diang Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2013 Καλησπέρα σας.Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ράβδους και σωλήνες από fiberglass διατομής 3/8" και 1/4".Μέχρι τώρα έχω βρει μόνο στο εξωτερικό.Γνωρίζει κάποιος προμηθευτή εντός αθηνών?Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Μάρτιος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2013 Καλησπέρα και καλώς ήλθες !κάνοντας αναζήτηση στο γούγλη βρήκα αυτό:http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/plexi-stores-35833.htmlΓια που αν επιτρέπεται ? ραδιοερασιτέχνης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diang Μάρτιος 24, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2013 και γω αυτο βρήκα στο γούγλη και γράφτηκα στο forum.Οκ,θα το ψάξω από εκεί. Καμμία σχέση με ραδιοτεχνίτη.Τόξο και βέλη θέλω να φτιάξω(δεν κάνω πλάκα). ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2013 ριξε μια ματια και σε υλοποιησεις carbon fibre (σαφως ανθεκτικοτερο και ελαφρυτερο)5mm σωληνας και 6mm ραβδος μασιφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
diang Μάρτιος 25, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2013 Το ανθρακονημα είναι καλη ιδέα αλλα λιγο ακριβό για βέλη.Και δεν έχει και κατάλληλα διαμετρηματα.τα "σωστα"βέλη είναι απο ανθρακονημα και το στέλεχος (άξονας)είναι λιγο παραπάνω σε τιμη απο αυτο που έχει ο σύνδεσμος.Το μασιφ βέβαια είναι καλη λύση για τον "πυρήνα"αλλα μου φαίνεται λιγο πιο δυακαμπτο απο όσο πρεπει.και μιας και είναι μονο μέχρι 1 m πάμε σε καθαρα διγραμμικο ελατηριο που το τόξο δε θα έχει ομοιογένεια στο τράβηγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.