Jump to content

Εναλλακτικός mail client για Exchange server

Death

Recommended Posts

Καλησπέρα. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα τον Thunderbird για να λαμβάνω τα email μου. Το μόνο που πρόβλημα που έχω είναι με τον λογαριασμό μου στο outlook.com. Επειδή ο Thunderbird δεν υποστηρίζει σύνδεση σε exchange αναγκάζομαι να παίρνω τα email μέσω pop3.

Κάτι τέτοιο δεν με βολεύει (θέλω να λαμβάνω τα email την στιγμή που έρχονται στον server) και αναζητώ εναλλακτικές λύσεις πέρα του Outlook αν αυτό είναι δυνατό. Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα;

Ευχαριστώ!

Μπορείς να κάνεις την σύνδεση μέσω IMAP που είναι ασφαλέστερο, με την έννοια του ό,τι τα mails μένουν στον server οπότε μπορείς να έχεις πρόσβαση και από αλλού.

Αλλά αυτό που λες θες να βλέπεις τα mail μόλις έρχονται είναι επιλογή συγχρονισμού. Θα πρέπει να θέσεις τον χρόνο που ελέγχει ο Thunderbird για καινούρια mails σε ένα πολύ μικρό διάστημα. Δηλαδή ας πούμε κάθε 10 λεπτά.

Βασικά θέλω να δουλεύει όπως το IMAP, απλά απ' ότι έχω καταλάβει δεν υποστηρίζεται το συγκεκριμένο πρωτόκολλο από το Outlook.com.

Συν του ότι στο IMAP μπορώ να εκμεταλλευτώ όλους του φακέλους που έχω δημιουργήσει στον web mail του Outlook.com.

Update:

Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάποια λύση. Οπότε καταλήγω σε αυτό που πρότεινες. Να βάλω αυτόματο έλεγχο των email ανα 5 λεπτά. Μου αρέσει που η Microsoft κλαιγόταν στη Google που δεν υποστηρίζει ActiveSync όταν η ίδια δεν υποστηρίζει το πιο ευρέως διαδεδομένο πρωτόκολλο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.