο την Dolly, να την παρεις με κλειστα ματια... ειναι αλλη κατηγορια μηχανης.... Happy Shooting... ΥΓ: To review θα ισχυει ακομα και ετσι πατνως Τελικα παω για 8080 οπως ολα δειχνουν γιατι η D70 ειναι too much για μενα Το review ισχυει παντως (ποια εχεις ομως ??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 15, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Aν ρε συ μπορεις δωστα παντως ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα το μετανοιωσεις για την D70. Το review ισχυει φυσικα.... θα μου δωσεις την 8080 να την τεσταρω και θα στη φερω μετα απο 2-3 μερες εεε τι ποια εχω? τι μπακατελα που ειδες.... :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Zarrasθα μου δωσεις την 8080 να την τεσταρω και θα στη φερω μετα απο 2-3 μερες εεε τι ποια εχω? τι μπακατελα που ειδες.... :sick: ΛοΛ Ναι ναι....!πως θες να στη δωσω?Με courier κ δικια μου χρεωση ή να στη φερω σπιτι αυτοπροσωπος?? Αμα σου πω οτι δε θυμαμαι πια εχεις.....? (εε ναι η μνημη δεν ειναι το δυνατο μου σημειο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Σεπτέμβριος 15, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras ΥΓ: Μα πως και εσυ δε διαλεξες Canon...χαχαχα sorry δεν κρατηθηκα..... Είπα να μην μιλήσω για την παραπάνω σπόντα αλλά είδα το παρακάτω:Αρχική απάντηση από ZarrasΣΙΓΟΥΡΑ δε θα το μετανοιωσεις για την D70. Φαντάζομαι την έχεις δουλέψει τη συγκεκριμένη μηχανή και είσαι σίγουρος για αυτη ?Η nikon D70 είναι μια εξαιρετική ποιοτικά μηχανή και παίζει στην ίδια κατηγορία με την canon eos300D την οποία και είχες θάψει σε προηγούμενο thread . Σε όλα τα forum και site γίνονται συγκριτικά nikon D70 vs canon eos300D και τις βγάζουν περίπου ίδιες. Όμως τελευταία έχει γίνει χαμός γιατί η D70 έχει παρουσιάσει πολλά προβλήματα με τον αισθητήρα της σε όλες τις μηχανές , φαινόμενα moire , blooming κτλ. Έχει γίνει χαμός στο νετ και η νικον απαντα με ένα ξερό : It's a known problem .... Aυτά μόνο και μόνο για να μην φανατιζόμαστε με εταιρείες και προτείνουμε με κλειστά μάτια προϊόντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 15, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 ρε μιχο η fuji χαλασε ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kekropas Σεπτέμβριος 15, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Σήμερα είδα ότι στην κατηγορία των 8ΜΡ υπάρχει η Canon Pro1 και φαίνεται εντυπωσιακότατη. Επίσης αν πας τελικά για dslr περίμενε λίγο την άφιξη της νεας minolta. Δεν ξέρω τι λέει σε σχέση με τη D70 αλλά φαντάζομαι ότι θα υπάρξει μια πτώση στην τιμή της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Kατ αρχην peace brothers :flower: Tην λυση D-SLR την ξεχναμε οριστικα πλεον λογο κοστους,οποτε παμε για 8080 ή 8700 Την Pro1 την ειδα πρωτη πρωτη φιλε kekropa αλλα δεν την εχουν για καλη...οποτε....! Παραθετω τις αρνητικες εντυπωσεις απο DCRP Review # Images slightly noisy; noticeable purple fringing as well # Vignetting spotted in several images; surprising given the lens # So-so focusing in low light; no AF-assist lamp # Electronic viewfinder somewhat difficult to see in dim light # No live histogram in record mode # Movie mode limited to 30 secs, 15 frames/sec at highest resolution Για την D70 δε μπορω να εκφερω καμια γνωμη,αλλα για την 300d μπορω Την δουλεψα 2-3 μερες κ εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο τη μηχανουλα!Βεβαια δεν ειμαι ειδικος,κ ουτε θελω να το παιξω τετοιος,οποτε οποιος θελει μπορει να κρινει μονος του Sunrise Iso400 2.08MB Sunrise Iso100 535Kb Λοκωμερακι σε καλο φωτισμο! 2.58MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Borg ρε μιχο η fuji χαλασε ??? Οχι ρε μια χαρα ειναι Απλα παρουσιαζει μια δυσλειτουργια που κ που στον μηχανισμο που προστατευει τον φακο(αυτο το μεταλικο πορτακι),τπτ το ιδιαιτερο δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 16, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Σαμαελ δεν σε εχω ξεχασει απλα εχω πιξει στην δουλεια!!Βλεπω πως πας για αλλη μηχανη αλλα θα ψαξω να βρω λεπτομεριες μιπως θελησει και κανεις αλλος.Παντος και απο 2 φιλους που την εχουν δεν εχει κανεις προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 16, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 [Χθες, στις 18:07] 1 ....Φαντάζομαι την έχεις δουλέψει τη συγκεκριμένη μηχανή και είσαι σίγουρος για αυτη ?2. Η nikon D70 είναι μια εξαιρετική ποιοτικά μηχανή και παίζει στην ίδια κατηγορία με την canon eos300D την οποία και είχες θάψει σε προηγούμενο thread3. Σε όλα τα forum και site γίνονται συγκριτικά nikon D70 vs canon eos300D και τις βγάζουν περίπου ίδιες. 