dimi123 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2013 γεία σας.είχα μέχρι πρόσφατα ένα netbook με επεξεργαστή N270.πρόσφατα παρέδωσε πνεύμα ο σκληρός του και ακόμα φράγκα δεν παίζουν για αλλαγή.το netbook το είχα αποκλειστικά για upload και για upload τον θέλω.γίνεται να βάλω κάποιο flash-ακι ,τα οποία μου περισσεύουν κανα δυο , να βάλω στο ένα το λειτουργικό και στο άλλο τα αρχεία που θέλω για upload?? και αν ναι πώς??
cna Μάρτιος 24, 2013 #2 Μάρτιος 24, 2013 Πολλές διανομές linux προσφέρουν live εκδόσεις οι οποίες τρέχουν μέσα από flash. Κατέβασε μία από αυτές και θα έχεις κανονικά OS από flash. Μην ξεχάσεις μόνο να δηλώσεις στο BIOS από πού να κάνει εκκίνηση λειτουργικού.
dimi123 Μάρτιος 24, 2013 Author #3 Μάρτιος 24, 2013 Πολλές διανομές linux προσφέρουν live εκδόσεις οι οποίες τρέχουν μέσα από flash. Κατέβασε μία από αυτές και θα έχεις κανονικά OS από flash. Μην ξεχάσεις μόνο να δηλώσεις στο BIOS από πού να κάνει εκκίνηση λειτουργικού.1. ποια έκδοση κατεβάζω?2. είναι iso?και αν ναι το κάνω bootable με κάποιο πρόγραμμα?και3. παίρνει το utorrent ?
cna Μάρτιος 24, 2013 #4 Μάρτιος 24, 2013 1 &2 Όποια θέλεις. Θα χρειαστείς κάτι σαν αυτό: Fedora LiveUSB Creator - Download για να κάνεις το usb bootable. Εννοείται ότι πριν έχεις κατεβάσει κάποια έκδοση του fedora.3. Ναι. Υπάρχει έκδοση του utorrent για linux.
cna Μάρτιος 24, 2013 #6 Μάρτιος 24, 2013 Ναι, έχει πολλά. Απλά θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα που να περάσει το OS στο usb και να το κάνει bootable.
dimi123 Μάρτιος 24, 2013 Author #7 Μάρτιος 24, 2013 σαν αυτο LinuxLive USB Creator Portable Download - Softpedia
cna Μάρτιος 24, 2013 #8 Μάρτιος 24, 2013 Ναι, σαν κι αυτό. Από την άλλη νομίζω ότι και τα windows 8 μπορείς να τα έχεις σε portable μορφή αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος...
CmoS Μάρτιος 25, 2013 #9 Μάρτιος 25, 2013 ή Linux οπως ειπες με αυτο http://www.linuxliveusb.com/ ή ψαξε για το hiren's boot iso που εχει μεσα mini XP
obelix7 Μάρτιος 25, 2013 #10 Μάρτιος 25, 2013 Εγώ είχα περάσει και Chrome OS έτσι για πλάκα. Google it, θα βρεις εύκολες οδηγίες Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
τακης Μάρτιος 25, 2013 #12 Μάρτιος 25, 2013 όποια διανομή και να διαλέξεις να περάσεις σε usb φροντισε να την κάνεις persistent mode αν δεν θέλεις σε κάθε boot να χάνεις οτι ρύθμιση-αλλαγή έχεις κάνει.....στο puppy μόνο κάνεις frugal εγκατάσταση (αν θυμάμαι καλά).ubuntu persistent mode howto
dimi123 Μάρτιος 25, 2013 Author #13 Μάρτιος 25, 2013 λοιπόν δοκίμασα τα puppet μια χαρά το μόνο αρνητικό δεν μπορώ να περάσω το utorrent όσο και αν έψαξα και δοκίμασα δεν τα κατάφερα μόλις πέρασα και τα ubuntu ,μάλλον και σ αυτό το λογισμικό δεν θα καταφέρω να βρώ άκρη....εννοείται όποιος γνωρίζει βοηθάει...
τακης Μάρτιος 25, 2013 #14 Μάρτιος 25, 2013 λοιπόν δοκίμασα τα puppet μια χαρά το μόνο αρνητικό δεν μπορώ να περάσω το utorrent όσο και αν έψαξα και δοκίμασα δεν τα κατάφερα μόλις πέρασα και τα ubuntu ,μάλλον και σ αυτό το λογισμικό δεν θα καταφέρω να βρώ άκρη....εννοείται όποιος γνωρίζει βοηθάει...How to install utorrent in Ubuntu 12.04 σε linux το utorrent μονο με web interface μιας και βγαίνει μόνο για παραθύρια native .....αλλά θες μόνο utorrent?....αλλος client δεν κάνει?
dimi123 Μάρτιος 25, 2013 Author #15 Μάρτιος 25, 2013 δεν έχω δοκιμάσει άλλους cilent...δεν το θέλω για downloading μόνο για upload
τακης Μάρτιος 25, 2013 #16 Μάρτιος 25, 2013 δεν έχω δοκιμάσει άλλους cilent...δεν το θέλω για downloading μόνο για uploadτι ακριβώς χρειάζεσαι από το utorrent γιατί στο upload ειδικά δεν πάει κάπου το μυαλό μου που να μην έχουν οι άλλοι cliients....πχ πολύ καλό είναι και το qbitorrent ή το ktorrent ή και το transmission ή vuze για 1 εκατομύριο ρυθμίσεις (λίγο βαρύ).
dimi123 Μάρτιος 26, 2013 Author #17 Μάρτιος 26, 2013 λοιπόν μια χαρά όλα μέχρι σήμερα αφου κατάφερα να βρω πώς κατεβάζουνε / ανεβάζουνε με το transmission σήμερα το απόγευμα εξαφανίστηκαν όλα τα εικονίδια απο την επιφάνεια και το transmission σταμάτησε να λειτουργεί.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.