4.Όμως τελευταία έχει γίνει χαμός γιατί η D70 έχει παρουσιάσει πολλά προβλήματα με τον αισθητήρα της σε όλες τις μηχανές , φαινόμενα moire , blooming κτλ. Έχει γίνει χαμός στο νετ και η νικον απαντα με ένα ξερό : It's a known problem .... 5. Aυτά μόνο και μόνο για να μην φανατιζόμαστε με εταιρείες και προτείνουμε με κλειστά μάτια προϊόντα. 1. yes dear....2. ειπε κανεις το αντιθετο? Ναι οντως την ειχα θαψει... πιο ειναι το προβλημα σε αυτο, για τα λεφτα της μαλλον θα διαλεγα κατι αλλο. και σιγουρα οχι Canon.3. εεεεελα σοβαρα !?!4. Moire & Blooming σε Nikon..? ....μηπως διαβασες Minolta? και το μετεφρασες Nikon? Προσωπικα δεν ειδα κατι τετοιο σε στη Δ70, παντως για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα την ευκαιρια για να την δοκιμασω σε δυσκολες φωτογραφιες που πιθανο να δημιουργουσαν moire&Bloom. Απο την αλλη μου φαινεται περιεργο σε Nikon να κανει τετοια, συνηθως ειναι φαινομενα Minolta/Pentax. Τα διαφορα κουλα του ccd ειναι γνωστα για τις Nikon, και παλι οχι σε ολες τις παρτιδες/μοντελα.Οσο για την απαντηση της Νικον, απαραδεκτη...οπως παντα...5. δε φανατιζομαστε απλως προτεινουμεΥΓ Μηπως εχει τυχει να διαβασεις τα κουλα της 300D, να υποθεσω πως οχι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Σεπτέμβριος 16, 2004 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 OΚ για όλα τα παραπάνω (προβλήματα d70, 300d) υπάρχει το google για να δει το παιδί, αν το ενδιαφέρει κάποιο από αυτά τα μοντέλα. Εγώ προειδοποίησα για να μην προβεί σε μια αγορά 1200-1400Ε και του βγουν προβλήματα που δεν γνώριζε.end of story Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 16, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 [Σήμερα, στις 10:36] OΚ για όλα τα παραπάνω (προβλήματα d70, 300d) υπάρχει το google για να δει το παιδί, αν το ενδιαφέρει κάποιο από αυτά τα μοντέλα. Εγώ προειδοποίησα για να μην προβεί σε μια αγορά 1200-1400Ε και του βγουν προβλήματα που δεν γνώριζε. end of story και πολυ πολυ καλα εκανες και προειδοποιησες, ετσι πρεπει . Μονο που στο ποστ αναφερες προβληματα που εμφανιζει η μια πλευρα... δηλ η nikon. Αν τελικα ηθελες να βοηθησεις θα ανεφερες και τα προβληματα που εχουν πχ η 8080 ΄'η η 300D. Πραγμα που φυσικα απεφυγες.... σαν γνησιος χρηστης canon... θες να βοηθησεις? πες και για τις 2 πλευρες... οχι μονομπατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Σεπτέμβριος 24, 2004 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Καθηστερημηνη και ταπεινη μου γνωμη.Παρε 8080.Εχω την 5060 και ειναι καταπληκτικη.Εχει, λενε ολοι, δυσκολα μενου,αλλα εγω τα συνηθισα συντομα.Την χρησιμοποιω κι εγω για χωρους .Για εσωτερικα θα ελεγα οτι χρειαζεται ευρηγωνιος τουλαχιστο 24 αντιστοιχος.Η 5060 εχει 27-110 ,το 27 φανηκε λιγο για την φωτογραφιση ενος σπιτιου με στενους χωρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 24, 2004 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 @ kv3d sam, ακομα καλυτερα παρε fisheye φακο... αστειευομαι... παντως η χρηση ευρηγωνιου ειναι σχεδον must ειδικα για τις συνθηκες που προαναφερατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Τελικα αποφασισα ηδη απο την προηγουμενη βδομαδα να παρω την 8080 αλλα ως κλασσικος γκαντεμης ειναι out of stock στο nomatica..... Nα σημειωσω δε οτι στο εν λογο Γαλλικο σιτε εχουν κ μια Ελληνιδα στο τμημα πωλησεων κ η εξυπηρετιση ηταν αψογη(ηθελα τιμολογιο κ το ρυθμισε ) Περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα για να την παρω...ετσι μου ειπε τουλαχιστων. Φακους δε θα παρω προς το παρων,μονο εναν ανταπτορα για φιλτρα.Αν δεν αποδιδει καλα θα παρω απο Ελλαδα μαλλον. Ευχαρηστω για τη βοηθεια παιδες :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kekropas Σεπτέμβριος 24, 2004 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Καλως να τη δεχτείς και όταν με το καλό τη δοκιμάσεις πες μας τη γνώμη σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Nα σε καλα Κεκροπα. Θα ανοιχτει αλλο θεματακι μολις αρχισω το παιχνιδι μαζι της,για να ανταλλαξουμε κ αποψεις επι του θεματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcthess Ιούνιος 20, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Ρε τρελέ αφού ότι θα πάρεις ό,τι γουστάρεις στην τιμή των 236 ενώ θα περπατάς στην Τσιμισκή. Οπότε τι μας πρήζεις... Φλας στη μηχανή (όχι την φωτογραφική) άλλαξες;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.